![]() |
Opa shoki ja se malo zanio. Nema nazalost ali da ima buo bi ti taman.
|
heh
mislimd a si ne možeš zamisliti koliko uređaja je tako, gotovo taman, 'samo da je...' ili 'samo da ima...' I to me frustrira beskrajno. Mislim da moja očekivanja nisu nerealna. Al svi se proizvođači nečime žele gurnuti u viši segment, pa brutalno režu s druge strane... i na kraju dobiješ ki*u. nokia lumia 630 je jedini pravi mob, čvrsto u svojem segmentu tržišta, koji ne pokušava biti nešto što nije. Još samo da je android.. ;) |
Pozdrav dobri ljudi! :)
Već neko vrijeme razmišljam o nabavci dual SIM mobitela kojim bi zamijenio Nokiu 808 i službeni. Znači, neki uvjeti bi bili: - što bolji kamera/fotić (teško će biti zamijeniti 808 sa 41 MP :)) - Android (nikako ne WP) sa min. 1 GB RAM i barem 8-16GB interne memorije - dimenzije ekrana/kućišta što manje - cijena što manja, ali nije neki presudan uvjet - po mogućnosti da nije Samsung, tj. da su mu navigacijske tipke po mojoj volji - da se po potrebi može rootati Probao sam prošle godine sa Sony Xperiom M dual-SIM, no fotić me totalno razočarao, ne samo što je 5MP, već su slike bile katastrofa. Drugi problem je interna memorija od samo 4 GB i malo krivo particionirana, pa nakon par instaliranih aplikacija već počne vrištati da mu fali prostora. Zaključak je da mi treba neki od top-modela u dual-SIM varijanti, jer jedino oni imaju koliko-toliko OK kamere. Gsmarena mi po ovim kriterijima daje (sve dual-SIM varijante): Sony Z3, HTC One M8, LG G3. Tj. daje ih više, ali nekako bi se zadržao na poznatijim proizvođačima (nije uvjet), a problem kod ovih je veličina. Nema smisla nositi jednu veliku ciglu umjesto dvije. Z3 nije loš (osim veličine i cijene koja mi se čini previsoka), no koliko sam čuo prilikom rootanja se gube algoritmi za obradu fotografija. Idealan mob bi bio Sony Z3 Compact, no ne vidjeh nigdje dual-SIM varijantu :( Ideje, savjeti? Tražim li nemoguće? :) |
Citiraj:
|
da malo oživim ovu temu... obzirom na nepostojanje filtriranja na VIP stranici, zanima me ima li u njihovoj ponudi DualSIM uređaja, i ako da, kojih?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:32. |