![]() |
Sam nek drži, dobro je to.
|
Citiraj:
|
Pa ja sam si mislil kupiti tu karticu ali kad sam videl kolka je promislil sam si i videl da mi nebo stala u kučište jer ona je pozamašnih dimenzia ajde recimo voličine onih prvih vga za 286 ili slično:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
|
pa kažem ti stara kanta:D :D
|
Veličina je važna.
A pogleda voodoo5, još je veća od moje. |
šta je onda to;)
|
Citiraj:
|
jesi li siguran;) ;) :D :beer:
|
poprilično:D :D :D :D :D zašto ti grafa nije u sigu????????'
|
to je komponenta ša se kod mene najćešće mijenja
|
Citiraj:
|
kolko vi dobivate u 2k3i 2k1 na 1200x700 ili tak nekaj (ono serijsko) :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
|
i zaboravil sam pitati ,ako ostavim grafiu overlokanu do ibera dali može zgoreti?
|
u 3Dmark 2001SE overclock cca 7200
|
a ja dobim kadje overlockana 6500 (zbog sporog prosa) ,a moj frond ima p4 2,5 i istu grafu i penje mu se prko 15k
:fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
a proc je overlockan neznam točno na koliko
:burn: :burn: :burn: :burn: |
Citiraj:
|
meni kada držim 320/440 , znami zablokati igrica i onda nakon min odblokati:confused:
|
Citiraj:
|
Ja sa konfom iz siga dobijem oko 11800 ništa nije clockano osim grafe 310/610.
Ne kužim kako tvoj frend dobije 15k , kad moj frend KeLLe, sa P4 2,6 clockanog na 3,0 i 9600xt dobije oko 14600. |
Meni je isto taj rezultat malo čudan jer je 9500XT debelo bolja od FX5600.
|
momak ima makinu 1024 mb na 400 mhz inormalno da mu se taku dobro penje ,a kolko ti VGA killeru dobivaš na 3d u 2k1 , i još da je 9500 bolja od moje PA MOJA JU NAMAŽE KO MEDVJED MASNU SVINJSKU KRPU :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: NA ISTOM PROCU I MEMORIJI MOJA DOBIVA (NE OVERLOCKANA ) 1250 A 9500 (OVERLOCKANA ZA 20%) 9500,ajdemi to objasni (ali 9500pro) tak da ti xt nemre dobiti 3000 više od overlockane pro
|
tipfeler, htio sam napisat 9600XT. FX5600 nije jača od 9500PRO.
Ja imama 13800 sa svojom što je slab rezultat.:grrr: |
di mogu nabaviti program da i ja to vidin koliki mi je rezultat:confused:
|
Lijepo instaliraj i pokreni 3DMark 2k1 i pogledaj rezultate.
|
Citiraj:
i za koliko vrimena mogu vidit rezultate |
Ak imaš prvi Bugov DVD od tam ga skini, a bilo je i u nekim PCPlayovim CD-ima.
Rezultat vidiš nakon max 10-ak minuta. |
sada moran kopati po cd-oima da nađen taj bug - dvd :beer:
|
je li taj cd broj 128/129
|
1 privitaka
pogledaj sliku i reci je li to to
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |