![]() |
katastrofa...
sudac idiot |
a majke ti...
Da, to je sad vec to..ono, zivcan sam i prebacujem lagano programe, i razmisljam kako bi onaj BB gledao...(LOL, ofkors not...)
al stvarno, nesto je falilo od pocetka, a to je MODRIC.. e i da... 2:0:banned: |
Treba skočit pa reći hop... Sad me samo zanima koliko će komada pasti... :D
|
Lagani kurac od ovce. Obadva gola Pletikosina aka pusac iz Moskve.
|
Ccc... Kreće rukomet...
|
Lose. Trudili se jesmo, ali nista nismo pokazali.
Po meni nije to crveni karton iako ga je grdo pokupio. A i ovaj je skocio Englez u zrak za k..., nije uopce isao na loptu. No dobro biti ce bolje... 71 minuta... 0-3...mislim da ce tako zavrsiti. |
al kako sudac zasere tekmu pa to je strašno...
|
:hitthewal::hitthewal::hitthewal::Machineg::Machineg::fuming::fuming: .....sta se moze......bolji su da nas, nema se sta za rec....
|
Katastrofa
|
Pletikosa je valjda popio sve sto je u njega islo, dobro pa su im poceli ponistavati regularne golove :D
Jos tu dodas smusenog Pranjica i eto zla. |
Citiraj:
http://student.valpo.edu/kgrimold/oscar.jpg PS - Samo da bar jedan zabijemo! EDIT: O fala kur**! :D |
5 komada, 5 komada....
|
Citiraj:
|
Englezi željni krvi ni 3:0 im nije dosta. Respekt
Nema veze vratit ćemo im u Londonu, a poraza je najbolja učiteljica. |
GG odo se urakijat bb hf
|
Zanima me uloga Pletikose... 11. igrac mozda...
Kaos, najgore je kaj je pola Hrvatske bilo uvjereno u pobjedu... Kazahstan je nikakva momcad, to se ne bi ni trebalo gledati kao "ozbiljnu" tekmu. Samo nas euforija drzi, a ona nam daje samo lazne nade... |
jebiga:kafa:
|
Meni se bas ne cini da je glumio, ne znam. Cinilo mi se na snimci kao da je stvarno nesto ga srezalo i pao je dolje.
Sve u svemu najbolji dio mi je bio na kraju pozdrav Bilica i Capella, fair play. Mali iz Arsenala je imao svoj dan,Stipe je trebao nesto obraniti, a nije...bili su bolji i to je to! |
Kriva taktika, jebiga. Mislili smo da je to Kazahstan i spizdili se svi u napad, kad ono nas Moscow sucker ostao na streljani i fasovao sve sto se fasovati moze :D
A znali su da ga u Spartaku curi ko' iz kante ;) |
Citiraj:
normalno se ustao, tek onda primjetio da krvari te se teatralno bacio na pod. bilo je smiješno za gledati. |
odluka suca ne umanjuje lose igru prije crvenog... krivo je kao i uvijek ona tipicna balkanska bahatost i podcijenjivanje
|
Citiraj:
|
Pranjić :baad:.
Al bar smo im 3,14čku razbili. :D |
1 privitaka
|
Realno je tekma trebala završiti bez crvenog za Kovača i bez gola Mandžukića s eventualno njegovim isključenjem...
|
Ne znam kako vas, ali mene boli guzica kako su nas...
|
Citiraj:
Dooobaaar... |
@generic: ahahaha svaka cast
nekako ocekivano. ne u tom iznosu ali eto.previse smo se busali. |
Bili su bolji nema sta. A core se glava otvorila hebote ,nije to mala ozljeda. Nije za crveni ali bar za zuti i opomenu. A i mi smo se stalno nesto binili od pocetka i to je ustvari razlog gubitka tekme. Udjes u tekmu ,ne ide kako si zamislio,iznerviras se ,kenjas sucu,dobijes crveni i ides doma s bolovima u guzici....
|
Da smo ih dobili i 5:0 zaludu. Doćemo na svjetsko i onda će srna/modrić ta čuda svjetska falit 7 metara sa 11;)
Vidilo se danas da LHC radi U pletikosi se stvorila CRNA RUPA , Olić je 27 km trćo ukrug , lopta za njim , popušili smo brzinom svjetlost , a rezultat kojim se hvalimo je s druge strane crvotočine u prošlosti i bogami dobili u guzu Veliki prasak. Ali vjerujem da možemo i hoćemo bolje. Kao što smo nijemce ostavili bez texta:chears: Vjerujem da je Bilić u stanju to sve izgurat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:42. |