![]() |
Jesam ja jedini ili mi Max Payne (3) zvuci ko Duke Nukem? :D
Na njegov glas mislim. |
Citiraj:
slažem se, marketing odradi svoje i na kraju dobijemo poluproizvod |
Citiraj:
16GB rama a sa 32Gb kao ne radi |
Kupio na steamu preorder 50€ i dobio gratis LA Noire :goood:
|
ma igra će se vrtit i na 8800 sa 4 gb ram solidno , pa vidite da je ovo zezancija , sys req: "od 0 - 10000"..
|
|
Uf, vec vidim glitcheva ko u priči. Ajd bar izgleda zabavno.
|
Igra je sasvim na mjestu. Prica je dobra, akcija isto. Grafika je ok, nema nekih velikih kompleksnih prostora pa ide preko 100fps na maksimalnim postavkam. Keyjevi nisu skupi, oko 20$ ima ih svugdje..
Preporucena konfiguracija gtx 680 itd je valjda za 3 monitora. Bilo koja 560 ce to gurat sa skoro maksimalnim postavkama.. |
I meni ide ok, texture very high ostalo high više manje sve i aa
klizi i sve. Na drugom sam chapteru i zasad ono ima igra trenutaka pogotovo pucanje je super, drago mi je da ima rupa od metaka i sve ...... malo su izgleda pretjerali sa animacijama i blještavilom. Max bi definitivno trebo biti tmurna igra u new yorku po zgradama kao i originali. Ali vidjet ćemo kako je kasnije. |
Citiraj:
|
kakav je multy u ovoj igri?:)
|
Ako se napijes i odes igrat, smijesan :D
|
Citiraj:
Ovo je ipak SP igra. |
igra je velika 26gb :stoopid:
nemreš belivet :D :beer: |
Citiraj:
|
Zar nikoga ne podsjeća na Stranglehold?
Meni MP3 izgleda kao loša kopija Strangleholda kad se uzme u obzir da je Stranglehold izašao 2007., također imao HD filmiće, zauzimao oko 25-30 GB na disku i dolazio na 2 DL diska. http://www.youtube.com/watch?v=WUgdhuhCVis 5 godina razlike, a ja ne vidim toliki napredak u MP3. Ovdje je još od originalnog Maxa ostao samo glas. Čak su i film noir efekt uništili. Šteta |
Definitivno podsjeća međutim treba biti pošten pa reći da je stranglehold kopiran od maxa ranijih tako da ako je itko kopirao....
Igra je na trenutke prelagana na medium a onda bez chekpointa imate dio koji je brutalno težak svako nekoliko. Definitivno ću ga preći ali ovaj sao paolo je čisti promašaj zasad. |
Ovo neka za*ebancija? pa imam 40fps na high 1680 1050 sa xfx 6670 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
MP- So what am I the button pusher?
RP- You´re good at it -Max Payne pushes the elevator button- RP- Good work :D |
Dvije stvari koje me uzasno nerviraju u igri:
1. Last Man Standing - moglo se i bez toga jer je u vecini slucajeva beskorisno 2. Previse nepotrebnih cut scenesa - ovo me jos najvise nerviralo, jednostavno ih je previse. Prekidaju te tokom igre i uskracuju slobodu kretanja, pogotovo nakon sto pobijes neprijatelje i zelis im pobrati municiju, oruzja, pain killere kad ono cut scene i vec si u drugoj "prostoriji" bez iceg... Nije to onaj dobar stari Max Payne, ali definitivno ga vrijedi odigrati. Vec sam pomislio da ce igra biti veoma kratka kako je krenulo na pocetku s chapterima, na svu srecu ima ih dovoljno. :D Inace prica je solidna (na trenutke malo nejasna), ponekad s predvidljivim krajem, ali uvijek nesto novo uleti u pricu tako da se sve ponovno zakomplicira. Ja bih mu dao konacnu ocjenu 8/10. |
Citiraj:
|
odigrao koji sat i dojmovi pozitivni,konačno zanimljiv third-person shooter,super je i optimizarana pa na mojoj konfi igra radi bez problema na rezi 1600x1050,detalji sve high,jedino FXAA i texture na very high,AF x16,uključen HDAO,MSAA off,stoga mogu reći da je Rockstar odradio odlično posao:goood:
|
Super je igra i cak mi niti cutscene ne smetaju bas toliko.
Ali kako mi na zivce ide Last man standing to je cudo jedno :fuming: |
ja odigro nekih 45min...svidza mi se! naravo original je original ;)
ali zahtjevi...kupio novi komp nedavno,mislim da je konfa dosta dobra, ali bome ne mogu sve na max! :D onih 8X na MSAA me pojede!! bude 2038mb i onda steka ko ludo... http://upload.slike.com/?v=DNb5F.jpg |
Pa zasto palite taj MSAA? Taj anti-aliasing je "slomljen" u toj igri. Iskljucite to, dignite onaj normalni i razlike niti nema skoro, a 20, cak i vise FPSa je tu.
|
Nakon 30 min lagani uninstal.Yebali ih filmovi, nisam u kinu nego igram igru.Ugodaj ni slican mp2 , ovo se nemoze zvati nastavak.Osjecaj pucanja je katastrofalan kao i mjenjanje oruzja i sve ostalo.
|
Level, dva u Sao Paolu i bilo je shift i delete :goodnite:
|
ma mene opcenito zivcira kaj su danas vise manje sve igre za hebene konzole a za pc su samo kvazi portovi i sl...slazem se sa zadanja 2 posta, previse filma, premalo dobre stare radnje...ali ja cu ipak odigrat do kraja pa onda stvorit konkretno misljenje!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |