![]() |
Titan quest immortal throne, upravo igram, zarazno ne za vjerovati, u dosta segmenata bolja nego diablo 2 :D
|
E da, vidis taj Immortal Throne, jel igra baš izmjenjena ili su samo dodane nove misije/oružja/likovi?
|
Ja sam si u goricama instalirao diablo (prvi dio). Iznenadilo me kolko je teži od dvojke.
|
Citiraj:
Instalirao jos NFS: HP2 i Most Wanted.... Upravo instaliram Delta Force- Black Hawk Down... Pa kud puklo da puklo :D |
Moja favorite ljestvica - **nejde po redu**
1) DeusEx I 2) Baldur's Gate II 3) Morrowind 4) HoMM 3 5) HoMM 5 6) Diablo 2 7) CoD 4 8) Prince of Persia - trilogija 9) Max Payne I 10) Vampire the Masquerade - Redemption To su mojih 10 naj igri :D Uz to su mi naravno savršeni i Warcraft III i Starcraft ali za njih nema mjesta :( |
Citiraj:
|
Duke nukem 3D, to je prava igra.
|
Citiraj:
|
Call of Juarez !!!
|
Citiraj:
Eto, to je to ukratko :D |
Postavio sam u ovoj temi jedno pitanje na koje još uvijek nisam dobio odgovor, ali nema veze. Možete me i dalje ignorirati.:fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
STALKER I FEAR.... Stalker je nesto duzi ako se zezas oko detalja... I FEAR ti je dug... Neces ga igrati mjesecima sigurno, ali neces ni 5 sati kao sto si igrao CoD4.. |
jel itko rekao, NASCAR?
joystick u ruke i vozi misko :D The Curse Of Monkey Island, Worms World Party, |
Ajme meni kak sam STALKER-a i Half Life serijal zaboravio na onoj ljestvici:suicide:
Sram me :( |
Citiraj:
Kak se toga nitko nije prije sjetio. + Syberia Nisu fps-ovi, al su u skladu sa naslovom. |
Citiraj:
Probaj Quake4, onak po mraku, i uz dobru audio opremu ( sluske, malo kvalitetniji zvucnici :) ):chears: ONT: Carmageddon 2, UT'99, Quake3 Arena, Age of empires 2 - ekspanzija naravno :), Red Alert2 |
Citiraj:
|
Sjeca se netko igre Akimbo?
Igrao sam demo davno ali nigdje nemogu naci punu igru :( http://www.gamershell.com/static/scr...22176_full.jpg Bas sam poceo kupovati stare igre koje nisam igrao, tako da mi je ovaj topic super dosao :D |
MDK 2 :)
|
Rune možda....
Ot. Kako bi volio jednostavno Blood 1 prebačen na neki potpuno novi engine tipa najnoviji build sourca recimo..... Sa baš nabrijanom grafikom :chears: |
fallout, fallout II :)
|
Citiraj:
Bum ti pogledal. |
Citiraj:
|
Heroes 3,među 5 najboljih igara IMHO za PC ikad..:chears:
Age of Empires 1,i Rise of Rome dodatak..prezabavno. Civilization,Settlers..klasika. Mafia,Max payne,Blade runner...klasika. Test Drive 4 nadalje, NFS2 nadalje..Porsche i Hot pursuit pogotovo..boleština s volanom:D. Icewind dale serijal..Baldurs Gate serijal..najbolji RPG-ovi za PC,institucije od igara. WoW...jedan jedini minus,plaća se:D:nono:...sve ostalo ga smješta van konkurencije igara općenito..al kao igra je već dovoljno star da i na 6200 - leti. Kingpin..jedna jako smješna,al dosta zabavna frst prsn šuterica..tu je i Blood 1 i 2,imho 1 je presmiješan..Shadow Warrior,Duke nukem,SoF Red Alert i Starcraft,tko nije igrao..nek se sakrije.. Fallout,1,2..osobno mi nije legao serijal..više sam u Balduru bio zakačen..al odlična igra.. Od prastarih a zabavnih..Micro machines serijal,pod muss haben:D i Ignition..savršeno. Za mozganje Monkey island serijal..Full throttle.. |
Citiraj:
|
Grim Fandango :)
|
ut99 multyplayer :)
nevjerojatno koliko jos ima ljudi koji to igraju ( u cijelom svijetu ) |
meni je fable the lost chapters iako nije toliko stara i rise of nations.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |