![]() |
Pa dobit ćeš signal, whitening :D
Ako ćeš bacat na Wisp onda ćemo se viđat i u D.Wifi-ju :cool: |
Citiraj:
:D :D :D :D Nol i ja se nadam skoro. PS:Kakve sam to "sitne" probleme čuo da wisp ima? |
wisp je imao nekih problema ali sada radi sasvim dobro (da kucnem u drvo) samo neka tako ostane...
|
Citiraj:
Ovo je možda jedan izlaz, svjetlo na kraju tunela...:rolleyes: |
bice dobro samo neka se WISP malo "zalaufa"... treba netjerati ove ljene skupine masti (aka novinari) iz buga da malo opisu uslugu (kada wisp postavi jos dva noda u zg-u, trebalo bi biti vrlo brzo) a onda je sve na korisnicima... jer cim dobijes clanak u Bug-u i PCchipu preko jedne cijele (ili dvije) strane odma ce svi ljudi, klinci, bake i penzici pitati i zvati u vezi WISPa... ovako je jos nekako underground...
niti jedan ISP nemoze zivjeti bez korisnika... tako ni WISP... |
Citiraj:
iako se nadam da će sve biti dobro-jer alternative baš i nema, u smislu nekog pravog neta.Da je DSL tu kako treba(svi znaju što želim reći), sumnjam da bi se nešto posebno ovaj projekt popularizirao... |
gledaj DSL cijene nece pasti u dogledno vrijeme (moja procjena) ht i iskon ce se jos bahatiti godinu dvije dana, dok neko nedodje u fixnu mrezu... a do tada za WISP definitivno ima mjesta... skupice oni dosta korisnika vjerujem u te dvije godine (procjena) ali nece biti neka izravna konkurencija ht-u i iskon-u jer dial up je dial up, trosak je 50kn za modem i linija dok je kod wirelessa malo veca lova u pitanju... ali wireless uzimaju oni koji zele flat stalnu vezu... cekajte da vidite WISP 512k za cca 700kn i 768k za cca 900kn pakete (kao nekakav odgovor na DSL)... to ce se postavljati na AccessPointima u G modu tako da imaju vecu propusnost....
onda ce se neki mozda zamisliti i eventualno preci sa DSLa na WISP ali nevjerujem da bi HT spustao cijene... HT ce ZADNJI u drzavi uvesti flat rate, da se pojave jos 2 ISPa koja bi nudila flat DSL tek kada bi popusili 10-20% korsnika i HT bi ponudio flat... |
Na newsima ima jedan veliki thread di se prica o tom VVISP-u. Jako su se zamjerili wireless zajednici i ne predvida im se svijetla buducnost.
|
Ljubomora i zavist...
Meni se isto "zamjerio" WISP , 60kn flat-rate :D Wireless zajednici je valjda ispod časti uzimati pristup NETu preko Wispa, a očito je da su se oni htjeli ubaciti u te vode i tu ih je WISP pretekao, nosevima paraju oblake i ponašaju se kao da je zrak njihov, prijete nekim "batinama" i ubijanjem signala ali na prijetnjama će i ostati jer nemaju muda za to... I ja sam u "wireless zajednici" i uvijek sam za dijalog i dogovor jer nismo u kamenom dobu, ne vlada zakon jačega nego dijalog i kompromis... Ali naravno mi smo na balkanu a tu genetiku je malo teže izliječiti, između redaka se uvijek može pročitat ono najgore što postoji u ljudima, ta vječna zloba,trulež i primitiva balkana.... Ni WISP nije nedužan pošto se ipak spustio na taj nivo da se prepire sa bangrom, što definitivno nije na nivou jednog ozbiljnog ISPa ,ali ruku na srce WISP još uvijek nije ozbiljan ISP, pati od dječih bolesti, ali je nedavno "cijepljen" i sada je sve OK, ako se uzme u obzir da je u pitanju djelo i rad jednog čovjeka mislim da mu treba skinut kapu, počeo je od 0 i mislim da zaslužuje malo razumijevanja i strpljenja (barem od strane svojih korisnika). Rave On! :smoke: |
svi oni playa hate-ri koji pljuju po WISPu se bave TESKOM ILEGALOM, ZAKONOM KAZNJIVIM POSLOVIMA!!!!!
naplacuju godisnje clanarine svojim clanovima, od te love uzimaju link na internet (a dio linka dobiju od nekih firmi koje su clanice njihovih udruga) i onda taj link preprodaju clanovim (treba li reci da se to radi bez racuna, bez prijavljene firme, bez placanja pdv-a, bez placene koncesije od preko 20000kn) za razliku od njih WISP sve to ima uredno prijavljeno i radi strogo crno na bijelo (imao sam se sam prilike uvjeriti kada sam tipu nudio 200kn da neplacam preko ziro racuna-da bude bez pdv-a, odjebao me odma, kaze ako neplatis na ziro-racun neces dobiti account i gotovo) cinilo mi se grubo sa njegove strane, ali uredu je nije niti jednu kunu uzeo sa strane... a neke udruge mozda misle da je u zg zrak samo njihov... smijem li ja kupiti bezicni telefon ako ce to nekome napraviti smetnje na wireless mrezi? oni bi rekli nesmijes! koji jebeni kreteni!!!! stvarno nemam rijeci za njih koji misle da su nekakvi bezicni Bogovi, na istom su rangu sa par umisljenih kretena (aka "novinara") jednog bug-a, koji je prevedeni tomshardware.com u papirnatom izdanju sramota... |
Citiraj:
|
Sjedim i čekam signal:D
|
Ako neće signal Toru onda će Tor signalu, stara arapska :D
|
Nego, sve za protiv HT-u:D
|
Citiraj:
|
U pripremi, u pripremi...
Nebudem baš tak skoro ali u dogledno vrijeme evo me... |