PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 5 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107242)

robert7 13.05.2008. 12:24

:D

ali zivim za dan da se račina vrati u cod svijet,posto je mm pica koju je prelako ubit,nino jadan je jako dobro upoznat s mojim kundakom,jedino je rak bio svojevremeno žilava stara prdonja,ko loše spečena i nedovoljno s gemištom zalijena šnicla :D režeš režeš,a neda se :D

Zmaj000 13.05.2008. 14:26

Citiraj:

Autor robert7 (Post 1027625)
:D

ali zivim za dan da se račina vrati u cod svijet,posto je mm pica koju je prelako ubit,nino jadan je jako dobro upoznat s mojim kundakom,jedino je rak bio svojevremeno žilava stara prdonja,ko loše spečena i nedovoljno s gemištom zalijena šnicla :D režeš režeš,a neda se :D

:lol2::lol2:

buljo 13.05.2008. 14:43

Pazi ti njukicu, samo stare prdonje bi pucao cccc :D

robert7 13.05.2008. 15:26

kad ovi mladi narastaji prase samo sa GL-om,jedino jos amdejac drzi do tradicije okapajuci svoj mali vrt mira :D

buljo 13.05.2008. 15:29

Gl je upravo za takve poput amdejca za koje znaš di su ali ih ne vidiš :D

gamesplayer 15.05.2008. 14:50

robert koju mi tetku??Imam ih 6!

croclocker 17.05.2008. 22:37

nema do coda ovo je ostalo sve bzv

Gjurovski 09.06.2008. 14:34

Malo novina ako vec nije na topicu....
http://www.videogaming247.com/2008/0...part-from-psp/

http://www.videogaming247.com/2008/0...et-in-pacific/

Atrax 11.06.2008. 19:04

ma nije bitno jel ww il neš modernije, bitno da se puca :D
šalim se, al da se mene pita, nije bitno, ekipa koja radi CoD će bilo koju priču/radnju napravit kako treba, bar im je do sada to išlo za rukom. dosadno sigurno neće bit, makar je tema WW2 već puno puta viđena. D-Day bitku ću odigrat stoput ako treba, u bilo kojoj igrici i bilo kojem engine-u, a obzirom na današnju grafiku i realnost igrica, ne smeta ako se obrađuju ponovno neke lokacije i teme, mogu bit samo estetski ljepše i realnije za odigrat.
eto, moje mišljenje, da se ubacim malo.
:respekt:

Gjurovski 21.06.2008. 12:07

Fino:
http://www.gametrailers.com/player/35412.html

Moze moze... samo dajte puskice a koliko sam primjetio vraca se i Flamethrower kojeg nema od prvog nastavka :)

hammer_of_thor 21.06.2008. 13:03

O crap, Vijetnam :hitthewal: :fuming:
FPS godine su trebali ostavit u vremenu u kojem je
Ovaj trailer je OK, al bojim se da se ushrat igru

Vozila u MPu... :hitthewal: Imat ćemo još jedan Battlefield :nono:

Matt 21.06.2008. 13:31

Eto moram se pridružiti pljuvanju na COD5, jer mi vijentamske igre nikad nisu bile nešto simpatične. Po meni loše. Al kaj će izmisliti?! Nemaju kaj. Isto ko i C&C. Svima je odličan, a meni totalno sranje. Uljepšani prijašnji serijali. WIC i Supreme commander ga sisaju i to dobro.

Problem 21.06.2008. 13:48

Ah, pa su i svi bili skepticni oko MW pa im je nakraju bolji od dvojke. Treba pustit da vrijeme pokaze svoje, onda cemo komentirat ;)

Thoroughbred B 21.06.2008. 13:50

Jedva čekam :)

Matt 21.06.2008. 14:49

Citiraj:

Autor Problem (Post 1063770)
Ah, pa su i svi bili skepticni oko MW pa im je nakraju bolji od dvojke. Treba pustit da vrijeme pokaze svoje, onda cemo komentirat ;)

Iskreno, čim sam vidio trailer za MW rekao sam to je to. Nakon par dana odigranih na netu kupio sam i key.

Sad, ovaj trailer me nije baš nešto oduševio, al kako kažeš, nek dođe, pa ga malo odigramo i odlučimo kako dalje:D

MisterM 21.06.2008. 17:05

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1063730)
O crap, Vijetnam :hitthewal: :fuming:
FPS godine su trebali ostavit u vremenu u kojem je
Ovaj trailer je OK, al bojim se da se ushrat igru

Vozila u MPu... :hitthewal: Imat ćemo još jedan Battlefield :nono:

Di si ti vidio Vijetnam???????????????????????????

Pacifik WWII!

I zašto MP nebi imao vozila?

Samo nek to oni slože kak spada.:kafa:

zippo 21.06.2008. 17:39

Ajde konacno na vidiku moguci pravi nastavak CoD2 za MP. CoD4 nije los ali nije to to. Nema onog gusta....

hammer_of_thor 21.06.2008. 18:16

Citiraj:

Autor MisterM (Post 1063956)
Di si ti vidio Vijetnam???????????????????????????

Pacifik WWII!

I zašto MP nebi imao vozila?

Samo nek to oni slože kak spada.:kafa:

LoLček... :D
My bad
Meni se činilo ko Vijetnam

A ruku na srce nema prevelike razlike izmežu WW2 na pacifiku i Vijetnamskog rata samo sto su ameri imali M16 umjesto Thompsona :D , i napalm :fiju:

Mikygs 22.06.2008. 22:41

Ne svidja mi se bas to sto se igra vraca u 2.svjetski rat.Vise mi se svidja Moderni ali vjerovatno ce igra oduseviti i ako je 2.svjetski :D

buljo 23.06.2008. 07:47

Nek naprave kaj oće samo neka vrate riflove, jerbo ako će i cod5 bit sprejerska igra neće mi bit nimalo draža od cod4 kako god da to sve izgledalo...
Ipak je najbolje 1 shot 1 kill.

Problem 23.06.2008. 10:25

Citiraj:

Autor buljo (Post 1065265)
Nek naprave kaj oće samo neka vrate riflove, jerbo ako će i cod5 bit sprejerska igra neće mi bit nimalo draža od cod4 kako god da to sve izgledalo...
Ipak je najbolje 1 shot 1 kill.

Slažem se ovdje s tobom, na kraju krajeva treba šparat municuju :D

Gabre 23.06.2008. 11:21

meni je isto najveća zamjerka cod4 što je čista sprejerska igra, automatske puške su jednostavno u prevelikoj prednosti na apsolutno svim mapama u odnosu na G3 i druge (single shot) puške...

buljo 23.06.2008. 11:35

Lol Gabre šta pričaš ba :D

Ubi ti čovjeka sa jednog na drugi kraj mape sa M4 i sa G3...
A i stvar je kak netko brzo može pucat, ljudi sa G3 pucaju ko da imaju automatik.
I bez spominjanja skripti, na to ne mislim, nego običan skill. :)

domis 23.06.2008. 11:46

kaj se mene tice, najbolji su cod1 i cod2, cod4 je previse slicno counter strike-u, a i kak su neki rekli, nije to to...

cod5, ak useru multiplayer, cijela igra pada u vodu :)

pod tim mislim da bi moralo biti puno realnije nego na cod2, u skoku sa snajperom okidat hs, ma da...

IcyTexx 23.06.2008. 11:47

Ma kvragu, samo da je naprave dužom za igrat, ostalo me ne zanima.

buljo 23.06.2008. 11:51

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1065391)
Ma kvragu, samo da je naprave dužom za igrat, ostalo me ne zanima.

COD nikad nije bila zamišljena ko SP igra nego isključivo MP igra. SP je za ubit vrijeme.

atha 23.06.2008. 11:53

Kakva god bila igrati cu je. Volim CoD serijal i igram ga od pocetka, a nekako se moram zabaviti i gubiti vrijeme. Kada vec spominjete i CoD4, zvale me njubine sprejerom ili kako vec, CoD4 mi je dobar kakav je i za sada mi je najzanimljiviji i najzabavniji CoD u MPlayeru. A isto cu reci i za iduci nastavak. Uzivam i zabavljam se. :gringo:

DjedMraz 23.06.2008. 12:09

Jest da cod(4) nije bas najbolje zamisljena, tj ti njubare i sprejeri ali morate se slozit da trenutno nema bolje pucačine

shobru 23.06.2008. 12:59

citam kako se dosta ljudi zali da u cod4 nema one shot kill oruzja... pa ne bi se uopce slozio, igrajte na hardcore i tamo bas imaju prednost ta oruzja jer ubijes iz prve ako pogodis, a rafalna oruzja trebaju 2-3 metka. ako pogodis ti iz prve onda ostanes ziv:)
isto tako nemogu se sloziti da nema skilla i tako... kad sam poceo igrat mp bio sam medju zadnjima uvijek, score -20... sad na istoj mapi i sa istim brojem igraca napravim po +30, +40 score... mislim da se ljudima ne svidja cod4 zato sto je kompliciraniji i zapravo treba vise skilla nego cod2 jer #1 moras znat napravit dobro oruzje za pojedinu mapu i tvoj stil igre, te dobro ukombinirat perkove. #2 moras kako tako znati mapu, da mozes uvijek doletit s ledja i knifat kampere :D
mislim da je cod4 puno bolji jer mozete igrat sa rafalnim oruzjima, on shot(ako se posteno slozi) kao kamper, trckarata okolo snajpat, i puno je vise varijacija nego cod2 to je moje misljenje....

buljo 23.06.2008. 13:07

Citiraj:

Autor shobru (Post 1065454)
citam kako se dosta ljudi zali da u cod4 nema one shot kill oruzja... pa ne bi se uopce slozio, igrajte na hardcore i tamo bas imaju prednost ta oruzja jer ubijes iz prve ako pogodis, a rafalna oruzja trebaju 2-3 metka. ako pogodis ti iz prve onda ostanes ziv:)

HC je sranje, fali radar, kemper sa G3 te ubije sa 1 metkom sa drugog kraja mape itd itd...

Citiraj:

isto tako nemogu se sloziti da nema skilla i tako... kad sam poceo igrat mp bio sam medju zadnjima uvijek, score -20... sad na istoj mapi i sa istim brojem igraca napravim po +30, +40 score... mislim da se ljudima ne svidja cod4 zato sto je kompliciraniji i zapravo treba vise skilla nego cod2 jer #1 moras znat napravit dobro oruzje za pojedinu mapu i tvoj stil igre, te dobro ukombinirat perkove. #2 moras kako tako znati mapu, da mozes uvijek doletit s ledja i knifat kampere :D
Kompliciraniji je jer ima više opcija od cod2, a za sprejanje ne treba skill kao za 10 pogodaka sa riflom sa preciznošću 100%.
A što se oružja tiče dovoljna su 2 za četvorku, recimo kalaš i mini kalaš, i nema te država. :)

Citiraj:

mislim da je cod4 puno bolji jer mozete igrat sa rafalnim oruzjima, on shot(ako se posteno slozi) kao kamper, trckarata okolo snajpat, i puno je vise varijacija nego cod2 to je moje misljenje....
Kao što rekoh više opcija ima od dvojke.
A sad jel bolji il nije, meni je ali da mi užasno fali rifle, fali. Jer je sad gotovo nemoguće ubit 4 čovjeka kad ostaneš sam, dok prije to nije bio toliki problem, pogotovo za one kojima je rifle bio primarno oružje.

I jedva čekam peticu, ak niš svaka promjena je dobrodošla. :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:28.