![]() |
Re: Re: e sad je dosta....
Citiraj:
banned si rezervirao jel? (PS ..vidis sad kako sam ti ja tamo dobar mod :D ) |
mitzek, predlažem jedan let s foruma jel kaj je previše je previše.
|
OBAVIJEST
najbolje otic na emule i skinit :beer:
|
Kakve emule? I uskoro očekujem na PM link da si to na faxu mogu
skinuti. Maky odakle to skidaš? Da ne bi bilo nismo znali, PM. |
the wrath of mitzek :D
inače neznam jel ste pratili news-e ali ja sam bio gore do 5 am :D i tako se nisam drugo nasmijao!!! totalna ludnica za seve..... filmić ne planiram skidati bar još 3-4 dana dok se malo ne proširi po netu jerbo ne skida mi se pri 2kb/s... |
ovaj eMULE
Disclamer : ovo postam samo radi skidanja severine , za bilo kakvo drugo koristenje programa odbacujem odgovornost :D |
nemoš vjerovat kolko pc-exovca sluša severinu i njezin najnoviji hit : AAAaaa..aaaAAA..aAa...AAA:D
|
Citiraj:
što da ti kažem: ti si idiot! stvarno primitivno |
Jebali vas narodnjaci :D
|
e... vecinu je uspila privuc tim novim hitom.... :D
nisu se dali godinama od trave zelene... a sad kad je dosa nastavak mala je dala... svi slusaju... |
Ocu i ja link za taj film :D . Evo dao bi vam ja i tih 80MB da stavite....al se mislim.... :)
|
ajde tko ima ideju? gdje imaju bar 100web prostora?
jer poceo onaj google gigamail? |
Citiraj:
|
...
di ima skraceno?
Ja mogu sa 56k drek... |
napisi...
Marcel Proust -dokumentarac.avi :D tko ce posumnjat? |
Mene ovo sve skupa podsjeća na slučaj Pamele Anderson!
Na početku neke tužbe i prepucavanja a na kraju je film završio u videotekama. Ak Seve snimi još malo materijala (Na brodu, u autu...) još bu i nekaj zaradila. Pa to bu najgledaniji film u Hrvata. Nek i domaći film malo zaživi:p |
BTW jel ko vidio danas naslovincu jutarnjeg?
prvo kasne stvarno na kvadrat. a drugo Seve nemoj se previse zestiti ionako buju svi vidli kad tad. |
Citiraj:
|
Je...tak i tak svi jambraju da treba oživiti kinematografiju u Rvata:D :D :D
|
Sam nek ožive i nek ne puštaju takve filmove samo u Kustošiji. :D
|
Citiraj:
|
Na njuzima je koliko vidim već dva dana živo veselje...:)
|
Citiraj:
@ Jelc - dobra sljikica. Tko zna, možda uskoro vidimo taj prehrambeni proizvod na polica malih dućana. :D |
fuktisima:clap: :clap: :clap:
|
LOL.: roller :
|
i kad onda pocinje sluzbena distribucija na pcexu :) ?
ja nudim jedan odlican verbatim medij onome ko mi snimi makar i na princo, samo da mogu ga procitat :) |
: lol2 :
|
Citiraj:
al nakon odgledanog filma moram priznat da kad bi mi došla i platila, dao bi joj. al ne bih kupio cd. nikada. osim ak je ostatak filma gore :) |
:clap: :clap: fuktisma: lol2 :
ovo mi je uljepšalo dan: goood : |
Mislim da sad več polako možemo umjesto "Tko ga ima?" pitati "Tko ga još nije vidjeo?"
A ona legendarna izjava na pitanje "Kako se sad osjećaš?" --> "KO KURVA!" :clap: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |