![]() |
Citiraj:
Vrlo interesantno (4x) PS: Imam na brodu vise HD-a od svih vas zajedno !!! |
sa zakasnjenjem WD 2X 74Gb Raptor nisu RAID
Maxtor 80Gb /7200 Moj komp. Maxtor 60Gb /5200 ------------------------- 288Gb |
Bara 40 Gb@7200 2MB :beer:
Pitanje: Sutra kupujem disk. Seagate bara SATA 160 Gb. Jel mi bolje kupit 2x80 pa u raid0? Ili da kupim ovaj od 160 pa za koji tjedan jos 160 u raid0? |
naravno da uzmes sto vise....
|
Citiraj:
Boklje jednu od 160GB, pa poslije još jednu...pa onda RAID.ODličan je osjećaj na pladnju imati toliko prostora:beer: |
update:
stavio u komp maxtora 80 gb + travelstar 15gb=95gb |
update..
ajmo jos malo...Seagate Momentus 40 gb 5400/8mb cash(za nb)....jede malu decu...
kaj se tice sastava podataka...,tja recimo da sam .....(Krtek!!) :rolleyes: :D :D u najavi........neki Itachi.......40gb... :burn: |
Ma kupujem dva itachija od 80 Gb..;) Ionako mi je sve na CD-ima pa mi ne treba previse prostora..
|
1 privitaka
update
|
evo i mene. :D
Dakle, 'cuda 80 GB + IBM 40 GB + WD 7GB u jednoj starijoj konfi :D |
Citiraj:
|
Seagate 160+40
Wd 4 ------------------------------ Ukupno 204 GB |
Citiraj:
WD Caviar WD600AB-32BVA0, 60 GB, 5400 rpm my 2 cents, ovaj 80 GB :rolleyes: i ak nije preveliki OT, koliko bi mogal dobiti za ta dva? fali mi mjesta :D zivili! :beer: edit: i u burazovom kompu Maxtor 40 GB, 5400 kad se vec racuna hdd prostor u domu :) inace jos WD od 850 MB, Maxtor od 255 - na dnu hrckove kutije da ne pobjegne van jer je napravio rupu :D i neki Micropolis SCSI od 1,6 GB, zauzima 2x5.25" mjesta na i u kucistu, idealno za ubit nekoga ak se baci s prozora :) |
Citiraj:
Ovaj? >>>> http://www.cadigital.com/3mic9gb.gif To je rađeno kao tenk !!! Imam dva takva IBM-a kod prijatelja (2x4GB) jer su mi preveliki da ih idem stavljati u externa kucista. Ali prije ce fiberop. krepati nego taj HD. |
U jeeee, kolko to ima ploča? Ili ima neki drugi razlog veličini?
|
Citiraj:
Zasto je velik? Kao i svi beskompromisni pristupi gdje je robusnost i pouzdanost na prvom mjestu trendovi igraju malu ulogu - malo se vodi racuna o gabaritima :) Istina ovaj pristup je imao nesto i starinskiji pristup ali rezultati nisu zaostali. Ono sto je interesantno da te mrcine redovito imaju pristup debelo ispod 10ms. Posebno Micropolis jer su radjeni posebno za MMedija. US (Apple, nesto malo) EU (Atari Falcon) i razne polu masine HD recording i on-fly editing. I danas za neke segmente se rade ovakvi HD-i velicine ormara. Taj uredjaj ce nadzivjeti vlasnika i to u punoj operativnoj funkcionalnosti. |
Ispravak spejsa:
2x80 GB Hitachi SATA @ RAID 0 40 GB Seagate Baracuda PATA |
Citiraj:
Radi godinama, sad je kod sestricne u 486-ici :) Ali joj je CD-ROM van kucista jer je mini AT sa 2 5,25" slota, jer je diskic :) popunio oba :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:32. |