![]() |
Evo ubacio se u igru. Izgleda zanimljivo za prvu ruku ;)
Što se mene tiče, hoću postat General. :) BTW moramo zaratiti sa Janezima |
Ja isto igram igru vec par dana, covjece nisam znao da je toliko zainteresiranih.
Neki su igru totalno ozbiljno svatili vec su sve iplanirali bit ce mo najaca nacija u eRepublici , da ovi politicari u Real life imaju toliko volje i energije di bi nasa drzava bila :goood: |
Citiraj:
|
Ja sam jucer radio i nisam dobio placu, a koliko vidim poslodacav nema nista para, jel smijem dat otkaz?
EDIT: ipak sam dobio placu ali sma zaboravio :) |
Citiraj:
@ Zmaj - ne kupuj to ,cekaj nas kruh ,neviruj nikome .... Koliko vidim na trznici nema naseg jeftinog kruha :( Amo ljudi radite svaki dan Evo stigo na trznicu ZK food :beer: Prije li se prodalo :( nista ,cekajte opet da neka hrvatska firma stavi |
Meni je nick Spoljaric pa me dodajte na listu frendova...
|
Amdjac, kolekcionar stranih valuta :D
Nego, kako ide ovo s kupovinom stranih kompanija? Kupim kompaniju za žito u npr. Rumunjskoj i sad ona tamo proizvodi i imam njihove radnike, se može to žito dovest u domovinu? |
Citiraj:
Pa ja sam samo radi toga i dosao na eRepublik :D , sala naravno, al kad smo ja i frend se regali odma je pocela prica o ratovima i kak treba zaratit s Slovencima :goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma nikavi ratovi ne dolaze u obzir. Cilj nam je gospodarski se uzdignuti i na taj način pokoriti ostale zemlje ukljućujući i eSloveniju. Eh, onda im možemo raditi šta oćemo :D
Možda budemo morali ratovati ako dođe do nekog svjetskog rata, ako budemo u jednom od saveza. |
Citiraj:
Ima dosta jeftinih i ispod 13 golda pa me zanima eksloatacija u stranim zemljama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo vidim i ja neke rumunjse ko 15 golda...ali neznam situaciju ,raspitaj se po forumu ,koje su cake ,porezi ,prebacivanje firme i to... |
ma kud cete u rat prvo ekonomiju da slovenija od nas kupuje onda ih skršit jer nemaju ekenomiju ne prodavat im više i u rat :CoolRamb:.
Neg u koju cemo mi pcekspertovci partiju(stranku) |
Citiraj:
BTW moramo vratiti i Trst :D |
Citiraj:
|
a da napravio PCE stranku?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I jel ce kasnije biti zanimljivije, jer malo mi je dosadno ovo sto imam samo 15ak minut posla na dan oko toga, ja bi to malo vise igrao :kafa: |
evo ima kruhova sad od Antimona i ZK Food-a
btw. zna li tko kako se otvara firma? i koliko golda kosta |
Evo, i ja se registrirao. Nick isti kao i ovdje. Idem sad vidjet to o čemu govorite.
|
Citiraj:
Poslao sam ti friend request. |
Citiraj:
Ja to vidim kao priliku da dođem na čelo stranke, manje ljudi više šansi :D Al ko zna kolko će još stranaka biti osnovano. |
Slobodno me dodajte svi sa pce
|
Citiraj:
Kasnije ce ti bit zanimljivo ,mos otvorit stranku ,bit veleposlanik ,otvorit firmu ,ic u rat za druge zemlje ....puno toga,samo triba bit strpljiv napocetku. Citiraj:
Citiraj:
|
Ima li negdje sastavljena lista sa odgovorima na pitanja, a taj nacin bi svi mogli brze napredovat? :)
|
Je li se može postat u brzo vrijeme ratna nacija? Da budemo Napoleon 2 :)
|
Citiraj:
http://hrvatska-erepublik.forumotion.com/pitanja-f2/ Citiraj:
|
Citiraj:
Nego Plaza nisi ti za vojsku, ti budi worker :p Citiraj:
|
Izgleda da da ga je usisala eCrna Rupa ili pogodio eKomet. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |