![]() |
meni tu i tamo učita, no samo ff 2 ima, nema 3 još :D
|
:) Izgleda da je navala malo veća nego kaj su očekivali. Stranice im jako sporo rade i prikazuje se stara verzija s Firefox-om 2 nakon podužeg čekanja.
Probat ću nekad kasnije navečer. Download Day traje 24 sata tak da nema žurbe, a ljudi s refresh-anjem samo još više opterećuju server. |
|
hmmmmmm jos nema trojke :(
|
Today you'll make history with Firefox
Are you ready to make history? Are you ready to set a World Record? Today is Download Day. To become part of the official Guinness World Record you must download Firefox 3 by 17:00 UTC on June 18, 2008, or roughly 24 hours from now. Mislim da nas vuku za nos. |
Ziher su mislili 17.6. u ponoć kad otkuca 18.6 :D
|
Citiraj:
|
Ne skida nitko kad je još 2 na site-u. Nego tipično noob pitanje na ovom forumu: A kad izlazi Firefox 4? :D
|
ovo je već dosadno
pokušavam skinut Firefox 3 od 00.01 al ništ kad će bit taj "17." |
Citiraj:
|
Gledam za RC3 ima mnogo jezika ali ne i naseg.
Da li neko radi na tome? |
otvara stranicu vec 5 minuta i jos nista :D
|
evo ga stavili su :D
|
Piše da je već 528,346 ljudi downloadalo, na gumbu piše Firefox 3 - a ispod verzija 2.0.0.14, LOL. I da probavam skinut preko Opere :D. Je.. lud zbunjenog :D
|
|
da, ff3 slika, a 2.0 verzija piše, jebeno :D
|
Ja dobio mail da skidam i naravno skidam :)
Ako skinem više puta hoće li se to računati? :D |
zauzece memorije isto ko i sa 2.0, ne rade mi pola Add-ons, ukratko, vracam se na dvicu
|
Uspio sam tek bacit pogled na stranicu ali ne otvara i dalje mora da su kinezi navalili :zdero:
I da piše 2.0.0.14 |
http://download.mozilla.org/?product...win&lang=en-US
ovaj link radi al neznam oce se brojat download...(ja isto prek opere skinuo :D) OT: dal zna ko kak u operi slozit da se neka stranica refresha svahih x vremena?prije je to bilo pod desnim klokom na tab a sad vise nema... :( |
U cemu je sada stos? Pise velikim slovima FF3 a ispod da skines FF2...
Vec sam rekao da nas vuku za nos. Ovo mi izgleda kao da nemaju program koji su toliko najavljivali. :D |
Sad je dobro ali evo: Http/1.1 Service Unavailable baca, ma veliki LOL, pisalo je da se milja i po ljudi prijavila, šta nisu sredili servere...
EDIT: Hail Mary :D, evo skida se. Woohoo ulazim u Guinessa :D |
Evo, sad piše 3.0... I meni skida...
|
Citiraj:
Pricekat cu do 22h jer izgleda da mijenjaju i namjestaju nove stranice. |
Citiraj:
|
skino sam
i radi normalno |
Citiraj:
edit: možda i ne... išel sam na ctrl+f5 (onaj force refresh ili kak se zove), ali opet vidim stare stranice edit2: e, sad vidim dobro:Http/1.1 Service Unavailable :D |
http://i27.tinypic.com/2mrs5xi.jpg
Ovo šaljem da mene upišu za najsporiju brzinu download-a :D Skidam s linka koji je njuskalo stavio EDIT: Brzina se udvostručila :D:D Za samo 18 minuta ću uživati u firefox-u :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ništa Http/1.1 Service Unavailable
Za Operu: desni klik na stranicu -> Reload Every |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:40. |