![]() |
Već kasni ako se ne varam, trebalo je izać početkom ljeta prema prvobitnim najavama.
A ovo kaj izlazi je samo za PC trenutno. |
I?
Kakvi su dojmovi. :D Ja nikako ne mogu pokrenuti igru, javlja da nemože naći openal32.dll, napravio reinstall openAL-a i opet isto. Kopiram openal32.dll u folder BG-a i onda baca neki random 0xc000007b error :( Edit: Pošto sam već ima OpenAL instaliran, nikako nije išlo, ali nakon šta sam ga prvo uninstalira (OpenAL) i onda instalira ponovno, sve je proradilo! |
Citiraj:
|
Odlično. Old skul, bez previše kerefeka "novih". Taman kaj sam htio i dobio. A neka svi ostali plaću i čekaju Baldur 3. Ja idem uživati u jedinici + exp, onda dvojci i 2 exp. A onda bum vidio dal ima kruha u skroz novoj trojci ako ju naprave :)
|
Nemam trenutno vremena igrat, ali na prvu me razočarao novi intro. Bzvz naprema starom. Koncept nije loš, ali kao da se nisu ni potrudili.
Umjesto nepotrebnog Black Pits dodatka i novih NPC-a mogli su nove animacije složit i još puno toga. Kaj je tu je. Zoom dosta dobro funkcionira, iako se s tom funkcijom zapravo vidi koliko je igra stara. :) Daljnji komentari kad malo stignem igrat. |
Ma igra je fora, ima novih sadržaja, a opet nije previše promjenjeno (što je dobro).
Anyway... Jedan kratki video: Chuck Norris vs. Drizzt Do'Urden :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |