PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need for Speed SHIFT (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=136635)

demetrius 27.03.2009. 10:36

malo mi čudne slike

1svi auti na stazi isti??
2staza??di je gradtj ulične utrke jebo ih staze??samo staze je imao pro street ako se ne varam
3će se moći kupovati djelovi??tunirat??bla bla

sinisa1989 28.03.2009. 12:44

nemaju vise ideja pa kopiraju druge. samo kad vec kopiraju nek ju dobro kopiraju. neka bude po onom "bolje dobra kopija, nego los original"

sh0kre 29.03.2009. 05:54

po traileru izgleda vrhunski, ali pitam se nisu li svi takvi bili ?

sinisa1989 29.03.2009. 10:22

oni vjerojatno rade samo na tome da naprave dobru reklamu

xEnomania 29.03.2009. 13:03

po grafici pomalo liči na gran turismo 5

sinisa1989 29.03.2009. 13:27

bas me zanima kaj ce od toga svega bit.zadnja dva nastavka sam jedva cekao da dodju i razocarao sam se u jednom i u drugom.tak da sad nis ne ocekujem.dok dodje probat cu i ak mi se svidi igrat cu, a ako ne uninstall i bok

mislav_os 29.03.2009. 14:56

Ma vec me vise zivciraju ti iz EA,prije sam volio NFS...kontam si da cu ga sad zamrzit...Undercover sam sveukupno igrao 10 sati :S

Jos malo ce pocet izbacivat igre svaki mjesec,i zvat ce se po mjesecima..:S
NFS: March :stoopid:

sinisa1989 31.03.2009. 12:54

istina ja sam isto bio jedan od onih koji je prosao svaki nastavak ali od most wanted-a sve im je krenulo nizbrdo

apex13 14.05.2009. 22:47

Need For Speed SHIFT

evo nam najave novog nastavka need for speed-a.
jedna rečenica mi je nekako zapela za oko :

"Na istom radi ekipa Slightly Mad Studiosa u čijem su sastavu ljudi koji su radili simulacije kao što su GT Legends i GTR 2, dok će sam SHIFT igračima ponuditi istinsko iskustvo utrkivanja vrhunskim trkaćim automobilima"

bas me zanima da li će ga opet zeznuti ko i vecinu proslih nastavaka.

Izvor: link

nadam se da već nije bilo jer nisam pronasao post o istome.

Hei$$e 14.05.2009. 23:51

Jedva ne čekam. Već vidim da će bit sranje. NHF.

svebee 14.05.2009. 23:54

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=136635

domis 14.05.2009. 23:54

mislim da im je u nazivu ovo f u SHIFT pobeglo :D

Markos 15.05.2009. 00:09

:Dlol i da usput igra će biti promašaj sto posto,ovo će bit neuspjela kopija Grida(sranje živo, napravljeno samo zbog brze zarade)

Mortal 15.05.2009. 11:59

Sad kažu da će biti igra totalna simulacija.

Pa dovraga ne treba nama totalna simulacija ni totalna arkada kao prošlih par naslova. Treba nešto u sredini kao NFS U2 ili nfs Porche. To je bilo odlično upravljanje

Hei$$e 15.05.2009. 19:17

A i grafika bolesno liči na MW :stoopid:

sinisa1989 16.05.2009. 22:08

po meni da redizajniraju U2 ili MW, ili cak neki od starijih nastavaka i to bi im bio pun pogodak.malo doradjena grafika, i malo vise vozila i to je to.a oni se idu primat fizike voznje i zaseru sve sto se da i neda zasrat

ALiEN17 18.05.2009. 14:13

SHIfT. :D

IcyTexx 13.08.2009. 20:01

Need For Speed: SHIFT

Pogledajte...
Razočaranje kao i prošlih par nastavaka ili nešto drugačije?

Citiraj:

Imagine the emotions race drivers go through.

The thrill of driving incredibly fast, the pressure of the competition, the fear of losing control, the intense concentration and effort needed to harness the power of a racing car.

This is the True Driver’s Experience of Need for Speed SHIFT.

EA has brought together some of the World’s best racing game talent and real race drivers to deliver this experience totally authentically.

Developed by Slightly Mad Studios, a team that includes developers and designers from the critically acclaimed GT Legends and GTR2 games collaborating with Michael Mann (executive producer at Black Box) and Patrick Soderlund (senior Vice President of EA Games).

Patrick Soderlund is also part of a racing team that recently competed in the fourth edition of the TOYO TIRES 24H Dubai 2009, the first major race event of the year where his team finished fifth.

Soderlund and the SHIFT development team is committed to bringing the on-the-track experience to players across the world.

Expect to be playing SHIFT in Fall 2009. It will be available on Xbox 360®, PLAYSTATION®3, PC and PLAYSTATION®PORTABLE (PSP) as well as on Mobile and iPhone.
">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

McG 13.08.2009. 20:05

Kopija GRID-a?:) Nek se gospoda u EA suoče s činjenicom da rade sranja s tim NFS serijalom i nek shvate da te igre zadnjih godina puše isključivo F'n'F obožavatelji.
Umjesto da fino zapakiraju dobar stari Hot Pursuit ili High Stakes u novo grafičko ruho, nakrcaju ga s masom dobrih staza, štetom i izborom limenih igračkih da stane dah - ne, oni vrte neki svoj film.

svebee 13.08.2009. 20:22

Postoji već - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=136635

IcyTexx 13.08.2009. 20:30

Nije da nisam trazio...
Odsad vise ne koristim ovaj traljavi google search.

Reedy 14.08.2009. 11:38

Najbolji nfs današnjice bi bil da naprave NFS Underground 2 s novim dobrim grafičkim engienom, i novim autima i to je to!

Mortal 14.08.2009. 11:48

Citiraj:

Autor Reedy (Post 1406358)
Najbolji nfs današnjice bi bil da naprave NFS Underground 2 s novim dobrim grafičkim engienom, i novim autima i to je to!

Već smo toliko puta rekli, a nikako da nas iz EA poslušaju

Michel 14.08.2009. 12:33

Najbolje za need for speed bi bilo, da EA kompletan tim koji je radio gtr2 kupi i reće im napravite gtr3. E sad kad ste ga napravili promijenite mu ime u need for speed.

Inaće ovo za simulaciju je ultra smiješno. Na ovom traileru koji je netko stavio par postova poviše , se vidi da "vaš" auto ubrzava ko f1 i prelazi tri auta ispred sebe kao da stoje. A to je baš realno.....

A zar pro street nisu pravili u "ogromnoj suradnji sa ljudima iz porschea da bi dobili najrealniju fiziku ikad."
HEHEHEHE Motorhead iz devedesetih koji je pravljen ko arkada ima bolju fiziku.

Prije je need for speed znaćio zabavu sad frustraciju. Kako vrijeme ide:no2drug:

Mario92 14.08.2009. 12:55

Mislim da idem staviti na komp NFS: PU.
Imam GRID tak da Shift preskačem. Bar mislim.

Roso 14.08.2009. 13:39

Ovo će vjerojatno bit najbolji NFS dosad. Na njemu radi ugledna firma koja se do sada bavila isključivo simulacijama, Slightly mad studios, bivši Blimey, koji su radili sa Simbinom na njihovim uspješnicama.
Igra će bit u potpunosti nova, nikakva nadogradnja ni grafike ni fizike na prošle nastavke. Koristit će rFactor fiziku, ali naravno, dosta pojednostavljenu. Neki čak kažu da nije ni rFactor fizika nego još napredniji model namjenjen za nikad dovršeni Ferrari Project. Također ide u prilog da fiziku guma radi čovjek koji je to napisao za Richard Bourns Rally, a to samo izmamljuje osmjeh na lice.

Iz druge ruke (doslovno) znam da su u Slightly mad studios napravili internu verziju sa punom fizikom, ali EA-u to ne odgovara, i to se znalo otpočetka. Veliki je naglasak bio da bude što je moguće lakše voziti na gamepad, uz zadržavanje koliko-toliko realne fizike.

Kakav će krajnji rezultat bit? Ne vjerujem da će bit loš, ipak će imat nekakvu fiziku, za razliku od prošlih nastavaka. Siguran sam da će bit bolji od grida (netko je rekao da je to realno :) ), ali isto sam siguran da neće bit ni blizu dobro da bi ljudi koji voze simulacije odigrali ovo.

Za slightly mad studios radi jedan hrvat, poznat po suradnji sa Ralphom Hummerichom, tvorcem svojedobno najboljih F1 modova za tadašnje simulacije, upućeni će znat o kome je riječ ;)

Amepshi 14.08.2009. 19:27

Ma svi cemo igrati NFS, makar samo jedno popodne.

Sve ove kalkulacije oko toga kakva ce igra biti... ljudi NIKADA nece biti sretni s odlukama dizajnera. Jer ako "nabriju" fiziku, porast ce hardverski zahtjevi i naravno da cete psovati mater dizajnerima zasto vam igra steka.

Zasto se EA ne vrati korijenima? Biznis ljudi, amerikanci i japanci vec godinama luduju za drift utrkama i velika vecina klinaca koja prati te utrke ima konzolu. EA ocito vise ne zeli placati za prava koristenja ekskluzivnih automobila u svojim igrama, oni zele da proizvodjaci automobila plate njima za pojavljivanje auta u igri.

Eto, izrekao sam najveci problem NFS-a : TRZISTE. Ovu igru bi trebalo razdvojiti na USA/Japan edition i Europe edition. Napraviti dvije razlicite igre...

Jos mjesec dana strpljenja do izlaska igre, nije to jos previse cekanja.

~Kaiser_Chief~ 14.08.2009. 19:42

necu ni gledat al vjerojatno sranje ko i inace :)

Blue_Fatal1ty 14.08.2009. 20:06

Citiraj:

Autor Roso (Post 1406523)
Iz druge ruke (doslovno) znam da su u Slightly mad studios napravili internu verziju sa punom fizikom, ali EA-u to ne odgovara, i to se znalo otpočetka. Veliki je naglasak bio da bude što je moguće lakše voziti na gamepad, uz zadržavanje koliko-toliko realne fizike.

Hvala doviđenja!

sinisa1989 14.08.2009. 23:39

Sami sebe ukopavaju sa izdavanjem novog nastavka. Od Pro Streeta, ili čak Carbona (uključujuči), sve je krenulo nizbrdo. Sad bi trebali napravit neko "čudo" da krivulja na njihovom dijagramu poraste. Inače ja sam bio jedan od fanova koji je prošao svaku igru nekoliko puta, ali od Carbona nijednog nisam završio.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07.