![]() |
Citiraj:
Ok,ajmo redom. Igra je dosadna?Nemamo sta vise raspravljati.Ako je Deep Space dosadan,onda se ne vrijedi s nekim raspravljati. Sto se tice laga,iskljuci v-sync,a ne pljuvati po necemu o cemu nisi dovoljno upoznat. Sto se tice oruzja i municije,moje je misljenje da je napravljeno bas kako treba.Treba znati raspolagati s municijom inace si gotov. Takodjer sto se tice pogleda,meni je odlican.I napravljen je namjerno takav da mogu prezentirati novi sistem inventorija i HUD-a.Kako bi ti to napravio da nije iz ovog pogleda kakvog jeste?!Bas me zanima. Sto se tice waypointa slazem se s tobom.Cemu olaksavanje?To treba izbaciti ili tipku "b" staviti unbind. |
Citiraj:
Moram skoknut do Algoritma po nju ak je dosla :), vidim igrat će se još nešto na ovoj grafi prije penzije :D |
meni je igra fenomenalna!
istina je da je i meni na prvi pogled bila WTF? konzole! ali nakon malo duljeg igranja (koji sat) i privikavanja, igra stvarno sjedne i stvari se počnu činiti logičnima... što se tiće kamere, meni je vrlo originalna i baš mi se sviđa, a mongo je upotrebljivija od nekih drughi 3rd person view kamera, posebice kad se stane npr. uz zid ili u kut. Nišanjenje je super izvedeno, i hvala bogu da nije ono dječje ciljanje, nego napokon treba CILJATI da bi se pogodilo (nije tolko teško, ok, možda je onima koji su naviknuti na stalnu pomoć pri gađanju, al ko im je kriv, nek se malo trude)… istina je da se nakon nekog vremena navikneš na čudovišta i da znaš gdje ih očekivati, ali igra mi je i dalje vrlo atmosferična i dinamična… ako moraš kupovati municiju onda ne znaš igrati, ja još nisam kupio niti jedan šaržer municije (samo oružja i upgradeove)… ammo menadžment je vrlo važan dio ove igre i stvarno mi se sviđa logika… k vragu, ako pratiš priču (koja je BTW po meni zanimljiva) ti je jasno da si prokleti rudar, a ne neki nabrijani marinac za kojeg se očekuju pošiljke oružja i municije… meni „B“ gumb ne smeta… koristiš ga ako želiš, ako ne – ne moraš ga stisnut DOUB! uostalom, igra je sama po sebi vrlo linearna, tak da taj B gumb i nije nešto prenužno, ali meni je zgodno… no ono što mi je najbolje u igri je njena atmosfera – zvuk i grafika su stvarno vrlo dobri, a i igrivost je na dobroj razini… posebno hodanje i skakanje u bestežinskom stanju, ili mjesta bez kisika… ili hodanje po onoj sluzi… great stuff ;) |
Što reći nego da su vas nove igre poglupile i smanjile kriterije na dno dna... tako se uostalom prodaju današnje igre ;)
|
Mozda su tebe nove igre prosvijetlile do te mjere da si se opametio, tko ce ga znati :lol2:.
Zlatno pravilo kaze: "o ukusima se ne raspravlja". Tako da tvrditi da su se nekome kriteriji smanjili nema smisla, mozda nikad niti nismo imali kriterije? :zdero2: |
Citiraj:
|
|
igra je super, samo me grafika razočarala, očekival sam bolju, al jbg...već dosta dugo nije bilo "DOOM like" igre, iako je meni AitD bil jako dobar...
|
Citiraj:
igre su prije bile duplo teze i teze su se prolazile a danas su sve lagne i jadne radi toga.... tj nisu vise dugovjecne kao prije... ja se sjecam da sam sate potrosio na C&C 1 da predes 1 misiju bila je igra uzasno teska.... a danas je vecina toga preeelagano sve se da proc unutra 15-tak sati igre.... |
Citiraj:
Konacno su pomaknuli granice s nekim inovacijama.Konacno nema glupog pucanja bilo gdje,nego moras precizno ciljati u dijelove tijela da onesposobis protivnika.Mislim,mozes ubiti protivnika sa cijelim spremnikom bezumno pucajuci u njega,ali za slijedeceg nema municije,i game over. Da su napravili igru iz prvog lica to bi bio klasican Doom 3 klon.Ovako je savrseno.Svatko sa wide screen ekranom ce imati potpunu preglednost.Sustav inventorija sa hologramom ispred lika je odlican.Prikaz healtha i stazis punjenja na ledjima je isto inovativan i fantastican po meni. Zvuk,glazba odlicni.Atmosfera za 5.Igrivost i gameplay fantastican.Sta jos covjek od igre pozeljeti moze? |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t201550_wiiad.jpg :nono: Pogledaj ovo: |
Citiraj:
|
10 gametime sati :)
|
Jedna rijec: PREDOBRO:D Napeto do yaya pogotovo u 3 u noci i dobre sluske.Grafika je solidna sve na high i leti.Vrlo igrivo.U usporedbi s far cry 2
(iako ne govirimo o slicnim igrama alien vs human) je opcenito puno bolji naslov,barem za mene. |
Citiraj:
Mar pa nije valjda da si se ti poceo zivcirati :D Ali opet mjesas kruske i jabuke... :D Evo sto ja zovem igrom samo zacudo nema je niti na PC-u niti na Nintendu :) http://www.gametrailers.com/player/22033.html Ali ovaj Zero Punctuation je car :D |
Ja smanjim rezoluciju sa 1280x960 na 1024x768 i FPS mi padne :lol2: (na 1280 + sve high, AA ON i sve ostale điđe ON imao konstantnih 40+ FPSa)
Povisim na 1152 rezu i FPS ode na 70-80 sve iste postavke :D Dobra optimizacija :D |
Citiraj:
|
Witcher ima 3 kamere.
|
Jel ovo pravljeno za wide monitore posto meni sakrije pola slike u opcijama, tako da nista ne mogu nariktan, nevidim. Druga stvar ne mogu da igram jer mi se slika vrti bukvalno kao ventilator, misem je mogu malo zakocit al ona nastavi opet WTF???
|
Citiraj:
Nakon toga je radilo. |
Citiraj:
|
Definitivno je do toga, sad sam usao u igru i bio je ukljucen gamepad, iskljucio sam ga unutar igre i odmah je prestalo.
|
Ja nisam imo dzojstik ukljucen al sam imo instaliran irtualni koji sam koristio radi PES-a, onog 2008, i njega reinstaliro i evo sad radi super. Hvala svima!!!!
Samo steta sto ne mogu stavit pokrete na strelice nego moram igrati na default WASD a to nisam nikad pa mi malo potesko. Jel ima neki program da razbija tu blokadu slucajno :) |
Preteško ti igrati sa WASD? :stoopid:
Pa jel itko još igra pucačine na stelicama? :roller: Mislim, ne da je skoro apsolutno isto, nego je i lakše. Pa WASD raspored je apsolutno isti kao i strelice. |
Citiraj:
1.osim WASD koriste se i tipke oko njih, jer su na ergonomski dobrom mjestu (npr. Shift za mali prst ili Space za plac) 2. WASD je standardno za 99% FPS i TPS pa ne bi bilo lose naviknuti se na njih ;) |
Ma igra je prezakon.Stvarno od nje nisam puno ocekivao ali sam se jako ugodno iznenadio.Stalno tjera na još :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kak se koristi energija u igri, neče mi svaki put na slovo Q a kad nađem energiju piše da je u invtoriju full.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:13. |