![]() |
meni je sad ugovor istekao... ono, nebih više poptisivao ugovor.. al gledam onu njihovu ponudu.. za macbook.. 330kn.. na 18 mjeseci, to je 6500kn negdje, jel? a novi takav dođe oko 8k kn.. dal se to isplati, jel neko uzimao?
|
Citiraj:
edit : evo rijeseno... lijepo su odgovorili na mail i sve je rjeseno! i sad su napisali da ce hdd doc u roku 30 dana, a ja sam odmah reagirao i rekao "pa na stranicama pise 15 dana" ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja fotic narucio u pon. ujutro i dobio u srijedu ujutro.
|
ma valja necu dugo cekat ni je za hdd!
|
Citiraj:
Mislim da je kredit na 24 mjeseca a ne na 18!! Onda ti to ispada oko 8000 kuna!! Ovu ponudu možete iskoristiti ako ste punoljetna osoba i imate otvoren tekući račun te zadovoljavate uvjete potrebne za dobivanje kredita prema važećim aktima banke. Prijenosno računalo možete kupiti na 24 rate kredita bez udjela, jamaca i kamata, ali i gotovinom. Ponuda vrijedi uz prođuženje ugovora na 18 mjeseca, do 31. prosinca 2008. ili do isteka zaliha, a odnosi se na postojeće MAXadsl korisnike. Ponuda se može realizirati u T-Centrima. |
Citiraj:
|
Ja sam produžio ugovor u petak 03.10.08. Od tada je definitivno prošlo par dana i još ničeg nema. Izgleda da im se prošli put zaista žurilo da brzo podijele one fotiće prije nego narod sazna da ništa ne valjaju.:D
I što je najžalosnije, nalazim se u centru Zagreba ali to traje kao da trebaju dostavit u Zimbabve... |
ugovor sa vragom za usrani hard... NHF
|
a kaj ces, kad ti na bijegu kojem zivim drugo nije moguce..
|
Citiraj:
|
Ma nabijem ih na taj HDD, imam vec 2 eksterna i nemam ugovor sa T-Scumom vec 2 godine, ou jea :D
|
HA! Upravo sam dobio diskovlje i baš sam happy! :goood::beer::D
|
ja baš čekam hdd,robijam na dvije godine:D
|
hm, ja sam narucio u nedjelju i jos nije dosao.. damn!
|
U Nedjelju on-line ispunio zahtjev, u Srijedu stigao disk.
Nova Gradiška |
ja sam narucio prije tjedan dana ali jos nista... mozda je vec dosao tj. vjerujem da je ali posto postar k nama ide svaka 2 dana ...
|
brzina prenosa sa harda na externi preko USB2- 30Mbs. Jel to dobro? Vista ga odnah prepoznala i proradilo bez problema.
|
evo ljudovi stigao hard... prezadovoljan sam :D
|
Citiraj:
Nego, koliko garanciju ima taj HDD na kraju?? Na kutiji piše 2 godine, na nekom malom papiriću-naljepnici kojeg sam našao unutra piše 12 mjeseci i sad ne znam što je zapravo istina... Također me muči kako da ostvarim garanciju, jer nigdje nema konkretnog jamstvenog lista sa datumom kupnje, serijskim brojem i sličnim detaljima. |
ma da to sam i ja videl... ono vidim jamstveni list na 2 godine... ovo nutra nisam gledal... al kad nema racuna to mozes hebat!
|
I ja razmisljam o produljenu ugovora ali nikako da se nagovorim. Uzeo sam maxtv i vjerovatno da cu ga produziti na 2god nego me zanima ak imam max nemogu prec na drugogopetatera ak se nesta ponudi ? Jer ak nemogu prec zbog max tv onda bi komotno mogao produziti ugovor? Ugovor mi istekao u 1 mj 2007 god
|
Ne možeš na drugog operatera s Max TV-om...
|
Onda ce biti red produziti ugovor , ali imam neki osjecaj da ce za Bozic biti mozda boljih nagrada :)
|
Citiraj:
to ti je dakle račun za hdd. :stoopid: |
Cek cek , kroz ta 24 mj placam(o) 1kn vise na svakom racunu?
|
:stoopid:
Ne, 1 kn je jednokratna naknada za tu "nagradu" (HDD; wireless router...) |
da, da, istina je, imate pravo!
|
Citiraj:
u praksi je oko 30tak normalno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:41. |