![]() |
Citiraj:
ma i ja svog držim na 2500 (12.5x200) @ 1.7 prime i 3Dmark stabilan....proždire seti@home itd. kad promjenim matičnu cilj mi je nekih 11x225 ili 11.5x220 ak ni sa lanparty nebum moga toliko onda nek ide sve u ku*ac!!!!! :beer: |
Citiraj:
Ma možda bi trebao probati prvo mod za napon chipseta i L12 pa tek onda kupovati novu. Ja bi rađe uložio u grafu. |
Citiraj:
tak da voltmod otpada,a L12 neću pa makar morao držati fsb na 200....jednostavno mi se ne isplati zajebavati sa nečim kaj sam platio soma kuna prije 2 dana...igrati ću na sigurno kaj ti imaš protiv moje zvjerke od 5200 :D ne za ozbać dobro mi vrti igre koje igram u lanu: war3, jedi knight, half-life (uglavnom dx8 i starije) što je možda jedanput u dva tjedna...a za net,mjuzu i filmove je i više nego dovoljna tak ne isplati mi se uzimati nekaj sad...rađe štedim 3 mjeseca i ubodem 6800gt i sličnu farcry može čekati...ionako nije nekaj posebno (osim grafički naravno) |
Ako se ne varam ovaj thead je da se raspravlja koliko tko spava, a ne prepucavanja o cloockanju,otvorite si drugi thread.Sl@sh nemoj fargat killer jer ti nebude dobro hladil zbog boje koja će zadržavat toplinu i onda ga možeš bacit u smeće.
|
Citiraj:
Budući da je ljeto-clocka i naclockava se isključivo po noći.:) A nemreš i clockat i benchat ak nisi budan, tak da...:D |
:clap: istina, istina...
|
dopustit cu... :D sve je uredu dok god je postanje poslje ponoci... :beer:
|
Citiraj:
Meni VDD ide do 1.9V al to se nekoristi na DFI-u pošto ne voli visoki napon chipsetu dosta joj je i 1.7V da potegne preko 220. |
Citiraj:
e sused sused a mene nebi zvao, smrc :( |
malo sam razocaran... skoro ce 2 a nema nikog.... :confused:
|
Evo mene da nekažete damoram spavat nakon crtića. :D
Šljakam starom nekaj, a tak mi se ne da. Moram na jednu :smoke: ili bum poludil. |
aj super.. vec mi bolje :D
|
Nekaj nam nema Mentala danas. Spava čovjek. :D :rolleyes:
|
pa nije ima vec par dana... :D
|
Fakat ga nema...da nije išal clockat onu jadničku Abiticu pa...:(
|
sam vi prcajte :D dođite oko 3 ujutro kad sam raspoložen
imao posla, slago neku konfu,pa morao stavljati tr pasivca jednom tipu...ono u 5 dana bio 3 puta u linksu i potrošio 10k kuna (ne mojih :D )... uglavnom, baš sam se igrao sa epox 8rda3+ rev 3.x - prejebeno !!! odlično hlađenje NB,pasivac na SB, bundle do jaja (rounded kablovi,pasivci za mofset, sata kablovi, molex>sata kablovi,penkala šarafciger itd),dobre voltaže i raspored,dual lan....jedina zamjerka loš onboard zvuk i dobro bi došla još 2 sata konektora a dođe 50kn manje od NF7-SL!!!! :beer: |
oke, zadnjih mjesec dana radim na bausteli u zg-u, na poslu trebam bit u 7, a posto sam iz vg-a znaci da se budim oko 5, 5 i koju min, spavat idem oko ponoci, rijetko prije, dakle, zadnjih mjesec dana spavam po 5 sati :D
zasto idem tak kasno spavat? pa ono, nakon cijelog dana rada na suncu, moram se malo relaksirat ispred svog monitora, a to zna potrajat :D |
ohoohoo skupit ce se veceras ekipe... :D
|
ljepo ljepo bipe nadam se da će nekaj para ići i za sp94 ili zalmana jer ovo "intel stock cooler" u sigu fakat bode u oći :D
aaaa tek je 11 ljudi pa de ste??? |
S Bipeom više ne pričam od kada smo išli po drugi stick A-Date. Odemo lijepo v Links i nemaju više A-Date. Strgao sam mu se u facu od smijeha, a on pizdi. Odemo bezveze do Max modusa da vidimo kaj ima za moding i kad uđemo prvo smo na polici vidjeli A-Datu. :grrr: Jao Bipe, krumpiru jedan.
Vidimo su oko 3 vjutro. |
odoh instalirati hitmena i pogledat dip spejs najn....jebate kad mi jadzija umrla skoro sam suzu pustio
see ya |
@vga:
a zato te vise ne vidam na g-team forumu... odi i vidjet ces novu zanimljivost ;) @mental: trebam si napravit vodeno, al nemam vremena, radim cijele dane... kad smo vec kod vodenog, di mogu kupit bakrenu traku, a da nemoram kupovat 4m u komadu kolko su mi nudili u jednom ducanu (dat 400+ kn za 4 metra bakra od cega meni treba max pol metra i nije neka fora) edit: mislim da mi je vrijeme za spavanje, 4 sata sna i onda 10 sati radit.... ma sve ja to mogu :rolleyes: , noc ;) |
moram lec... spavat... ne vidim nista... mrak
|
Citiraj:
meni je pomoglo, ali gledanje u 100w pol sata, i mrlja još dva sata... |
jelc!!!!! di si ???!?!?!?! evo ja proveo dva dana na atiju i umrem kak ima nadmoćnu kvalitetu slike nad nvidijom :rolleyes:
a tek optimizacije filtriranja :D ....kaj da kažem nego isti qrac :o |
Pa tek je 3. Di ste pospanci?
|
kaj di sam proc mi radi na 37°C (by enermax 92mm @ 2700RPM i kišurina kaj je sve rashladila) sad se overclocka :D
i btw dobrodošao u noćnu smjenu :beer: |
Citiraj:
To je tak kad se šljaka, a sutra vjutro je prezentacija toga, a ja malko kasnim s izradom :rolleyes:. |
zjev :D .
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |