PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Europsko prvenstvo - Portugal (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10810)

ćiber_manija 14.06.2004. 17:28

Da Barićeva izjava: Bilo je prevruče. A Švičarci dolaze iz Alpi.
Jeste ga vidjeli na tekmi sunčane naočale,bijela košulja ko neki nogometaš,aportaš a ne trener.Moj komentar na tekmu je:Naši igraju ko i juniori u Tunguziji

maky-st 14.06.2004. 19:28

a sada ova italia stoji 0:0 a utakmica je tako tako

vga killer 14.06.2004. 20:07

Danci su bogme dorbo igrali.

Freek 14.06.2004. 20:10

Ovo prvenstvo je pljuga sve tekme do sad jedino je ona sinoćna valjala.

maky-st 14.06.2004. 20:38

sutra je odlićna utakmica njemačka - nizuzemska

Freek 14.06.2004. 20:45

Citiraj:

Originally posted by maky-st
sutra je odlićna utakmica njemačka - nizuzemska
bit će to tvrda tekma :smoke: :smoke:

miato 14.06.2004. 20:53

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Danci su bogme dorbo igrali.
danci su dali i vise nego sta se ocekivalo od njih, al talijani su previse kiksali.
prvih 20ak minuta obrana im je bila katastrofa, koda su pobrali zadnju crtu San marina, prezbunjeni i dezorijentirani, samo se igralo na odbitke.

rezultat je fer, al ipak sam se nado da ce azzuri vise pokazat ;)

Isus 14.06.2004. 21:35

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Da Barićeva izjava: Bilo je prevruče. A Švičarci dolaze iz Alpi.
Jeste ga vidjeli na tekmi sunčane naočale,bijela košulja ko neki nogometaš,aportaš a ne trener.Moj komentar na tekmu je:Naši igraju ko i juniori u Tunguziji

Da tipična fora uvijek je nekaj drugo krivo, teren, lopta, vrijeme.

giga 14.06.2004. 21:48

Ma meni se cini da su se Talijani zajebali ko i mi... Previse su stavili igraca za igrati prema naprijed(totti,vieri,del piero,camoranesi)a nije imao tko dodati loptu do njih(zanetti i perrota-valjdase tako nekako zove)...Trebali su se toti ili delpiero vise vracati po loptu a zambrota vise trcatti po boku za centarsut prema KIKIJU...A mi smo imali isto cetiri "napadaca" i isto nismo mogli nista protiv presinga....
Malo mi je glupo sta daju sudci ove zute za kao simuliranje a pola toga nije simuliranje.Pa moze covijek i pasti ne moras mu odmah dati zuti,jako je tesko procijeniti (osim u nekim situacijama,kao npr.HRVATSKA LIGA) kada je gluma a kada nije....
Hrv-Fra 1-1
Uffff bas sam optimist....

ßellerophon 14.06.2004. 22:19

gledao sam danas na tv. bilo neko totalno seljacko preseravanju u stilu hrvatske gdje je ciro napao otta pred kamerama da nema pojma sta radi i bla bla bla.... jadno... kakva smo drzava... sve je tako...

maky-st 14.06.2004. 22:33

švedska - bugarska 4:0: nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

maky-st 14.06.2004. 22:34

evoga i sada baš ovaj tren pet nula:rambo:

vga killer 14.06.2004. 22:38

Ovo je bolno. Larsson legendo. :clap:

RAK 14.06.2004. 22:41

Zlatan je sve napravio. Sada mi je Bugara nekako i žao što... Ma, drek mi ih je žao. Tko im je kriv što se vuku po terenu ko krave. A i ta prića mi je odnekud poznata.

nodavilp 14.06.2004. 22:43

PETARDA:D,bravo Bugari da ste bar u našoj grupi

acer 15.06.2004. 14:07

Giga kaže:
"Malo mi je glupo sta daju sudci ove zute za kao simuliranje a pola toga nije simuliranje.Pa moze covijek i pasti ne moras mu odmah dati zuti,jako je tesko procijeniti (osim u nekim situacijama,kao npr.HRVATSKA LIGA) kada je gluma a kada nije...."

Mislim suđenje,očigledno štite velike.Što onaj start talijana(kapetana,ne znam mu sad ime),nije za crveni karton.Mogao je Dancu slomit nogu:fuming:

vga killer 15.06.2004. 15:47

Totti je trebal takav crveni pobrat. Suci propucajte se.

ZIDAR 16.06.2004. 02:10

Naši su totalno nabrijan i misle da mogu sve pobjedit.Ma svi su se oni nakrali love i udebljali se ko stoke i onda se vuku po terenu.Bolje da su dali na TV žensko prvenstvo u nogometu.:D

Isus 16.06.2004. 02:11

Tenkovi vs. Tulipani:D ( Njemačka vs. Nizozemaska) 1:1, ti vraga kod tog Van Nistelrooja nemreš bit ni ziher da i ak mu nabiješ flastera da nebu dal gol, FANTATIČAN potez! Iskreno nadao sam se da će Nizozemci nabit Švabe, al taman sam već vidio slavlje njemaca kad evo ti Van Nistelrooja, Wörns ga drži vuče a ovaj ipak primi loptu i zabije gol.http://www.f1-board.de/wbb2/images/wbb2/smilies/bow.gif

MentalHarikiri 16.06.2004. 02:35

inače mrzim nisterloya ,al na ubacivanjima i malim udaljenostima od gola nema boljeg napadača na svijetu (i henry i ronaldo se mogu sakriti)...čovjek ima opasan filing za gol i agilnost ko zmija...

Isus 16.06.2004. 02:56

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
inače mrzim nisterloya ,al na ubacivanjima i malim udaljenostima od gola nema boljeg napadača na svijetu (i henry i ronaldo se mogu sakriti)...čovjek ima opasan filing za gol i agilnost ko zmija...
Van Nistelrooj ( tak se piše), slažem se ima fenomenal filing za gol kak je to zavrnuo nutra mi i dlaje nije jasno, oaj je bio zaljpeljen za njega.

MentalHarikiri 16.06.2004. 03:00

da mi je to bitno sam bi paste-o iz tvog posta:rolleyes: :D mislim da ljudi kuže na kog mislim...

frend a baš si ti našao prigovarati...progutaš pol slova kad pišeš :D :beer:

maky-st 16.06.2004. 13:37

Kada mi igramo sljedeću utakmicu

vga killer 16.06.2004. 14:54

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
progutaš pol slova kad pišeš :D :beer:
Pa on je poznat po dvije stvari:

1. po svojim tipfelerima, pa moraš znat dešifriranje kao u 2. svj. ratu. :D

2. jedini koji kaže da Corsair ne valja. :D

Isus 16.06.2004. 15:53

Citiraj:

Pa on je poznat po dvije stvari:

1. po svojim tipfelerima, pa moraš znat dešifriranje kao u 2. svj. ratu. :D

2. jedini koji kaže da Corsair ne valja. :D

1. Tak je i to uvijek naglašavam, oni su neuništivi

2. Ne sav Corsair već moj jer kad mi se ruši na 400 na 2-3-3-6 i 2,9V onda tu nekaj ne štima.
Sad sam bacio oko na Twistere 433 CL 2.0 u mlacomu, tko zna možda vani nabavim mushkina ili OCZ.
G.E.I.L. mi se ne čini tak uber super.Pa maker bio ultra platinum.

vga killer 16.06.2004. 15:55

Citiraj:

Originally posted by Isus
mi s enečini tak uber super.Pa maker bio ultr aplatinum
Opet mi treba rječnik stranih riječi.

MentalHarikiri 16.06.2004. 22:50

: goood :

Isus 17.06.2004. 01:49

Citiraj:

Opet mi treba rječnik stranih riječi.
Pa reko sam da su neuništivi posebice stiskanje spacea prije vremena.

Jebote kaj znači jedan švapski trner pogledaj Grke igraju disiplinirano skoro ko švabi.:eek:

Portugal me stvarno ni danas nije oduševio, prije 4 godine su igrali fakat super al sada... ni to više to.
Figo se isto umoril i više nije ni sjena Zidaneu, jedino kaj im je ovaj mali Ronaldo fakat unio svježiu u igru di god se okreneš evo on.
A Rusima je bilo bolje da su cijelu tekmu igrali s deset igrača. Stavrno su bili puno bolji s deset neg s 11. igrača.

ßellerophon 17.06.2004. 21:58

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 : 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
NISAM STIGAO OTIPKA T 1:1
VEC JE 2 : 1 ZA NASSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rambo: :rambo: :rambo: :D :D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

ßellerophon 17.06.2004. 22:44

ne pitajte....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08.