![]() |
kao jedan stanovnika Dubrave mogu izjaviti da se u Dubravi i dalje može nabaviti sve od igala preko cigara do majica aždajica, nika patika, toyote, mitshubishii, mercedesi, citroeni, renalti, A Bombe svih formata (krstareće, pocket size, transkontinentalne) ... ima i tu i tamo nekih dijelova za PC, a cigara ... samo siđeš u dubravi na okretištu i biježi glavom bez obzira jer kad navale na tebe cigare, cigare, ... ma jedva se onom pocket size ABombom obraniš od njih ...
|
Citiraj:
|
Kod nas pak u zadnje vrijeme teško možeš naći dobar Marlboro, Dunhill ima u svim pakiranjima koje ti srce poželi:)
Pa kad idete u Links-Trešnjevački plac je blizu. |
Ajmo malo smirit o ilegalnim stvarima!Ovo nije forum namijenjen za takve stvari.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel netko možda zna kakve su cijene u Velikoj Kladuši?:D
|
|
Filter160
|
Hehe, ozivljavas staru temu :) Ja bijeli walter trenutno pusim
|
mc beli i dugački... sad trenutno kratki.
jel zna ko šta se s tim dugačkim dešava i zakaj ga nema? |
Ja sam tek prije 2 dana vidio da postoji dugacki MC :D .Ja bmislim da cu prestat pusit:D
|
Citiraj:
MOrao sam s mobačem slikat :D |
E gdje su ta vremena kada se pušio maliboro? Sada stoša i to u ograničenim količinama.
|
Ja sada pušim Lucky Strike,okanio sam se Dunhilla(malo cijena otišla gore jelte:D ) a kad nema Lakija crveni Marlboro...Inače moram reći da su Pall Mall jako dobre pljuge za samo 12-13kn u Mađarskoj(tamo je marlboro 16kn:eek: ) Ja si kupio šteku toga u Mađariji a već je otišlo ;)
|
Ma LOL, jednostavno je jace od mene, idem kupit nes za zderat u trgovinu prije par minuta i naravno uzmem i kutiju pljuga.. :(
|
Jebote pa vi svi zajedno trosite ko mala africka drzava na cigare. Hebo vas malboro i dunhil, treba potaknut hrvatsko gospodarstvo :). (znate onu kupujmo hrvatsko) Ja pusim stosu i nema mi bolje od nje, jedino sta je malo prejaka kad se smota sa travom. A sta se tice tih skupljih cigara kad imam love onda si pribavim davidoff bijeli.
|
Minimalno 2-3 kutije na dan.
Sad zavisi nekad Walter, nekad Marlboro,Lucky,DUnhill,Davidolf(crni). ;) |
neko pusi plavi samson na motanje?:D
|
Ne pušim redovito ali zapalim po koju kad mi dođe
walter ,kent ,ronhil , marlboro ,sve u svemu šta dođe pod ruku |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tijekom nastave ode taj ostatak. Kad krenem doma kupim još jednu kutiju, ode malo manje od pola dok dođem doma. DOma ih strusim do kraja. Odem navečer na lavu i ode još jedna kutija. Dobro od te 3 kutije nisam ja popušio sve cigarete, al 85% je otišlo u moja pluća:D |
Citiraj:
Dobro nije uvijek tolko , al u zadnje vrijeme bome je:D |
Pa smanji bar na kutiju, ovo će ti pluća skroz uništit...
|
Citiraj:
Jedna ujutro ode i jedna obavezno na večer. |
Ja si rasporedim fino kutiju za cijeli dan..Ujutro zapalim uz kavicu, onda poslje toga nemam bas neku zelju za cigaretom, ali poslje rucka opet zapalim i navecer dovrsim kutiju :D
|
ja oko kutije i pol na dan. Bijeli Marlboro. Previše sam živac da bi presto. :smoke:
|
Citiraj:
Taj bijeli marlboro dođe 19.50 ko i crveni a slabiji je od waltera!!:smoke: |
ja sam znao derat i do 5 kutija na dan inace pusim kent blue!!! onda je dosla susa s parama i sad jedva jedvice skupim za kutiju na dan! ljudi slusajte okanite se toga!!! ja sam dva put bio na operaciji grla jel sam imao neku bakteriju koja se "hrani" dimom cigareta!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |