![]() |
Molim ubuduce bez kasnjenja. Posto sam kapetan, mozete mi javiti i do sat vremena ranije da necete stici, ali BITNO je javiti.
|
Citiraj:
Među kojima sam naravno bio i ja. Cestitam suigracima iz kidsa i svaka cast travarima: cheers2. Duma se stvarno potrudio oko taktike. Covjek ima celicne zivce! |
svaka cast svima,ajd zavrsite prčetina da mozemo na server opet malo klat :D
|
Poludit cu dok docekam, na zadnju sam stigo 5 min prije i bilo je dobro a danas doso 2 sata prije i ludim
|
a hvata te nervoza i trema?
|
završili..8:8 : nono : zadnje 4 popušili...tj. dečki su pobjedili naravno :beer:
kemp bez mane ma švapskoj strani, di god smo ušli, barem sa dvije strane smo bili napadnuti.. IMHO odlična partija, za razliku od prve redaljke Kids-a na nama ;) |
Ne neg mi se neda cekat dosadno mi je, umirim se cim ti vidim avatara
|
Pohvale štakorima i mom timu, borili su se hrabro, šteta za ove 4 popušene zaredom, al eto, bolje išta nego loša prčetina.
|
Citiraj:
|
ZA SVE SLIJEPCE
^1S^7L^1I^7J^1E^7P^1C^7I ^1SetH |
Opet mi u drami zavrsavamo partiju
Svaka cast mojoj ekipi,opet igrali vecinu s igracem manje Ali to nije isprika :) Opet smo pruzili sve od sebe i sljedecu pocinjemo pobjedivat Zule respect :D |
Kaj mozemo li mi gore
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bravo dečki super ste igrali:)
želim zahvaliti svojoj ekipi na odličnoj igri i nadam se da ćemo drugi put biti još bolji:) |
Evo ja sam se morao priviknut da nema ludovanja nego lagano kemapnje pa sam bio nervozan, šečer za kraj mi se zblokso glupi komp:D
Mislim da je TIE ravnopravno.. Čestitke i jednom i drugom timu.. |
Ja probo gore i neko me kicknuo
|
neće mi se spojit u ********************c!
|
nemogu se spojit,stalno mi izbacuje!!!
|
dečki, meč lige je u tijeku, zato nemrete gore.
|
Pobjeda ali manjkalo ih je 2
|
Doibro bar sam ja eliminiro 3 svoja tak da je bilo izjednaceno LOL, poskidalo mi killova
|
@lesa - seth nastupa u ligi.
|
Citiraj:
|
je je.iga. sad ovu u 10 igram
|
pa jel niste prošli put čekali 15min da se svi priključe?
|
@Pantagane (die Wuestenratte :D )
Cestitam decki, dobro je bilo. Iz nezavidne situacije smo se uspjeli izvuci tako da je na kraju 8 : 8 ipak najpravedniji rezultat. Cestitka i protivnicima na dobroj borbi ali Pantagane su tvrd orah. Nedamo se :D :D :D |
Meni je jako zao kaj me disconnectalo! Inace bih ima 11killova ,o ovak samo 3!
Moram pohvaliti Anđela :) koji je u alkoholiziranom stanju uspio biti spectator... Čestitke mojim teammateovima i l*******! :D :p |
je li pass za ovu u 10 isti?
|
hm, vi sve u zadnji čas :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:32. |