![]() |
Na nekim sam forumima pročitao da će oko nove godine napraviti Eurolig patch + 5 ekipa ULEB-a, među njima i Zadar. :zdero:
Već vidim kako Zadar dobiva cigonu 10 puta zaredom...mmmm..:goood: |
malo offtopic, preporučite mi ak je moguće neki joystick tamo do max150 kn, ne treba bitit neki uber kaj ja znam kaj sve ne, samo da mi ga igra podržava i da nekog vraga kak tak valja:D
|
ti treba analog? ako ne, onda definitivno ovaj moj kaj imam pod moj komp :) (Logitech Precision 2)
|
http://kvark.hr/index.cgi?menu_id=203&product_id=2861
cca. 70kn imam ga 3 godine...zacudio bi se kolko je kvalitetan :) |
dali nekome ova igra nakon nekog vremena jednostavno restarta komp? da napomenem, nemam ni s jednom drugom igrom tih problema, dakle nije nešto do hardvera....
|
Citiraj:
A kaj se same igre tiče :care: |
Kaj nitko ne igra ovu igru?
|
i meni restarta komp i zbog toga ju ne igram..
|
Meni je sve OK... Popravio brzinu, uključio VSYC
|
Citiraj:
|
Ne, ne odnosi se na to. Kad sam igrao utakmicu je sve bilo ok, ali na treningu i Slam dunk contestu mi je sve išlo munjevito brzo, kad sam uključio vsync sve je ok.
|
i ja gubim volju za igrat zbog toga što mi restarta komp...kad bi barem znao zašto...
|
Naime,imam problem s ovom igricom..Kad je pokrenem čuje se muzika ali slike nigdje nema..Dakle samo svira muzika a slike nigdje..Inače grafička je Ati Radeon 9600 Atlantis 128mb..
|
mISLIM da ti je grafička kartica malčice preslaba...
|
Hvala na odgovoru..
|
igra je brutalna,uspio sam 360 kroz noge u igri sa howardom protiv lakersa
Ili recimo na practiceu 360 windmill sa malim spudob,bolesno:) |
Citiraj:
Daj mi reci kak si uspjel napraviti 360 kroz noge u igri, please... Samo napiši koje i kak kontrole imaš složene i ka treba stisnut-.. TNX unaprijed |
1 privitaka
Ja danas instalirao. Jos hvatam tipke na tastaturi, imam jojstick,ali ipak cu probati prije na tipke. Ne bi trebalo biti nista vise tipki od PESa.
U praticu na pocetku ima kao 14 nekih stvari za napraviti,ali ja to radim i nece da mi skoci na 2/14 vec stalno stoji na 1/14. Rucno prebabacim na 3/14,4/14 i takod alje do 14/14,ali onda nece dalje. A kada izadem u optionse vidim da pod pratice mi je na toj prvoj stepenici kvacica, sada ide kao sljedeci tezi korak ali ne znam kako da se prebacim |
Ljudi pomagajte molim vas..:) NBA 2K9 mi je odlicna, ali totalno mi koci kad igram utakmicu.. U Meni-u nista, ali u igri katastrofa a i stavio sam sve skoro na "low"..
moja konfiguracija je slijedeca.. OS: Windows XP SP3 Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ RAM: 1024Mb Graficka: NVIDIA GeForce 8500 GT Hvala unaprijed.. |
igra je smeće dok ne izađe patch koji će popraviti sve greške unutar nje....kad izađe i ako bude dobar patch, onda će igra biti odlična...
|
ok, nego da li ti znas rjesenje za moj problem..:):chears:
|
grafička ti je problem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozete taj file naci i otvoriti ga pa mi reci koje su postavke pocetne(ove gore navedene)... tnx |
da, ali nalazi ti se u skrivenoj mapi, moraš ići na folder options u control panelu i onda show hiden folders i EVO JE :)
|
* VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3
* STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 * Ako imate Dual Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 * Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 Trazim postavke od ovoga!!! (def. postavke) |
Citiraj:
* VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 2 * STALL_CPU_ON_END_FRAME = 0 * CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = -1 |
puno hvala... :goodnite:
|
Citiraj:
Ako neko ima neko rjesenje neka postavi.. Hvala unaprijed.. |
a ja sam na 8600 gt na med jedva vukao igru?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |