![]() |
Citiraj:
|
ajde fleks ne kaki usrao bi se ko grlica da se sve pocne pošteno ljuljati kao i svatko od nas.
|
Ja isto ležao u krevetu, i mislio da je krevet propao XD
|
Meni nakon potresa više ne zapinju vrata od sobe... valjda je malo štok protresel. Mašala.
|
Citiraj:
Osjetio i prvi potres i aftershock, tj drugi. I boli me kifla. Nije fora dok mi sestra ne ostane bez glave:kafa::D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili par nuklearki od 300 megatona ako oćeš ubrzati proces... :p |
Citiraj:
|
Ovisi... ako ih zakopaš na pravo mjesto ne nužno... :D
|
Znaci idemo u radne akcije da zagreb dobije more, a dalmaciju zakopamo pod more ? :D
Nista yedwy razbijamo kasice prasice i idemo u rusiju po par atomskih CCCP ostavstina :D |
:D:D
|
A kaak, zašto ga ja nikad ne osjetim, već 3 puta i ništa, samo čujem kako pričaju o tome. Ćaća kaže da je osjetio. aaa
|
Jadni vasi HDD-ovi :p :D
|
drmalo je drmalo
|
Dritto sam u autu se vraćao doma...Grrrrr, al kakav mi clio ima ovjes mogao sam i osjetiti :D
|
Citiraj:
|
Ja sam u tom trenutku upravo obavljao veliku nuždu, tako da nisam bio siguran jesu li mi proradila crijeva ili je bio zemljotres. Kasnije sam saznao od ukućana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svi članovi 100kg+ demolition team su se zrušili istovremeno u svoje udobne stolice od cca500kn :) Priznajte gadovi, jadni novinari nisu znali uopće gdje se nalazi izvorište potresa ;)
|
Citiraj:
BTW, u srijedu vjerojatno idem do Medvedgrada i bit ću tamo većinu popodneva ako ko želi navratit možemo se dogovorit za minimeeting. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ha-ha,jesam vas ! To sam bio ja,samo sam se dobro isprdio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jebiga,tako ti je to.:nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A sad natrag na temu... Malo su falili epicentar...no eto,najnovije vijesti: Citiraj:
|
Najjače mi je to što su ljudi masovno zvali seizmološki zavod. Piše u novinama oko dvjestotinjak poziva. WHY??? Da im vele da je bio potres? Koji idioti... Kao da ovi to neznaju.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16. |