![]() |
U zadnjih MJ dana mi nonstop skace i pada brzina veze, neko je vrijeme cak bila i prepolovljena (400kb/s) i zvao sam tcom i oni su mi rekli da ce to pogledat tehnicar. Sutra je zvao tehnicar i reko mi da se modem viejrojatno zblesiro i svojeg starog siemensa c-010 sam izresetirao i restartao jedno 10 puta sad je ok. Ali, svaka 2 dana opet slicna sranja se dogadjaju i moram nonstop gasit i palit. Sad, dali to oni kopaju nesto po vezi ili da ja kupim novi modem (nema vise garancije na ovaj, mislim da mi ga nece zamjeniti)
|
Meni je C-010-i radio iste stvari. Ponekada sam ga morao i do 2-3 puta dnevno resetirati. Na kraju mi je dojadilo pa sam sa druge strane nababio Zyxela. Ako si u prilici, probaj sa nekim drugim modemom/routerom.
|
Evo vratili mi danas brzinu na 840.
|
Citiraj:
Ja tvrdim da ti ne treba vise od 10ak mbita za neko normalno surfanje i skidnjnje a za sve ostalo, tu je optika (ili VDSL). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo NIJE topic za probleme sa Te-Komom i ostalima.
Ovo NIJE topic tko ima brzu vezu tako da nemojte stavljat glupe speedtest rezultate i zapocinjati spam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Posto zivim preko puta skolskog igralista,dodju mi s lapom na igraliste,i sam mi se spoje na router prek WLAN-a(nisam imao zastitu,a ni flat :lol2:),i onda gledam koji q :stoopid: :D |
Citiraj:
|
atha, od 1.9 idu brzine gore ili cjene dolje?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima masu naklapanja naokolo, no nista nije zasigurno. |
Citiraj:
za tebe i athu : http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=618 |
Citiraj:
|
Download brzina mi je za sada ok. Ali upload je ocajan. Morali bi na tom raditi.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
jel ima kakvih novosti? big šrot brader ce uskoro...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Čini se da je ovo sve što će Big Brother donijeti, nema dizanja brzine ni spuštanja cijene :(
|
Damn... :(
A baš sam se poradovao... :( |
Citiraj:
Ali ja ipak imam druge informacije nevezane za Big Brother,,,,, Nesto ce se ipak dogodit i s MAx ADSL om....:wtf2: Samo oni to drze u tajnosti. Pozdrav! |
sada kad bude da svi koji imaju max adsl mogu gledati na netu besplatno na nekoj stranici big brother i to je to kad nesmanje cjene ni nista
hahahahahaahah |
Citiraj:
nada umire posljednja, ali izgleda da neće biti ništa od jeftinijeg adsla u skoro vrijeme Code:
Poštovani, |
imam frenicu koja radi u t hitler komu i na moj upit na pad cijene ili ti dizanje brzina adsl mi se gorko nasmijala!!!:Machineg:
nece nis biti od toga bar jos netko vrijeme! |
Pa sto bi vi svi 16mbita(flat) po 99kn e pa nemre jebem mu moraju i oni nekaj zaradit... a i ovak i onak mislim da cijena interneta danas je vise nego povoljna za vecinu. A da spuste super ali sto mogu spustit ?! Mislim da ce jedino uvest 4 mbita i mozda 12 i to je to. da zaokruze ponudu.
|
Bilo bi zgodno da podignu brzinu, pogotovo brzinu uploada.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:27. |