![]() |
Ma ja isto mislim da ce cod6 biti dobra igra,barem se nadam,a svi vi koji ne igrate cod4 to nas nikog ne znaima sto ste vi svi ww2 frikovi koji je ne mogu odvojit od normandije staljingrada i riflova.Moderno ratovanje je puno bolje i također cod4 nije sprej igra osim na nekim publicima od 150 ljudi.Vi nastavite igrati cod2 ili sad cod5 mi cemo 4 i to je to.Kraj rasprave!
|
Citiraj:
Ako ti se ne igra WWII postoji toliko drugih FPS-ova sa drugim tematikama da možeš birati. Osobno mi je svejedno u kojem će se vremenu odigravati slijedeći COD i glavno mi je da bude dobro napravljen. |
ovo je sad kao svađanje oko muzike
pa svatko igra/slušta šta voli i normalno je da svatko ima svoj stav tak da ovakve rasprave ne vode nikuda lolz |
probao i ja danas malo duze igrat. Atmosfera mi nije bas na razini cetvorke, al da se prozvakat. Moja ocjena je 7.9/10 Znaci solidno za ubit vrijeme sto se tice singleplayera. Multy jos nisam probao, a nadam se da ce biti dobar ;)
|
hmm ovo je tema cod6 :D
|
omg, bili su mi tabovi od sestice i petice otvoreni pa sam u krivoga postao :D
|
Ma po meni ce bit nastavak modern warfarea al sva sreca sta ga rade momci iz infinity warda
|
ma bice ok, samo da ne ubace tenkice kao u cod5 :D
|
Što se mene tiče ako 6-ica opet bude WW2, stvarno se uopće ne moraju truditi da naprave singleplayer...
|
Citiraj:
|
evo samo da bumpam ovu temu, nakon pola godine :s
kako vrijeme ide :smoke: vec je release date vani i traileri.. |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143208 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj: