PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Intel (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Abit IP35 X/-E/STD/Pro (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106328)

SetH 29.01.2009. 16:07

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 1263836)
isplati se ako misliš prelazit na novije Intelove procesore

da naravno...malo kasnije quada nekog...onda bi to bilo oke?

Wolverine 29.01.2009. 16:14

Citiraj:

Autor danc00 (Post 1263840)
Možda i V-drop ovisi od primjerka do primjerka!
Na mojoj koju sam imal nije bio tolki, ni blizu! Nije doma sada al budem pogledal pa napišem, al znam da je neki minimalac....ploća radi ko zmaj sa zadnjim biosima!

prvo si reko kako nema drop a sad već ima ali ne velik :D

probaj postavit napon na npr 1,3V pa gledaj koliko će dat i idle-u / load-u
sve IP35 imaju dosta gadan drop koji se vidi tek sa malo višim naponima

moja je npr radila dobro sa verzijom 17, kad bi stavio zadnji ploča bi se blesirala (da ne spominjem da sam jednom flashao najnoviju verziju a da je ploča još uvijek prijavljivala staru verziju)

Citiraj:

Autor SetH (Post 1263842)
da naravno...malo kasnije quada nekog...onda bi to bilo oke?

da, ako misliš ubacit neki noviji proc onda da

danc00 29.01.2009. 16:26

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 1263847)
prvo si reko kako nema drop a sad već ima ali ne velik :D

probaj postavit napon na npr 1,3V pa gledaj koliko će dat i idle-u / load-u
sve IP35 imaju dosta gadan drop koji se vidi tek sa malo višim naponima

moja je npr radila dobro sa verzijom 17, kad bi stavio zadnji ploča bi se blesirala (da ne spominjem da sam jednom flashao najnoviju verziju a da je ploča još uvijek prijavljivala staru verziju)

da, ako misliš ubacit neki noviji proc onda da

Ajd, ti isto pratiš svaku rijeć:D, mislil sam na to da ima V-drop al ne VELIKI, a pošto ja koristim điđabajtove ploće tipa DS3\R\L, za mene je taj drop na Abitu koda da ga i nema, s usporedbom na điđabajtu, zato sam to rekel:D!

A viš, meni na verziji 17 i e4500 radi ko beba! Sve u svemu nevidim koja bi bolja ploča od te bila za 500kn, jedino pošto sad više nema Abita pitanje je dal budu i dalje razvijali Biose?

Brko 02.02.2009. 18:01

Citiraj:

Autor antrax (Post 1262695)

sto se tice kompatibilnosti s ballistixima, savrseno su kompatibilni :)

jesu malo mi ga morgen :D

naime, danas stigla lijepa ganc nova ploča, no sa ballistix tracera ni trc ni prc ni mrc. Dok sa kingmaxima i G.Skillovima od ekipe radi i moj Transcend radi. :D

majke im ga spalim bezobrazne. :D nebi na zelenu granu da ti je sv. Petak brat. Bios zadnji, 17 i kita u bila.

ništa, ballistixi ili u oganj ili u prodaju :)

danc00 02.02.2009. 18:49

To si u HGspotu uzel? Jel si pital možda koliko ih imaju još :D, možda bude trebala...

yakob22 02.02.2009. 18:56

Ja sam u Rijeci neki dan naručio jednu, rekli su mi da ih više nemaju nigdje na lageru....:fiju:

Brko 02.02.2009. 19:15

Citiraj:

Autor danc00 (Post 1267597)
To si u HGspotu uzel? Jel si pital možda koliko ih imaju još :D, možda bude trebala...

da. :D nisam pital dal ih imaju još, ali kad sam ju platio, odma se na netu opet pojavio upitnik :D

edit: Ploča je fenomenalna, ima mali vdrop, manji od moje asusice i ex DFIjke i ovaj uGuru je baš kewl. sad sam automacki posto špic papak :D
nije da mi je ta ploča trebala, ali eto, nikada nisam imao abita prije pa sam ju zato i ubo :D

KixzoR 05.06.2011. 16:29

Citiraj:

Autor Voodoo Force (Post 1018134)
Evo uzeo sam Abit IP35 "Dark Raider". Napokon sve radi bez greške:D. Zanima me samo mogu li nekako isključiti opciju da mi ne spušta takt procesora kad nije pod opterećenjem?

Pozz evo imam samo jedno pitanjce jesi ti uspio clockat na toj ploči proc jer meni neče iznad 3.5 bit stabilno stalno kada vrtim prime 95 mi se ruši druga jezgra nakon nekog vremena samo prestane radit dok druga ide dalje,a čito sam malo po netu da taj dark rider nije baš preporučena za oC,sam da velim noob sam s clocking temom pa možda ja neš radim krivo pa bi molio malu pomoč! ako se kome da ;P

Djrko 10.07.2011. 10:32

Citiraj:

Autor KixzoR (Post 1919867)
Pozz evo imam samo jedno pitanjce jesi ti uspio clockat na toj ploči proc jer meni neče iznad 3.5 bit stabilno stalno kada vrtim prime 95 mi se ruši druga jezgra nakon nekog vremena samo prestane radit dok druga ide dalje,a čito sam malo po netu da taj dark rider nije baš preporučena za oC,sam da velim noob sam s clocking temom pa možda ja neš radim krivo pa bi molio malu pomoč! ako se kome da ;P

Imao sam istu ploču i procesor kao i ti, bez problema je vozila na 500MHz FSB-u. E sad da me ubiješ nema šanse da se sjetim postavki u BIOS-u :D. Koliko se ja sječam sve što sam povečavao je NB voltažu na 1.33v i SB voltažu na 1.6V, sve je radilo ok (naravno i CPU voltažu al se ne sječam koliko)

kasper_sky 28.05.2016. 14:49

sry za dizanje teme iz naftalina ali moram
imam ploću abit ip 35 e i stari bios iz 2007 treba mi zadnji iz 2008 da mogu stavit bolji proc
evo ovdje je link ali kad skineš neće unzupit file koji bi sa flash bios soft. to riješio

http://abit.ws/page/en/download/down...ET_TYPE=LGA775

korsnici iz ove teme su kontaktriani a vi koji možete pomoć sa svojim takvim ploćama da mi sherate bios zadnji ili slično sa dobrim linkom koji vam je u favoritima.
plaćam pivu ili dajem neki stari hardware kao hvala...

vedranzeman 28.05.2016. 14:59

Imaš ovdje sve BIOS-e za tu ploču:

http://www.hwdrivers.com/ftp/fd_-sla...os-slash-.html

electro 28.05.2016. 19:17

imam modani bios za tu ploču a i org ako trebaš

kasper_sky 29.05.2016. 09:31

vedrane hvala stvarno radi
evo budem pričekato i elektra da mi svoj modani pošalje.
treba mi zadnja verzija da mi mogu stavit sve verzije proca koju ploća podržava...

HVALA !
vedrane kad dojdeš u Zg Vg tu se prije javi
elektro u bellsu u zaprešiću imaš pivu
:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:28.