![]() |
ja sam se davno logirao na saan.tv,ali nisam to nikako pokretao...evo dans i ja dobio taj mail o komercialnoj fazi,pa me opet privuklo.
tj zanima me sta se moze gledati? na njihovim stranicama nema takve informacije... zaborave napisati ono najvaznije. po vasim postovima,zakljucio sam da imaju 4 domaca programa,dakle hrt1 i 2,rtl i novu,e sad posto to sve imam i na tv-u u digitalnom signalu,a hvatam jos i neke srpske,meni se cini da mi se koliko god bilo jeftino pa cak i sa tom uslugom snimanja, SAAN ne isplati!? jel moze netko napisati vise o njima!? |
cuj, isplati se nekome tko recimo radi na komppu po cijele dane, ili radi nocnu, a nema TV blizu ili ima ful los signal na telki...itd...samo, ja bi volio pristupit stranici s informacijama a da ne moram imati chrome i sl...:(
|
ja sam ponekad koristio saan dok sam bio u sloveniji. ali bi cesto zastekalo sto bi mi jako smetalo jer dosta toga ti promakne. dali je to samo meni tako il se i vama dogadja?
hvala |
Citiraj:
SaaN.tv team |
nettv besplatni domaći i strani kanali :)))
Ako sam fulao temu, izvinjavam se...Svi koji žele pratiti domaće, ali i strane kanale besplatno na netu, mogu to učiniti preko slijedećeg programa,evo linka..
http://nettvplus.com/programi/rapids...ttvplayer2.exe Ako vas traži ključ (kod xxx kanala), utipkajte xxx... Meni na visti radi normalno...:fiju: |
ovo je mrak...jel postoji fullscrean
p.s tek sad vidim da vrjedi 24h |
hm exe fajl, jel to provjereno cisto?
|
Je upravo provjerio..nema virusa....odličnoooo je
Za full screen pritisnuti ENTER. |
a keyloggera, i ostalih gamadi? :)
|
LOL nema..
|
al steta radi samo 24 sata a nakon toga plati ako oces gledat...nema đabe ni u stare babe....a ja se ponado da necu morat tv karticu kupovat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
Kako ti radi, meni zasad ide ko podmazano. Baš se veselim F1 sutra :) |
baja svaka ti dala kolega
|
Baja, jel znas dal je moguce ovo natjerat da radi na KMPlayer-u? :)
|
Citiraj:
@Baja, radi mi neocekivano dobro i bez problema. uz upaljen neki slabi torent sa strane, i maxTV u dnevnoj, streama full dobro i brzo (flat bez dizanja brzine). svakako jos jednom :chears:. |
radi ovo i na win media playeru al kad bacim na full screen nemogu strecat da bude kroz cijeli ekran :)
|
radi na media player classicu
|
Ovo je carski, radi mi u KMplayer-u, mogu posvijetlit sliku, kontrast, boje ma carski :kafa:
Gledam sa Vip stickom, vuče 50KB/s što znači sad sam gledo i nikad više :D poždere mi promet. |
Što je najbolje od svega adrese koje počinju sa mms mogu se gledat i u windows media centru
|
Citiraj:
|
Jel netko probao ovo?
http://www.digitalsatellite.tv/?hop=onlinetv7 Jel to za ozbač, ili neki fejk? Šteta što nema neki probni rok, tipa 2-3h, pa da čovjek proba prije neg kupi... Isto, ne spominju minimalne uvjete veze, itd... |
Pise za Hrvatsku 78 kanala. Odakle Hrvatskoj 78 kanala ?
Ne vjerujem da uz sve nacionalne i lokalne programe to cini 78. |
Kamo li u HDu ^^
|
|
Jos kad bi i pass rekao...
|
iptv :D
E... kad bi bilo tako nešto i za druge playere... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:21. |