PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   eRepublik (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=129924)

Baja 001 14.12.2008. 02:23

Evo ubacio se u igru. Izgleda zanimljivo za prvu ruku ;)

Što se mene tiče, hoću postat General. :)

BTW moramo zaratiti sa Janezima

Abon 14.12.2008. 07:11

Ja isto igram igru vec par dana, covjece nisam znao da je toliko zainteresiranih.
Neki su igru totalno ozbiljno svatili vec su sve iplanirali bit ce mo najaca nacija u eRepublici , da ovi politicari u Real life imaju toliko volje i energije di bi nasa drzava bila :goood:

Newmie 14.12.2008. 11:21

Citiraj:

Autor Spock (Post 1219626)
Kako se jede kruh kad ga imam u inventoriju?

Da, sam se pojede kad je najvece kvalitete, mislim da sam tako procitao. :dobartek:

Newmie 14.12.2008. 11:24

Ja sam jucer radio i nisam dobio placu, a koliko vidim poslodacav nema nista para, jel smijem dat otkaz?

EDIT: ipak sam dobio placu ali sma zaboravio :)

webstartm 14.12.2008. 12:11

Citiraj:

Autor Newmie (Post 1219704)
Da, sam se pojede kad je najvece kvalitete, mislim da sam tako procitao. :dobartek:

Kruh se opcenito sam jede ,jedan dnevno ,prvo se jede onaj koji je najvece kvalitete a kasnije ovaj manje kvalitete (kvalitetu oznacavaju strelice).

@ Zmaj - ne kupuj to ,cekaj nas kruh ,neviruj nikome ....

Koliko vidim na trznici nema naseg jeftinog kruha :(
Amo ljudi radite svaki dan

Evo stigo na trznicu ZK food :beer:

Prije li se prodalo :( nista ,cekajte opet da neka hrvatska firma stavi

Spoljarik 14.12.2008. 12:18

Meni je nick Spoljaric pa me dodajte na listu frendova...

generic 14.12.2008. 13:14

Amdjac, kolekcionar stranih valuta :D

Nego, kako ide ovo s kupovinom stranih kompanija?
Kupim kompaniju za žito u npr. Rumunjskoj i sad ona tamo proizvodi i imam njihove radnike, se može to žito dovest u domovinu?

Spoljarik 14.12.2008. 13:23

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1219630)
Evo ubacio se u igru. Izgleda zanimljivo za prvu ruku ;)

Što se mene tiče, hoću postat General. :)

BTW moramo zaratiti sa Janezima

Pa ja sam samo radi toga i dosao na eRepublik :D , sala naravno, al kad smo ja i frend se regali odma je pocela prica o ratovima i kak treba zaratit s Slovencima :goood:

webstartm 14.12.2008. 13:28

Citiraj:

Autor generic (Post 1219788)
Amdjac, kolekcionar stranih valuta :D

Nego, kako ide ovo s kupovinom stranih kompanija?
Kupim kompaniju za žito u npr. Rumunjskoj i sad ona tamo proizvodi i imam njihove radnike, se može to žito dovest u domovinu?

Nemam pojma za firme ,novi san i ja ...pitaj na eforumu nek ti objasne situaciju...ali cijene firma su ugl preko 20golda pa ako imas samo naprjed :goood:

Citiraj:

Autor Spoljarik (Post 1219795)
Pa ja sam samo radi toga i dosao na eRepublik :D , sala naravno, al kad smo ja i frend se regali odma je pocela prica o ratovima i kak treba zaratit s Slovencima :goood:

Nema rata odma ,tribamo stat na noge :) i kad udjemo u neki vojni savez (najvjerovatnije atlantis) se ide u rat :D

Blaster32 14.12.2008. 13:28

Ma nikavi ratovi ne dolaze u obzir. Cilj nam je gospodarski se uzdignuti i na taj način pokoriti ostale zemlje ukljućujući i eSloveniju. Eh, onda im možemo raditi šta oćemo :D

Možda budemo morali ratovati ako dođe do nekog svjetskog rata, ako budemo u jednom od saveza.

generic 14.12.2008. 13:31

Citiraj:

Autor webstartm (Post 1219798)
Nemam pojma za firme ,novi san i ja ...pitaj na eforumu nek ti objasne situaciju...ali cijene firma su ugl preko 20golda pa ako imas samo naprjed :goood:

Gledaj malo pažljivije :D
Ima dosta jeftinih i ispod 13 golda pa me zanima eksloatacija u stranim zemljama.

BlackDwarf 14.12.2008. 13:32

Citiraj:

Autor webstartm (Post 1219377)
Lol imao sam isto pitanje ...nisi dobro citao ...

Bome kod mene nije tako. Ponudeni su bili: Zagreb, Osijek, Split i Sarajevo. Zar je to tako lako promasit??? Pa necu se vise zamarat.

webstartm 14.12.2008. 13:33

Citiraj:

Autor generic (Post 1219806)
Gledaj malo pažljivije :D
Ima dosta jeftinih i ispod 13 golda pa me zanima eksloatacija u stranim zemljama.

A da radje kupis hrvatske firme? i nastavis proizvodnju u njima?
Evo vidim i ja neke rumunjse ko 15 golda...ali neznam situaciju ,raspitaj se po forumu ,koje su cake ,porezi ,prebacivanje firme i to...

Wolfblade 14.12.2008. 13:38

ma kud cete u rat prvo ekonomiju da slovenija od nas kupuje onda ih skršit jer nemaju ekenomiju ne prodavat im više i u rat :CoolRamb:.
Neg u koju cemo mi pcekspertovci partiju(stranku)

Baja 001 14.12.2008. 13:43

Citiraj:

Autor Blaster32 (Post 1219799)
Ma nikavi ratovi ne dolaze u obzir. Cilj nam je gospodarski se uzdignuti i na taj način pokoriti ostale zemlje ukljućujući i eSloveniju. Eh, onda im možemo raditi šta oćemo :D

Možda budemo morali ratovati ako dođe do nekog svjetskog rata, ako budemo u jednom od saveza.

OK, nego ima li kakav black market, da se mogu neke benificije dobit :)

BTW moramo vratiti i Trst :D

Newmie 14.12.2008. 13:47

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1219814)
ma kud cete u rat prvo ekonomiju da slovenija od nas kupuje onda ih skršit jer nemaju ekenomiju ne prodavat im više i u rat :CoolRamb:.
Neg u koju cemo mi pcekspertovci partiju(stranku)

Bas si i ja razmisljam u koju bi stranku mogli... HSP mi nekak drag, al vidim da nema bas previse ljudi u toj stranci.. HDS mi se cini kao logican izbor :fiju:

Spoljarik 14.12.2008. 14:10

a da napravio PCE stranku?

webstartm 14.12.2008. 14:13

Citiraj:

Autor Spoljarik (Post 1219843)
a da napravio PCE stranku?

NE , bar ne jos , trebas biti lvl 7 za napravit stranku a i dodje to dosta golda....i cemu pravit stranke koje nemaju nekog politickog smisla , i u njoj ce ti se uglavnom uclanit ljudi sa PCE sta nije nesto vele ljudi (bar ne zasada) ...pricekaj nek se osamostalimo ,dobijemo presidenta ,ucvrstimo vojsku ....onda tek pocinje prava igra.

Newmie 14.12.2008. 14:15

Citiraj:

Autor webstartm (Post 1219846)
NE , bar ne jos , trebas biti lvl 7 za napravit stranku a i dodje to dosta golda....i cemu pravit stranke koje nemaju nekog politickog smisla , i u njoj ce ti se uglavnom uclanit ljudi sa PCE sta nije nesto vele ljudi (bar ne zasada) ...pricekaj nek se osamostalimo ,dobijemo presidenta ,ucvrstimo vojsku ....onda tek pocinje prava igra.

Koliko vremena treba za to?

I jel ce kasnije biti zanimljivije, jer malo mi je dosadno ovo sto imam samo 15ak minut posla na dan oko toga, ja bi to malo vise igrao :kafa:

borisko 14.12.2008. 14:21

evo ima kruhova sad od Antimona i ZK Food-a

btw. zna li tko kako se otvara firma? i koliko golda kosta

BrusJr 14.12.2008. 14:31

Evo, i ja se registrirao. Nick isti kao i ovdje. Idem sad vidjet to o čemu govorite.

Newmie 14.12.2008. 14:37

Citiraj:

Autor BrusJr (Post 1219855)
Evo, i ja se registrirao. Nick isti kao i ovdje. Idem sad vidjet to o čemu govorite.

Poslao sam ti friend request.

Blaster32 14.12.2008. 14:39

Citiraj:

Autor Newmie (Post 1219829)
Bas si i ja razmisljam u koju bi stranku mogli... HSP mi nekak drag, al vidim da nema bas previse ljudi u toj stranci.. HDS mi se cini kao logican izbor :fiju:

Ja to vidim kao priliku da dođem na čelo stranke, manje ljudi više šansi :D
Al ko zna kolko će još stranaka biti osnovano.

borisko 14.12.2008. 14:39

Slobodno me dodajte svi sa pce

webstartm 14.12.2008. 15:09

Citiraj:

Autor Newmie (Post 1219847)
Koliko vremena treba za to?

I jel ce kasnije biti zanimljivije, jer malo mi je dosadno ovo sto imam samo 15ak minut posla na dan oko toga, ja bi to malo vise igrao :kafa:

Za 10-15 dana sec bit lvl 7 ako radis svaki dan i pogadjas sva pitanja :)
Kasnije ce ti bit zanimljivo ,mos otvorit stranku ,bit veleposlanik ,otvorit firmu ,ic u rat za druge zemlje ....puno toga,samo triba bit strpljiv napocetku.

Citiraj:

Autor borisko (Post 1219850)
evo ima kruhova sad od Antimona i ZK Food-a

btw. zna li tko kako se otvara firma? i koliko golda kosta

Ja mislin da otvaranje kosta 40golda ali nisam siguran ,pitaj sve na forumu ,ljudi ce ti rado pomoc.

Citiraj:

Autor Blaster32 (Post 1219859)
Ja to vidim kao priliku da dođem na čelo stranke, manje ljudi više šansi :D
Al ko zna kolko će još stranaka biti osnovano.

Na celu stranke ce ti bit stariji gradjani ,nece te niko birat dok si novi jos....jedino ako dovedes 30 brace u stranku pa oni glasuju za tebe :D

Newmie 14.12.2008. 15:13

Ima li negdje sastavljena lista sa odgovorima na pitanja, a taj nacin bi svi mogli brze napredovat? :)

Baja 001 14.12.2008. 15:16

Je li se može postat u brzo vrijeme ratna nacija? Da budemo Napoleon 2 :)

webstartm 14.12.2008. 15:18

Citiraj:

Autor Newmie (Post 1219887)
Ima li negdje sastavljena lista sa odgovorima na pitanja, a taj nacin bi svi mogli brze napredovat? :)

Evo imas na forumu za pitanja i dogovore ,malo procackaj po njemu
http://hrvatska-erepublik.forumotion.com/pitanja-f2/

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1219888)
Je li se može postat u brzo vrijeme ratna nacija? Da budemo Napoleon 2 :)

Nemoze bas brzo ,tribamo nabit strength , i ratovat za stranmce da nabijemo cinove i to :) vi bi svi odma u rat ,kad nas pogaze onda ce bit aaaa nismo znali.

Baja 001 14.12.2008. 15:33

Citiraj:

Autor webstartm (Post 1219891)
Ev
Nemoze bas brzo ,tribamo nabit strength , i ratovat za stranmce da nabijemo cinove i to :) vi bi svi odma u rat ,kad nas pogaze onda ce bit aaaa nismo znali.

Pa zgazimo ove jadne, pa onda haračimo, pa onda izbijemo Francuze, itd :D :CoolRamb::rambo::suicide::DualWiel::Machineg:

Nego Plaza nisi ti za vojsku, ti budi worker :p

Citiraj:

503 - Service Not Available
Da li se srušio svijet? :rolleyes:

Amdejac 14.12.2008. 15:38

Izgleda da da ga je usisala eCrna Rupa ili pogodio eKomet. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19.