PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Nokia 5800 XpressMusic (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=136879)

Scitec 26.02.2009. 12:04

Citiraj:

Autor Gabre (Post 1287248)
postoji čovjek i firma u Zg koji prodaju njihove proizvode... zagubio sam broj, no imaš ga na Mackorisnik, potraži, oglas Prodaja Zagg Invisible shield..

ja kupio sebi za iphone, našao se s čovjekom u gradu i to je to. 150kn je bilo za iphone, ali stvar vrijedi svake kune (osim što sam se najebo dok sam ju stavio)

pa ako imate (ili roditelji) master/amex/visa kreditnu kupite zaštitu za displej po 11$, a ne za 100kn više... ionako imate free shiping preko njihovog webshopa (7-10 radnih dana).

Munjara 26.02.2009. 12:38

Citiraj:

Autor coconut (Post 1287352)
Vidi malo sa userom munjara jer je on znao imati takvih stvari.

fala na reklami ali nemojte vidit s munjarom :goood: nemam toga niti sam nabavljao niti nabavljam - imam još nešto caseova, ali ne za 5800, a i to čekam da se riješim jer mi ih je pun kufer :fiju:
Preporučam direktno od zagga i strpit se 2-3 tjedna - evo baš sam prijatelju naručio za 5800 pa željno iščekuje, a sumnjam da ćete naći nekoga tko to ima za prodati :)
Imaju i popust za kupnju drugog i trećeg shielda pa ako imate nekog s kim bi uzeli...

TheBEaST 26.02.2009. 20:27

Citiraj:

Autor Munjara (Post 1287500)
fala na reklami ali nemojte vidit s munjarom :goood: nemam toga niti sam nabavljao niti nabavljam - imam još nešto caseova, ali ne za 5800, a i to čekam da se riješim jer mi ih je pun kufer :fiju:
Preporučam direktno od zagga i strpit se 2-3 tjedna - evo baš sam prijatelju naručio za 5800 pa željno iščekuje, a sumnjam da ćete naći nekoga tko to ima za prodati :)
Imaju i popust za kupnju drugog i trećeg shielda pa ako imate nekog s kim bi uzeli...

Uzeli bi ja i frend 2 zastite za cjeli mob, ne samo display...tak je onda neki popust, a kolko bi postarina bila? i ide li kakva carina kad bi to bilo oko 50 dolara minus popust...

zeko21 27.02.2009. 10:44

evo, sutra cu kupit nokiu 5800xm pa me interesira koliko joj baterija traje uz normalno koristenje (uz to se podrazumijeva da se slusa mjuza i vidi par filmica)?

TheBEaST 27.02.2009. 11:12

Citiraj:

Autor zeko21 (Post 1288278)
evo, sutra cu kupit nokiu 5800xm pa me interesira koliko joj baterija traje uz normalno koristenje (uz to se podrazumijeva da se slusa mjuza i vidi par filmica)?

Onda se pripremi na punjenja svaki drugi dan...jer ipak ima jako veliki i kvalitetni ekran koji i trosi onda dosta.

Corporal Clegg 27.02.2009. 18:41

Kako stoji s citanjem PDF-a i Word dokumenata?

TheBEaST 27.02.2009. 20:41

Pdf savrseno radi...za office programe tak-tak...trebaju jos malo srediti office suite kad ovaj mob koristi najnoviju verziju symbiana pa se jos nebres pomocu touch screena kretati po dokumentu i sl.

yedwy 28.02.2009. 17:10

Eto ja danas ubo jednu... :D

zeko21 28.02.2009. 19:53

eto i ja danas kupio!

radhat 28.02.2009. 21:09

da razveselim sve one koji su mob kupili u Tmobileu, svi imaju lufta u desnom kutu sastrane, a to je ona greška koju je nokia priznala i otklonila u sljedečim verzijama.

kako se manifestira ova proizvodna greška, prekidanje tokom razgovora koje nestaje kada se mob jače pritisne desnom kutu.

službeno mobisovo riješenje za onaj luft, i crte po ekranu koje se znaju pojavljivati nakon što se otključa iz standbaya uređaj je otvaranje moba, zamjena zvučnika, popravak kontakta zvučnika te kasnije pričvrščivanje maske tako da nema lufta i update frimwarea.

sretno svima koje odluče kupiti ove prve serije moba u T-mobileu :D

i sad se čudite što su nama na balkan došle ove verzije sa proizvodnom greškom i kao patkice prodavane u običnoj simpi :D

Mejzlik 28.02.2009. 21:49

Kako ova njoka stoji s baterijom uz malo vise koristenja wifi-a i slusanja mjuze?

Daci 01.03.2009. 11:25

Citiraj:

Autor radhat (Post 1289311)
da razveselim sve one koji su mob kupili u Tmobileu, svi imaju lufta u desnom kutu sastrane, a to je ona greška koju je nokia priznala i otklonila u sljedečim verzijama.

kako se manifestira ova proizvodna greška, prekidanje tokom razgovora koje nestaje kada se mob jače pritisne desnom kutu.

službeno mobisovo riješenje za onaj luft, i crte po ekranu koje se znaju pojavljivati nakon što se otključa iz standbaya uređaj je otvaranje moba, zamjena zvučnika, popravak kontakta zvučnika te kasnije pričvrščivanje maske tako da nema lufta i update frimwarea.

sretno svima koje odluče kupiti ove prve serije moba u T-mobileu :D

i sad se čudite što su nama na balkan došle ove verzije sa proizvodnom greškom i kao patkice prodavane u običnoj simpi :D

mobitel svugdje u svijetu ima tu grešku ne samo u hrvatskoj i t mobileu . svi mobovi do 20 i nekog 1 su poslani s tom greškom . i napominjem da greška nije u desnoj strani di ima lufta već je greška u zvučniku i nokia je to priznala uglavnom poslali su u sve ovlaštene servise zvučnike od drugog proizvođača koji nemaju problema, također ugrađuju te zvučnike u nove mobove sada. miliun komada je prodano sa tom greškom (zvučnikom) tak da to nema nikakve veze sa t-mobileom i tom cijenom

Matijac 01.03.2009. 12:42

A koja je greška u zvučniku? Slabije se cuje?

thenayk 01.03.2009. 23:38

Ja neznam o cem pricate je malo je taj desni kut, ali kaj sa slusalicom meni se sve super cuje u cemu je problem!?!?:dajpivu:

TheBEaST 02.03.2009. 00:35

Citiraj:

Autor thenayk (Post 1290084)
Ja neznam o cem pricate je malo je taj desni kut, ali kaj sa slusalicom meni se sve super cuje u cemu je problem!?!?:dajpivu:

Taj desni kut nema nikakv utjecaj na rad moba, odnosno zvucnike...ali ako mob ima ugradenu stariju (losu) seriju zvucnika, kroz par mjeseci to pocne zaj*****
Uglavnom vise o tome ovdje...

http://www.mobile-review.com/article...-brak-en.shtml

@radhat
Nismo mi nist dobili defektne verzije, nego je tak opcenito situacija svugdje za ovaj model...a to kaj su se nasle u simpi za 1500kn je greska t-coma, a ne da su ih namjerno prodavali zbog tih problema sa zvucnicima...a i opcenito se taj problem sa zvucnicima najvise odnosi na one koji su taj mob kupili u 10,11 mjesecu u Rusiji ili gdje vec...a ne sad sredinom-krajem veljace dok se taj mob pojavio tek kod nas.

Munjara 02.03.2009. 20:40

evo i prijatelj mi kaze da mu je zvucnik poceo praviti probleme - tmobile simpa

Salko01 03.03.2009. 10:50

Citiraj:

Autor Munjara (Post 1290785)
evo i prijatelj mi kaze da mu je zvucnik poceo praviti probleme - tmobile simpa

Ja od prvog dana imam problema sa zvucnikom,stisava se i pojacava uz malo prekidanje.:fuming:

yedwy 03.03.2009. 13:19

Moj lufta u uglu nema i nema (zasad) nikakvih problema sa zvukom, inače mađarska je proizvodnja a kolko ja čitam one brojeve u njemu proizvodnja mu je 2mj 2009 inače kupljen u Mobisu na iblerovom...

thenayk 05.03.2009. 13:11

Jel zna neko kad dolazi novi frimeware za nas koji imamo product code trenutno neodgovarajuci za trenutnu nadopunu softwara?

Eo sad gledo stigo je...

pistolero 05.03.2009. 15:22

srdačan pozdrav svima!uzeo nokiu 5800 i namjeravam skinuti novu verziju v.20, pa me zanima koja su poboljšanja u odnosu na prethodnu (v.10).da li se isplati da je instaliram ili bolje da se ne zezem sa codom?hvala!

thenayk 05.03.2009. 16:12

Citiraj:

Autor pistolero (Post 1292994)
srdačan pozdrav svima!uzeo nokiu 5800 i namjeravam skinuti novu verziju v.20, pa me zanima koja su poboljšanja u odnosu na prethodnu (v.10).da li se isplati da je instaliram ili bolje da se ne zezem sa codom?hvala!

Stavis kabel u komp i mob i NOKA UPDATEROM updatas softwer bez ikakve brige za code.
Code nemoras mjenjat napravili su u nokiji za nasu regiju bas original v.20
Updataj si bolje ti radi touch screen ima par funkcija jos dodatnih, brzi je malo mob sve u svemu sa v.10 na v.20 svakako prođi..

stavi novi softver s Nokia Software Updater, skines si s www.nokia.com

Mejzlik 06.03.2009. 16:09

Kako mi nitko nije odgovorio, postavljam ponovno pitanje, jer bih mozda kupio taj mob: Kako ova njoka stoji s baterijom uz malo vise koristenja wifi-a i slusanja mjuze?

Daci 06.03.2009. 16:36

dan i pol do 2 dana sa čačkanjem svako malo po njemu

snorky_vk 06.03.2009. 22:44

danas bijah u t-centru zbog ove nokie i ne znam, nime nes oduševila, tj. screen je zakon al izrada mi je nekako preplastična,imam feeling da ću je pokidat ak ju malo zveknem,naravno to mi nije cilj :) . mozda me malo prevarilo sto su kraj nje stojale e51 i e71 pa... al inače same opcije i touch na mobu su sasvim okej...

n30n 06.03.2009. 23:02

kakvo je stanje sad sa tim zvucnicima na njima, jel to samo prva posiljka ima problema il sta? kad ce doc nova posiljka ako neko zna slucajno

TheBEaST 07.03.2009. 09:58

Citiraj:

Autor n30n (Post 1294132)
kakvo je stanje sad sa tim zvucnicima na njima, jel to samo prva posiljka ima problema il sta? kad ce doc nova posiljka ako neko zna slucajno

Nije problem u zvucnicima, nego u slusalici...gdje god vidim da netko pita, svi to brkaju...to je bil najveci problem za one koji su kupili mob jos u 10,11.mj, pa su i 2 puta neki nosili na popravak jer su im prvi put stavili tu istu problematicnu slusalicu...sad ako ti se i pokvari, imaju u servisu novu koja nema problema.

n30n 07.03.2009. 11:38

ma, krivo sam se izrazio, mislio sam na slusalicu...
a jedini servis je u zagrebu, koliko sam cuo, a ja sam jaako daleko od zagreba pa mi je to problem, zato pitam zna li iko kad ce doc mobovi koji valjaju :)

Valg 08.03.2009. 01:02

Ajde nek netko odigra malo travian i nek poslika kako to izgleda pliiizzzzz!!!

Gorgon83 08.03.2009. 09:46

Par pitanja

Pozdrav svima. Imam par pitanja u vezi ovog moba:

1. Frend mi ga hoce prodat za 1900 Kn, novi, nekoristen, sa garancijom. Dali se isplati uzet?

2. Znam da je kupljen u T-mobileu, pa me zanima dali cu imat kakvih problema sa updateom softwarea.

3. Cito sam na internetu o onom bugu sa zvucnikom i sad me zanima kolko je to ozbiljan problem?

dart_tom 08.03.2009. 10:05

Citiraj:

Autor Gorgon83 (Post 1294986)
Pozdrav svima. Imam par pitanja u vezi ovog moba:

1. Frend mi ga hoce prodat za 1900 Kn, novi, nekoristen, sa garancijom. Dali se isplati uzet?

2. Znam da je kupljen u T-mobileu, pa me zanima dali cu imat kakvih problema sa updateom softwarea.

3. Cito sam na internetu o onom bugu sa zvucnikom i sad me zanima kolko je to ozbiljan problem?

po newsima i ovdije ti ide po 1800kn,ima jedan na newsima za 1750 +simpa broj sa 1ookn na raćunu tako da ako ti je prijatelj spustit će cijenu malo a ne zaradit još na tebi!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37.