PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Roberto 10.11.2016. 10:01

Leathel Weapon... bljuv... neke akcijske scene ne znaš jel bi se smijao ili plakao od uvrede za mozak, plus gluma loša, neuvjerljiva. Humor također sucksa.
Westworld... meh, možda se razvije...
Designated Survivor... klasični američki patriotizam u drami s elementima akcije, ali solidno za sad.
Frequency i Timeless na sličnu foru s mijenjanjem prošlosti ( utjecaj 11.22.63.?), ništa spektakularno, ali mi je tematika ok pa ću pratit kako se razvija

Od starijih...
Blacklist se pogubio u silnim zapletima, raspletima i glupostima.
Blindspot oscilira grozno.
How to get away with murder također oscilira ali je zanimljiviji. Osim što su brate mili pretjerali s pederlukom :D

Pupo 10.11.2016. 20:54

Kak je ovaj TWD postao dosadan, pa to je strava.

1v@n 10.11.2016. 21:15

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2987792)
Kak je ovaj TWD postao dosadan, pa to je strava.

Isti recept iz sezone u sezonu, što sam opet i rekao kad je počeo hype oko prve epizode. Jedna super, onda mlako do sredine i mlako do zadnje, koja opet opet bude ok...

domina 11.11.2016. 09:23

Stranger things je najbolja serija ikad, i ima toliko potencijala za razvoj priče. Radnja podsjeća na Spielbergov uradak, al ovo je puno bolje. Treba vidit tko su ti braća Duffer i pogledat njihove ostale uradke.

Master_Hrc 14.11.2016. 10:13

U zadnjih mjesec dana odgledao:

GOT, sezona 6 - odusevljen kao i do sada...you know nothing Jon Snow....apsolutni car, markantan i zgodan, podsjeca me na mene :D :D
Blindspot - sezona 1 - ono neloše za pogledati, ugodno sam iznenađen
Wayward Pines, sezona 1 i 2 - Ajme meni majko mila vrh vrhova, nakon svake epizode sam ostao zamisljen...mislio sam da ce postati nezanimljivo nakon prvih par epizoda kad se otkriju detalji ali nooo
Quantico - Ajme meni majko mila, koji chik lit, gledam samo zbog skvo a bogami i glavna akterica serije je jako simpaticna (hint: ima dobre...slobodno nadodajte...:D)

Ag008 14.11.2016. 20:11

Westworld, ajme meni samo moram reći. Ne želim spojlati ništa ali takav preokret, nikada nisam očekivao ovo danas.

Mileni 14.11.2016. 23:08

Mene iskreno nije toliko sokirao. Ali nastavljam gledati samo radi Hopkinsa. Lik je genijalan.

S druge strane, TWD nastavlja utabanim stazama. Imam osjecaj da cemo gledati jos minimalno 5 sezona.

Chikagule 14.11.2016. 23:10

Citiraj:

Autor domina (Post 2987901)
Stranger things je najbolja serija ikad, i ima toliko potencijala za razvoj priče. Radnja podsjeća na Spielbergov uradak, al ovo je puno bolje. Treba vidit tko su ti braća Duffer i pogledat njihove ostale uradke.

Zanimljiv kraj sezone, s time da je druga bila upitna :-D

ali bit ce

http://www.digitaltrends.com/movies/...ings-season-2/

Ali jako dobra serija da

1v@n 14.11.2016. 23:51

Family Guy...očekivao sam da će današnja epizoda biti posvećena predsjedničkim izborima. Nije...vjerojatno će sljedeća, ali ovaj skeč...na podu sam bio. Svaka čast Simpsonima i South Parku, ali pored Family Guya nemaju što tražiti :D

https://s15.postimg.org/xw4qibcyv/Family_Guy.jpg

Manuel Calavera 14.11.2016. 23:53

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2989145)
S druge strane, TWD nastavlja utabanim stazama. Imam osjecaj da cemo gledati jos minimalno 5 sezona.

Serija je po stripu, za razliku od GOT-a izvor je nepresušan. Rekli su da će snimati dokle god postoji interes publike, te da ugrubo imaju ideju čak do 10-11 sezone :D

EDIT

Baš sad čitam, procjena je od 10-12 sezona...

http://comicbook.com/thewalkingdead/...ng-dead-last-/
http://www.forbes.com/sites/insertco.../#45d0e199a1d4

Bit će tu puno palih boraca (i likova i gledatelja) :D

Mirkopoter 15.11.2016. 02:09

Koja katastrofa, ko će izdržat svršavanje fanova još godinama koji ne razumiju kakvu glupost gledaju.

Alph4Dawg 15.11.2016. 04:48

Ova Carol me toliko zivcira da cu je osobno likvidirat, ako je ne smaknu redatelji.Carl isto.

ODO 15.11.2016. 10:20

WestWorld 7.epizoda :care:

RS_BuRnOuT 15.11.2016. 21:14

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2989145)
Mene iskreno nije toliko sokirao. Ali nastavljam gledati samo radi Hopkinsa. Lik je genijalan.

TWD prestao gledat pred kraj 4 sezone zbog dosadnih epizoda i ponavljajučeg uzorka kojeg je netko od kolega ranije opisao. Kad završi, možda odgledam do kraja.

Kod mene se prati Wayward Pines, nedavno završili Stranger Things :goood:

Westworld čekam da se nakupi epizoda :D

Mileni 15.11.2016. 23:42

@RS_BuRnOuT

Ma TWD gledam vise zato sto se nema sta drugo za gledati. I tako iz sezone u sezonu. Ima predobrih stvari, ali vecinu vremena dosadno i glupo. Ocito nisu uspjeli nesto bolje napraviti, pa razvlace sve do iznemoglosti.

Ako si vec prestao gledati, nema smisla ni da odgledas do kraja. Za par stvarno odlicnih epizoda i scena, ne isplati se 90% vremena gledati dosadu i gluposit. Osim ako nisi glup. Kao ja recimo :D

Manuel Calavera 15.11.2016. 23:58

Ja sam primjetio da je WD u kurcu pratit na način da čekaš epizodu po epizodu. Kad sam sve gledao odjednom u komadu nisu mi teško padale slabije epizode. Općenito vrijedi za sve serije.

Mirkopoter 16.11.2016. 11:02

Ja kod TWD-a epizode proletim na preskok u par min i pogledam kraj sezone i realno nista ne propustim :D

Newmie 16.11.2016. 11:04

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 2989461)
Ja sam primjetio da je WD u kurcu pratit na način da čekaš epizodu po epizodu. Kad sam sve gledao odjednom u komadu nisu mi teško padale slabije epizode. Općenito vrijedi za sve serije.

To sa baš ja jučer razmišljao dok sam gledao zadnju epizodu.
Skupim cijelu sezonu i pogledaj sve u 3h uz FF funkciju...

danijel_b 16.11.2016. 11:52

Pogledao prvu sezonu The Expanse na Netflix, nelos uradak, podsjeća na Battlestar Galacticu

Mikeyy 16.11.2016. 18:44

Citiraj:

Autor danijel_b (Post 2989607)
Pogledao prvu sezonu The Expanse na Netflix, nelos uradak, podsjeća na Battlestar Galacticu

Jezik pregrizao! 😀
Ako počne podsjećati na BSG ja odmah prekidam gledanje. BSG je space soap opera, kosu sam si počupao koliko drame tamo ima.

Mileni 16.11.2016. 19:52

Meni the expanse nema veze sa BSG. The Expanse je SF detektivska prica, i serija je meni osobno najvece (ugodno) iznenadjenje godine :)

Igorr 16.11.2016. 20:09

Citiraj:

Autor Mikeyy (Post 2989747)
Jezik pregrizao! ��
Ako počne podsjećati na BSG ja odmah prekidam gledanje. BSG je space soap opera, kosu sam si počupao koliko drame tamo ima.

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2989789)
Meni the expanse nema veze sa BSG. The Expanse je SF detektivska prica, i serija je meni osobno najvece (ugodno) iznenadjenje godine :)

Meni je i BSG odlično sjeo, ali da... jedina dodirna točka sa BSG je što su obe serije SF :)
The Expanse mi je serija godine, ali ja sam sucker za SF-om tako da nisam previše objektivan.

Kome se sviđa, neka slobodno pročita i knjige, genijalne su.
Osobno sam do sad pročitao 2 knjige i 3 "kratke priče", sad prelazim na treću knjigu, i ono... ne da mi ne pada u očima nego mi samo raste :)
Po ovome što sam do sad vidio, mogli bi dobijati sezonu ipo do dvije za svaku knjigu, tako da... biti će sezona :)

RS_BuRnOuT 17.11.2016. 13:29

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2989457)
@RS_BuRnOuT

Ma TWD gledam vise zato sto se nema sta drugo za gledati. I tako iz sezone u sezonu. Ima predobrih stvari, ali vecinu vremena dosadno i glupo. Ocito nisu uspjeli nesto bolje napraviti, pa razvlace sve do iznemoglosti.

Ako si vec prestao gledati, nema smisla ni da odgledas do kraja. Za par stvarno odlicnih epizoda i scena, ne isplati se 90% vremena gledati dosadu i gluposit. Osim ako nisi glup. Kao ja recimo :D

Pogledaj Mr. Robot, Banshee ak nisi.

Kao što su i druge kolege napisale, eventualno u obzir dolazi maratonsko pregledavanje TWD-a sa fast forwardom po potrebi :D

Neki dan pričam sa frendom za TWD i on je doslovno preskočio jednu cijelu sezonu :lol2:

Mileni 17.11.2016. 13:39

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 2990024)
Pogledaj Mr. Robot, Banshee ak nisi.

Kao što su i druge kolege napisale, eventualno u obzir dolazi maratonsko pregledavanje TWD-a sa fast forwardom po potrebi :D

Neki dan pričam sa frendom za TWD i on je doslovno preskočio jednu cijelu sezonu :lol2:

Mr. Robot su zasrali na veliko, iako ga i dalje pratim. Losije od TWD-a. Barem meni.

Banshee bi bio odlican da imam 7 godina. No ajde ok, isplati se radi zena gledati, iako sam odavno odustao od tog 'remek djela' :D

trouble 17.11.2016. 14:40

Moja osobna zapažanja po "čekam dan kada izađe" rejtingu:

Westworld odličan,ne mogu reć da me neki nastavak ostavio razočaranim.

TWD je snažno ušao u sezonu,mada me zabrinjava 3 paralelne radnje koje idu. No zasad dobro.

Black Mirror mi je meh,na jednu dobru epizodu idu dve WTF.

Stranger Things je ok,retardirane klince su skinuli do bola no fali mi nešto za odrasle,nekako mi je djeluje "for kids".

Wayward Pines je imao prvu sezonu do jaja,doslovni afterburner koji ljepi za sic. Drugu su pretvorili u tinejdžerske pizdarije. Prestao gledat.

Shameless,čini mi se da ta serija ne može biti loša ni da je pokušaju napraviti lošom.

Mr.Robot...prva sezona solidna,druga je jedan veliki WTF. Odustao.

The Knick,mislim da sam već rekao....remek djelo.

Sn4k3 17.11.2016. 16:03

Da se malo nadovezem...

Citiraj:

Moja osobna zapažanja po "čekam dan kada izađe" rejtingu:

Westworld odličan,ne mogu reć da me neki nastavak ostavio razočaranim.
Potpis

Citiraj:

TWD je snažno ušao u sezonu,mada me zabrinjava 3 paralelne radnje koje idu. No zasad dobro.
Odavno presta gledati, iako cujem da se u zadnjoj sezoni opet vratila "popularnost" serije

Citiraj:

Black Mirror mi je meh,na jednu dobru epizodu idu dve WTF.
Ne pratim

Citiraj:

Stranger Things je ok,retardirane klince su skinuli do bola no fali mi nešto za odrasle,nekako mi je djeluje "for kids".
Odgleda sve u komadu cim je izaslo i mogu reci da mi se generalno svidila serija, imam osjecaj da cemo se jos svacega tu nagledati... Ceka se S02

Citiraj:

Wayward Pines je imao prvu sezonu do jaja,doslovni afterburner koji ljepi za sic. Drugu su pretvorili u tinejdžerske pizdarije. Prestao gledat.
Ne pratim

Citiraj:

Shameless,čini mi se da ta serija ne može biti loša ni da je pokušaju napraviti lošom.
Slazem se, Shameless je jednostavno prebolesna serija i sto god da naprave ide joj u korist, naravno osim da postane "soft"

Citiraj:

Mr.Robot...prva sezona solidna,druga je jedan veliki WTF. Odustao.
Takodjer

Citiraj:

The Knick,mislim da sam već rekao....remek djelo.
Ne pratim, ali mogla bi doci na listu...

rak21 17.11.2016. 16:42

The Knick; teško me zakačit za seriju (doduše - teško im pruzim i sansu), ali od prve epizode sam znao da cu pogledati sve..

Guls 20.11.2016. 10:27

TWD je definitivno promijenio način izražavanja, od krvi/gore/violence su prešli na psihološki faktor. Facijalne ekspresije, ironija, različitost, bespomoćnost dosad dominantnih ljudi + hrpetina bezveznih likova čija svrha u seriji je zasad nebitna.

partwish 20.11.2016. 15:22

TWD gledam iz navike, jednostavno sam navikao i tih 45 minuta tjedno mi ne znači ništa. Ali da sam zadovoljan, nisam. Prva epozoda je bila super, onda na drugoj skoče na nešto sasvim nevažno, pa u trećoj na opet treću glupost... Bezveze, ali eto... Navika je gadna stvar.

Manuel Calavera 20.11.2016. 15:27

TWD radnja se odvija spoooorooo. Doslovce se nakon prve 3 epizode može zaključiti da postoje tri radnje (carol i morgan, daryl i negani, te rick i ostali), te da će 4. epizoda napokon biti sa rickom. Ova zadnja epizoda se doslovce sa jednom rečenicom može opisati što se dogodilo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02.