PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Hospitalizacija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11051)

Paske 30.06.2004. 14:02

Citiraj:

Originally posted by LorD ClockaN
Jedini problem je u tome što ne mogu radit jer mi je ruka u kurcu.
Nemereš niti voziti motor - da da si na istom ;) :D

LorD ClockaN 30.06.2004. 14:10

Da mi je ruka zdrava, moga bi počet prije sa odradom za dijelove :)

marac 05.07.2004. 00:56

Eto da se malo i ja pohvalim.

Danas kad sam isao na viksu (topusko) sam imao blizak susret s "asfaltom", naime posto ima 3km makadama do kuce, malo sam precijenio svoje mogucnosti i motor i kojih 300-njak metara prije kuće dao motoru malo više gasa, proklizale gume, zanijelo me u stranu i poodio betonsku ogradu od suseda.

Rezeime pada je spigani prednji disk, malo udubljen kiler, zguljen blok motora i puknut desni zmigavac i nosac tablice. Ja imam malo jače natučeno koljeno i rame, glava je cijela.
Motor sam popodne nekak dovukao do Zagreba i slijedi mu višednevno garažiranje zbog neispravnosti diska i slabih financija za popravak istog. Sada sam se bacio na vožnju biciklom :)

STRMX 05.07.2004. 01:47

jebeno
novi motor a vec si ga unistio

bolje nemoj ni ici u servis da ti procjene stete.

marac 05.07.2004. 04:12

Citiraj:

Originally posted by STRMX
jebeno
novi motor a vec si ga unistio

bolje nemoj ni ici u servis da ti procjene stete.

nisam ga uništio nego samo krstio :beer:

Evo bas sad listam oglasnik i ima jedan ZED u dijelovima pa mozda nabavim jeftinije rotor jer novi disk je jebeno skup. Uglavnom motor je u voznom stanju samo se bojim da mi prilikom voznje ne zablokira kocnica pa da se ne spickam jos jace.

LorD ClockaN 05.07.2004. 11:33

Citiraj:

Originally posted by marac
nisam ga uništio nego samo krstio :beer:

Evo bas sad listam oglasnik i ima jedan ZED u dijelovima pa mozda nabavim jeftinije rotor jer novi disk je jebeno skup. Uglavnom motor je u voznom stanju samo se bojim da mi prilikom voznje ne zablokira kocnica pa da se ne spickam jos jace.

Nesiješ promjenit samo jedan disk, nego oba 2 istovremeno.

Žao mi je što si krstio

Eladio 05.07.2004. 12:07

evo i mene iz ZGa..

i prvo sto sam vidio , jebena fotka :eek: :(

..ajde, dobro da si jos s nama :beer:

Paske 05.07.2004. 13:38

Citiraj:

Originally posted by marac
Eto da se malo i ja pohvalim.

Danas kad sam isao na viksu (topusko) sam imao blizak susret s "asfaltom", naime posto ima 3km makadama do kuce, malo sam precijenio svoje mogucnosti i motor i kojih 300-njak metara prije kuće dao motoru malo više gasa, proklizale gume, zanijelo me u stranu i poodio betonsku ogradu od suseda.

Rezeime pada je spigani prednji disk, malo udubljen kiler, zguljen blok motora i puknut desni zmigavac i nosac tablice. Ja imam malo jače natučeno koljeno i rame, glava je cijela.
Motor sam popodne nekak dovukao do Zagreba i slijedi mu višednevno garažiranje zbog neispravnosti diska i slabih financija za popravak istog. Sada sam se bacio na vožnju biciklom :)

Eh jesi legenda :rolleyes:

Beta 05.07.2004. 14:06

Kad ti se ta rana malo smiri i ako ne budeš više moro otvarat to, odi u sloveniu i kupi kremu (gel) koja se zove Kontratubeks ( ili contratubeks) strašna je za ožiljke. Spaslila me prije 2 godine kad sam letio s scootera i završio 5 dana na traumatologiji i u crnu kroniku. Da nema nje još bi mi sad nos bio jedan veliki ožiljak a i koljena .

LorD ClockaN 05.07.2004. 15:33

Frend je prije god dana zarovao glavom u zadnji dio auta i od operacije non stop maže ožiljke nekom kremom (više ne maže), pa mogu i njega pitat. Sutra idem u Rijeku na pregled kod mog kirurga, pa ću nega pitat ako ima koja krema za kupit u Hr.

marac 05.07.2004. 17:44

Sto se tice oziljaka najbolja krema je zečja mast.

To Klokan - naravno da oba diska mjenjam, ipak nisam klavir al sam truba ;)

marac 05.07.2004. 17:47

Citiraj:

Originally posted by Paske
Eh jesi legenda :rolleyes:
A pravi mi se javlja :D

Nego, nemoj da sad kad idem krot Zaprešić biciklom do slovenije da te nema doma, ima da zavrtimo jednog vola oko stola :D

Sky 06.07.2004. 01:07

Citiraj:

Originally posted by Eladio
evo i mene iz ZGa..

i prvo sto sam vidio , jebena fotka :eek: :(

..ajde, dobro da si jos s nama :beer:

Pa kog se vraga nisi javio, bio bi red da ti napokon istjeram one zablude o MS napajanjima iz glave uz koje rezano :beer: :D

Eladio 06.07.2004. 11:55

Citiraj:

Originally posted by Sky
Pa kog se vraga nisi javio, bio bi red da ti napokon istjeram one zablude o MS napajanjima iz glave uz koje rezano :beer: :D
..dva fuckin tjedna i vjeruj mi , nisam imao vremena ni za curu dovoljno , a kamo li za nesto drugo :burn:

..pa dodji ti sad malo na more, mislim.. da se okupas i razbistris um malo ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37.