PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Logitech Illuminated Keyboard (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=118233)

Rista 16.02.2011. 15:09

Da, ne stima onda. Steta. Hvala svejedno :) Ako tko ima kakav prijedlog za alternativu, da ne otvaram novu temu...

Neqael 28.02.2011. 16:39

Ajme, ovo je predivna tipkovnica. Vidio sam je na youtube tijekom recenzije monitora Samsung XL2370. S tim plastičnim orubom odlična su kombinacija.
Svejedno, skupa je, preskupa.

Remixer 13.03.2011. 22:55

Jel zna itko jel uopće postoji koja svjetleća tipkovnica sa HR layout-om?
Ne sviđa mi se ona verzija gdje trgovci naljepe HR slova pa tad te tipke ne svjetle...

Lewis 13.03.2011. 22:57

Citiraj:

Autor Remixer (Post 1870147)
Jel zna itko jel uopće postoji koja svjetleća tipkovnica sa HR layout-om?

Roccat Valo

Latinic Layout
http://www.roccat.org/img/ROCCAT/f2b...c18e64edbf.jpg

Remixer 13.03.2011. 23:18

Citiraj:

Autor Lewis (Post 1870149)

HM, skupa je, preko 600kn, a i nađoh na netu da ima problema s njom :stoopid:

Lewis 13.03.2011. 23:20

Citiraj:

Autor Remixer (Post 1870170)
HM, skupa je, preko 600kn, a i nađoh na netu da ima problema s njom :stoopid:

Sve stima (nebi ulazio u to jel valja ili ne) ali to je jedina koju sam ja nasao da se pravi stvanro u svim mogucim layoutima pa cak i Ruski/cirilica a da tipke proposno svjetle :). Logitech kolko mi se cini nema HR layout koji svijetli :(.

w0lfram_ 14.03.2011. 10:54

Citiraj:

Autor Lewis (Post 1870177)
Sve stima (nebi ulazio u to jel valja ili ne) ali to je jedina koju sam ja nasao da se pravi stvanro u svim mogucim layoutima pa cak i Ruski/cirilica a da tipke proposno svjetle :). Logitech kolko mi se cini nema HR layout koji svijetli :(.

jedino prve serije g15 rev.1 imaju urezana slova, valjda su kasnije skuzili da im se ne isplati to radit, pa su presli na naljepnice...

izi 15.11.2011. 22:11

Kupio tipkovnicu prije par dana, evo bas sa nje tipkam, tipkovnica je ugodna za rad, tiha uz odlican dizajn. Ali takodjer podosta nedostataka sto se hr layout tice, nasa slova su samo naljepljena, i to toliko jadno da izgleda kao da ih je dijete pisalo. To bih jos oprostio da nisam naknadno saznao na netu a i vlastito, da kombinacija tipaka w+shift+space ne radi (trcanje i skakanje u fps igrama). Logitech se pravda da je tipkovnica namjenjena office radu, ali ne shvacam kako je moguce da moja stara tipkovnica koju toliko dugo koristim da su se slova izlizala i ne radi/fali par tipaka od zestokog gajmanja prepoznaje tu kombinaciju za nekih 100kn koliko je bila, a ova recimo high end tipkovnica ne prepoznaje...sramotno. Vracam je linksu i zamjenjujem za neku drugu. Planirao sam G110. Stvarno mi nije jasna filozofija iza tog nedostatka, steta jer mi se tipkovnica zaista svidja.

Rudy 15.11.2011. 23:32

U zadnje vrijeme ako igram nesto, igram samo FPSove...navedeni problem ne bi ni shvatio kao neki problem da se ne pise toliko o njemu, naviknes se da ta kombinacija ne radi nakon par sati igranja i opet si na istom, vise ni ne mislim o tome...mozda u nekoj drugoj igri bi to bio veci problem, no u FPSu meni stvarno nije...tipkovnica mi odlicna.

zerobravo 16.11.2011. 11:25

Na mojoj nisu hr slova naljepljena, ista su kao sva ostala. Kupljena je u Telebitu (MSAN uvoz).

izi 16.11.2011. 13:16

Ne radi ti w+shift+space ili? Jer sam cuo nesta na novijim serijama ce mijenjat to, pa me zanima posto je tvoja vjerovatno novija.

zerobravo 21.11.2011. 22:47

ne igram navedenu igru da bi znao jel radi u njoj, no mogu isprogramirat da mi ta kombinacija tipaka radi neku akciju (u setpoint-u).

Rista 18.04.2012. 14:11

Zna li tko ima li mozda gdje kod nas za kupiti Illuminated sa US layoutom? Vidjeh ju nedavno i za ovaj PC mi keyblocking ne igra ulogu ali otisnuti HR znakovi ocajno izgledaju a i preferirao bih siroki tj "mali" enter.

Rista 22.04.2012. 15:53

Citiraj:

Autor Rista (Post 2146174)
Zna li tko ima li mozda gdje kod nas za kupiti Illuminated sa US layoutom?

Rijeseno ;) Ono sto me je iznenadilo je da nema famoznog keyblockinga, shift+w+space radi. Jos cudnije je da je slucaj upravo suprotan malo iznad napisanom. Starija revizija je ta koja je OK, novije imaju problema sa blokiranjem i Logitech ne namjerava nista poduzeti.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58.