![]() |
Ajde javi kad te pare dodju, da vidimo da li to 4real or what. :)
Ja si mislim kupit 15 referala, 79kn nije puno. |
Citiraj:
|
Javit ću. Treba se strpiti do početka 5. mjeseca.. Nije ni meni lako čekati.. Ali kad dođe nova skripta onda će lova sjedati ko luda.. :D:care: :banana:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ono što bi meni moglo smetati i čega se bojim to su neke dodatne provjere pri klikanju oglasa - recimo kao oni random znakovi ili tako nešta.. To bi me ubilo.. :banned: |
Ahaaa to. :)
Baš sam nabrit, uspio sma čak 10svojih frendova(referala) nadrukat da delaju za mene. :D Još kad kupim 15 (ili 35) referala + kasnije premuim, trebalo bi to glatko ići. :) EDIT: Samo se nadam da nebu onak šareno i "luckasto" ko u CashFiesti (mislim na dizajn), nego da bude ovak jednostavnog izgleda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Radije priznaj da si pičica i da se bojiš autoklikera k'o samog vraga!:pirate: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam problem... Imo sam 10 referala i probrisala su mi se dva i nestali krediti oO
|
Citiraj:
Ili je nešta divlje.. |
Auuuuu... Treba ih naučiti kako se vara... Ajde svi kod čike Fadolfa na nastavu!!! :D
|
Citiraj:
a trenutno na acc imam 35$ :) |
Citiraj:
EDIT: Opet su nestali... EDIT2: opet se vratili xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pripazite malo na pisanje!!! Ovo je prva i zadnja opomena, ako se nastavi topic u ovom smjeru lock + infraction tko zasluzi.
|
ima ko "obicni" juzer na toj magli? recimo ja del 8mog sijecnja cashout neku sicu, prema kalkulatoru pred 7 dana je trebalo biti isplata ali jos uvjek pendit audit pise :D nabijem ih
frend je cak prije mene zatrazil i isto nikaj edit: poslo sam im ticket pa da vidimo kaj ce pametnog zmislit :) |
Citiraj:
|
Ma da.. Znaju oni kasniti s tim isplata i po 10-20 dana.. Al uglavnom onaj ko sačeka dobije pare.. Neki su ih dobili i sa 30 dana zakašnjenja..
|
|
pfiju... ja sam uspio čak 17 skupit frendova, ide mi :D
Sad ću ipak na kraju uzet 35referala... Kako si ti kupovao? Karticom ili...? Ja se nemrem dočepat nje... |
Citiraj:
|
Da, da treba se dočepat to od staraca, ja da mu idem objašnjavat za kaj mi treba blijedo bi me gledo :D
|
Citiraj:
|
Pa možeš, onu lovu kaj si zaradio prebaciš na AlertPay, nakon toga s AlertPaya platiš buxu dodatne referrale...
|
Vidi stvarno xD
Al onda sam opet ustvari na nuli, radje ja ovak prek kartice pa nek se gomila :D Bolje psihološki djeluje. :) |
i ja sam isto tako zamislio... zatrazio sam bio isplatu 20$ i kad mi isplate onda cu kupit sa time 15 referalla... a cim mi isplate onda cu zatrazit jos 40$ da kupim jos 35 referalla... nadam se da bude to islo tak
|
Da može se i tako ali to je jako sporo.. Treba ti godina dana da kreneš zarađivati veće pare..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |