PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kupovina u Kini (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10293)

Renesis 09.08.2004. 04:06

1 privitaka
našo sam i corsair twinx xms3500 CL2 1gb za 1800kn, još neki kingston(nažalost meni nepoznate performanse) bez heatsinkova deklariran na 2-2-2-6 na 400, ima web kamera miljon, usb lampica i ventilatora(za usera :) ) ima krcato svega...

Recimo ovo u attachu košta 16000kn a ima 21" ako ne i više...

miato 09.08.2004. 07:31

ok, dosta je bilo ;)
nemoj vise pricat o cijenama inform.opreme jel cemo svi pocet kupovat karte za kinu :p
radije pricaj o komadima, zbog toga bi vjerojatno se zelio vratit u HR :D

Renesis 09.08.2004. 09:14

Citiraj:

Originally posted by miato
jel cemo svi pocet kupovat karte za kinu :p
radije pricaj o komadima, zbog toga bi vjerojatno se zelio vratit u HR :D

Pa trebali bi organizirati se i ići do Šangaja na 2-3dana. Tri shopa su koji vam trebaju, svi odma kraj podzemne, za 15min si od prvog do zadnjeg. Uzmu svi pare i kupuju.

A šta se tiče cura, moraju bit oko 4-5 godina starije od tebe da bi po našim ukusima pasale. cure mojeg godišta izgledaju, pa kao, hmmm,... Ali zato ima u Šangaju komadaaaa, čak i skoro sve pričaju engleski i to kako... Samo šta su dosta starije....

Dakle šoping u Kini, cure doma :D

edit: tek sam skužio - prešo sam milju postova :beer: za svih :D

Renesis 14.08.2004. 15:47

1 privitaka
evo ovo je slika mene sa konobaricama u mom najdražem bircu, a ujedno je ovo i moje posljednje javljanje sa Istoka. Bilo je lijepo, al doma je ljepše :beer:

MadBoY 14.08.2004. 18:12

Tako mlade..... :D

Visage 15.08.2004. 00:12

Citiraj:

Originally posted by Renesis
evo ovo je slika mene sa konobaricama u mom najdražem bircu, a ujedno je ovo i moje posljednje javljanje sa Istoka. Bilo je lijepo, al doma je ljepše :beer:

Mh'mm, ova do tebe sa ljeve strane, (od broda) je stvarno interesantna, bas se istice lagano orijentalno
egzoticnim look-om.

Ostale su tipicni izgled koji se srece svaki dan ali sa ljeve, cak me i podsjeca na nekog.

Dat ces mi adresu od tog restorana :)

Ja se sjecam da su mladi tamo imali (vecina) užasan ten.
Podjednako i muski i zenski. Sad jos kad su ih lupili sa fast food smecem, mogu samo misliti.

Navodno je njihovoj vojsci strogo zabranjeno jesti brzu hranu jer otako je to smece prodrlo i do njih, vise od 60% se doslovno usvinjilo + efikasnost = 0 :D

Samo malo si mi pre čedan pred tim mladim damama ;)

Je si li mozda prije te slike bio nekom Zen vrtu pa te jos drzalo u restoranu? :)

Ovo se odnosi na Hong Kong (mislim da si rekao da si i tamo planirao)

Jesi li pogledao super interesantnu zgradu Peak Tower ?

Bilo je to jos atraktivnje dok su her Majesty ekipa tamo operirali...ali...natrag na otok :(

Renesis 16.08.2004. 10:36

Evo došo ja doma. Putovo sam samo 28 sati :rolleyes: i krepan sam malčice al nema veze. Ove tipice su ti iz South Korea, ova desno od mene ti je šef birca.ova lijevo od mene ti se zove Young Mi i traži dečka...

Na slici sam čedan jer je sliko stari :fuming: :fuming: al kad njega nema je malo drugačije... Ima čak i jedna iz Zagreba moje godište, opaka do pakla i nazad pa sam malo i s njom bio :D

Eto toliko za sada, pozdrav( idem si staviti radeonku :clap: )

ßellerophon 17.08.2004. 09:04

da slazem se... :D
ona do tebe s lijeve je nice...

Mailman 17.08.2004. 09:13

: nuts : : nuts : :D

Visage 17.08.2004. 15:20

Citiraj:

Evo došo ja doma. Putovo sam samo 28 sati :rolleyes: i krepan sam malčice al nema veze. Ove tipice su ti iz South Korea, ova desno od mene ti je šef birca.ova lijevo od mene ti se zove Young Mi i traži dečka...
Na slici sam čedan jer je sliko stari :fuming: :fuming: al kad njega nema je malo drugačije... Ima čak i jedna iz Zagreba moje godište, opaka do pakla i nazad pa sam malo i s njom bio :D Eto toliko za sada, pozdrav( idem si staviti radeonku :clap: )

Hm, pogledajte jos jednom tu sliku...

Meni se cini da ona traži curu :cool:

Stoji pored našeg HR lipicanera ali sva paznja je na kolegicu i to još za vrijeme blic slikanja kad su obicno svi
prisni za fotku. Sumnjiva je to igra :)

Ova skroz ljevo izgleda kao da je iz Sioux plemena,
ozbiljno !

Kako se ponasala nasa vrla carina kad si se vracao ?

Renesis 17.08.2004. 18:02

Ma niko nije niš pito, čak sam ju u Parisu izvadio van (cijelu original kutiju) jer je u torbi bile neke kuglice koje su njemu sumnjive, ja popizdio sve bacao, prođem tri aerodroma ništa i onda se on sjeti, za popizdit... Inače niko niš ne pita iako se na rendgenu lijepo vidi cijela kartica sa svim dijelovima

Visage 17.08.2004. 18:33

Citiraj:

Ma niko nije niš pito, čak sam ju u Parisu izvadio van (cijelu original kutiju) jer je u torbi bile neke kuglice koje su njemu sumnjive, ja popizdio sve bacao, prođem tri aerodroma ništa i onda se on sjeti, za popizdit... Inače niko niš ne pita iako se na rendgenu lijepo vidi cijela kartica sa svim dijelovima

Pa španjolske kuglice se bas i ne nose u torbi ;)

Nakon upotrebe - to si trebao ostaviti u bar-u kod vlasnice.

A za ovo drugo, ma da.

Ovisi o cariniku i koliko je ljudi iza tebe i trenutnoj azurnosti ekipe + trenutni imperativi sigurnosti cine da
ovakve stvari uopce ne gledaju.

Sjecam se kad je jedan muljator ispred mene nosio punu torbu traperica i svima je to bilo jasno, bio je toliko glasan i dosadan - da izbjegnu scenu samo su ga pustili.

Samo nekad znaju i azijati biti militantni na carini.
Tako da sam pitanje i na njih ciljao, doduse Ti si nosio potrosacku elektroniku pa im to nije vazno.

Samo probaj nagrabiti suvenira i garant ces dobiti sobicu i razgovor trazenja svih potvrda kako im nebi odnjeo neko njihovo "blago"

Renesis 17.08.2004. 23:00

Ma da reko meni stari za suvenire...

Da se pohvalim, daklem radeonka radi ko metak, trenutačno se vrti na samo 412/384, nakon 3.5 sati nfsu-a nema uopće artefakata... ima način kako sa radlinkerom fino podešavat frekvu...

Visage 17.08.2004. 23:32

Citiraj:

Ma da reko meni stari za suvenire...
Da se pohvalim, daklem radeonka radi ko metak, trenutačno se vrti na samo 412/384, nakon 3.5 sati nfsu-a nema uopće artefakata... ima način kako sa radlinkerom fino podešavat frekvu...

Obavezno svi otiđite na http://www.dropbike.com/forum/forum_...?TID=1016&PN=1
gdje je Renesis (prvi post) takodjer stavio slike
iz Bar-a, samo procitajte vi molim vas te komentare :D

Posebno paznju u 2-gom nastavku procitajte blago receno degutantnu sugestiju izvjesnog : Castbreeder-a.

Necu to ovdje quotati jer mi je jos mučno od čitanja tamo,pre odvratno da prljam ovaj forum.

Mladi su nekad imali puno normalniju maštu :(

dr.fiksi 17.08.2004. 23:41

Citiraj:

Originally posted by Visage
Obavezno svi otiđite na http://www.dropbike.com/forum/forum_...?TID=1016&PN=1
gdje je Renesis (prvi post) takodjer stavio slike
iz Bar-a, samo procitajte vi molim vas te komentare :D

Posebno paznju u 2-gom nastavku procitajte blago receno degutantnu sugestiju izvjesnog : Castbreeder-a.

Necu to ovjde quotati jer mi je jos mučno od čitanja tamo,pre odvratno da prljam ovaj forum.

Mladi su nekad imali puno normalniju maštu :(

Pa što ćeš, retarda ima svugdje...:(
Zna se što se može s ženskama raditi, ali ovo...
: bonker :

Renesis 18.08.2004. 17:55

A jebiga druga ekipa, malo ne zrela... Visage kako je tebi nick tamo?

A niko neće da komentira moju novu grafulju :(

dr.fiksi 18.08.2004. 18:00

Citiraj:

A jebiga druga ekipa, malo ne zrela... Visage kako je tebi nick tamo?

A niko neće da komentira moju novu grafulju :(

NEZRELA?Mislim da nije stvar u tome...
Ono je degutantno!
Grafulja, grafulja, grafulja...
COOL:D
Ipak mislim da trenutno nvidia RULEZ!:)
Odlična kartica za te pare, pače mislim da je najbolja za te pare...
i u drugom kompu u sigu mi je!Moja ultra ipak čini cara, al kad pogledam koliko je puta skuplja od ove...:rolleyes: :rolleyes:
Gušti su gušti!:D

Visage 18.08.2004. 21:32

Citiraj:

Visage kako je tebi nick tamo? A niko neće da komentira moju novu grafulju :(

Brozna, pozdrav od Miljca :)

Uostalom Ti si mi i rekao za taj forum.

A za karticu...mene samo zanima kakav ti je 2D filter i kakav je refresh ali sumnjam da je tebi to vazno.

Puno srece u radu i nijednu zamjenu.

Renesis 18.08.2004. 22:59

Hmm, to mi baš i nije važno, al evo mali update...

Karta trenutačno radi na 418/385 BEZ IKAKVIH artefakata nakon 4 sata NFSU... Ide i dalje...

dr.fiksi 19.08.2004. 02:05

Citiraj:

Hmm, to mi baš i nije važno, al evo mali update...

Karta trenutačno radi na 418/385 BEZ IKAKVIH artefakata nakon 4 sata NFSU... Ide i dalje...

Tako treba!Samo frcaj!Sve do dima i vatre:D :D
sad ozbiljno, nemoj si sprcnuti novu kartu:rolleyes: :rolleyes:
Mislim da ti ni ovak nije loše.

vga killer 19.08.2004. 02:20

Pazi da ne bi morao ić do Kine po garanciju. :p

Renesis 19.08.2004. 11:17

jel kako vidjeti temp gpu-a? živo me zanima...

i šta ne bi prije trebali doći artefakti(prije burna), i kako fino podešavati frekvu u radlinkeru a ne po 4-5 mhz...

dr.fiksi 19.08.2004. 11:51

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Pazi da ne bi morao ić do Kine po garanciju. :p
E to ne bi bilo ugodno...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54.