![]() |
moja kad dodje k meni ponese si svoj laptop pa se preko w-lana spoji na net i zuji po facebooku:) , ako slucajno nema laptop sa sobom kad sam za kompom dodje i pita "a kaj sad radis, jel mogu ja malo vidjeti kaj ima na netu" :)
jucer bas gledamo neki on line katalog i ona bi sat, reko valentinovo je skoro pa cu joj to uzeti i sve super i ona mene pta da kaj ja hocu i ja joj dam link na THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme i kazem to mi kupi :) i mislim si sve bu super .. kad ono dobim jezikove juhe ... da ne to, da oped nekaj za kompjuter, kaj je to, ruzno je cemu sluzi ... da hoce ona meni nekaj lijepo kupiti kaj mi treba, ja reko to mi treba veli ona "netreba ti imas dovoljno dobar komp" :fuming: ... ah te zene :) |
interesantno,vi ste fakat pravi ovisnici...:D ja u zivotu njoj nisam rekao da mi kupi neš za komp,niti ću...to mi je tako glupo,tj. komp mi je tako sporedan u životu.Kad igram,to je vecinom kad je nema kuci ili kad sam u rijeci...no kad je kuci,samo pregledam vijesti na internetu i ovdje sta se dogadja...i to je to.
ne iskazujem pretjeranu ljubav prema kompu pa od nje bas i nema reakcija,iako me zna zajebavat ujutro "jer prvo sto napravim ujutro - upalim komp" :D ali to su mi kao novine,procitam vijesti.Pa je sve ok,ali me podjebava :D fino dobijem kavu i na index.hr,e-mail,pcekspert i onda mogu nastavit živjet :D no ona ima svoj mackbook od 25k kn pa ja nju zajebavam na tu kreativnu ludost :D |
zivim s curom i znalo se ponekad dogoditi da nakon 3-4 sata igranja kaze da joj idem na zivce sa tim svim, da sam ko malo dijete bla bla, da joj smeta kad frendsoni sa faksa dodju na pivu i koju partiju PES2009, ali sve se okrenulo na bolje otkad sam dao i njoj da malo zaigra PES sa mnom :D
inace, ima svoj laptop pa i ona sve vise boravi na svom ljubimcu pa se ne zali toliko... |
I onda kad kažu da g33kovi nemaju cure.. :D:p
|
Citiraj:
A kad sam joj pokazao COD 5,na kratko,mislim da je cak i par koraka napravila,tu noć je imala noćnu moru zbog igre :D u biti,igrala je prvu misiju,sad sam se sjetio...čisto da grafiku vidi :) vidi vidi kako se krv dobro vidi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja se ispricavam.
Ali osoba koja kad je SAMA pa kad se igra po pol dana nije normalna, a kamoli kad je sa curom/zenom. Mislim igrat igrice ko djete i ne vidjeti nista oko sebe tolku kolicinu vremena i nije bas normalno. :) |
Citiraj:
|
Kod mene je zadovoljavajuca situacija :) ona ima lap, ja imam komp i lap.
Kad dodje kod mene, ona je na mom lapu, brlja po fejsu il igra avanture tipa Broken sword, Agatha Christie, a meni ostane komp :)...Naravno da je intenzitet obostranog visenja na kompu manji kad se druzimo, vise se bavimo jambom i ostalim stvarima koje normalni parovi rade :) Znaci nema nikakvih prigovaranja osim svakih 2 mjeseca poneko kolutanje ocima, al ja sam zadovoljan, cak se pomalo pocela kuzit u hardver :) A kad nas pukne da nes odigramo zajedno, onda se vadi SNES, Sega Genesis ili Atari 2600 sa police i to je onda urnebes :) Pao je i dogovor da se mora nabavit Wee :) |
kad sam je upoznao igrala je wow
čak sam dobio g11 za rođendan :) jedino oko čega zna kenjat su titlovi za filmove jer joj se to neda tražit još uvijek ju znam nać kak se igra dok JA buljim u TV i obavezno i ona mora igrat ono što ja igram tek tolko radi natjecanja ko je bolji iako većinu vremena provodimo bauljajući po gradu hmm perfect girlfriend :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:04. |