![]() |
X850 je vec druga prica, 4xAA, details na high...ne ide ispod 40fps niti u najgorim uvjetima, obicno oko 75-80.
@zippo61 Oh, i na guzicu smo zaboravili. :D |
Koji ste vi likovi i murja kad ćeš doć u Umag s Micekom
|
Citiraj:
u vezi kartice: : nuts : masni prodaje x800xl jedina prepreka je Leadtek 6800LE 16/6 @shittttttt !!!! to je pci-e a ne agp ! locina :fuming: |
Prodaje i vodenjaču čiji bi mi radijator i 8/6 crijeva trebali
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img96.imageshack.us/img96/887...00085zw.th.jpg :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta ti je ta kocka u desnome ćošku sa isprekidanim linijama? :rolleyes: |
a da se vi ne gađate, nego vratite meni blok :D već ću ja napravit neš pametno od toga :D
|
Citiraj:
|
CHEAT!!!!! :eek: :eek: MIRKO! :eek:
(to je lagometar) cg_DrawLagometer 1 |
lagometar? Ma daj? Koje su to šeme? :D Samo mi dragocijen spejs zuzima na ekranu..ovako necu moc vidit njemca ako mi se prišulja s desna... :D najradije bi sve iskljucija osim broja metaka u okviru :)
|
Murja kako se stavi onaj brojač fps-a
|
Citiraj:
|
za ispis FPS-a:
\cg_drawFPS 1 probaj i sa slash ako nece, meni pali sa backslash, a nekima ne. |
/cg_drawlagometer 1 - ako hocete vidit dal lagirate. Gornja crtica je server, donja crtica je vas lag
/cg_drawfps1 - ispis slicica u sekundi Sad mi se i ping spustio. Ne blesa vise ko prije... 48-60 je sad koliko sam vidio...idem opet vidit na nekom slo serveru :D |
Citiraj:
A kad dođe nova grafa i on konačno vidi sve kak spada onda nebu više znal igrat:D NHF Mirko - sad buš ti konačno pokazao ovima...: Machineg @Mirko - dobra stvar kod reinstalacije je backup podataka - mislim stvari kao passwordi i slično...:rolleyes: |
http://img149.imageshack.us/img149/9...00092pa.th.jpg
Napravio sam backup svega osim vaznijih stvari, tipa password. Tako da sad ne znam koji mi je password za ICQ ... 4 godine mi je bio isti, i prije nekih pola godine ga promjenim, al nisam zapisao nigdje... :( Sad sam progledao. Razlika je jako velika igrati sve na min i na extra. Jos kad dobim novu grafu i upalim AA i AF ... ne mogu ni zamislit kako to izgleda :D |
stvar je u tome, da se lakše igra na min detaljima ;) više se vidi, nema toliko grmlja itd... :D
|
Citiraj:
ovisi o rezoluciji, meni zan kad ima puno ljudi i puno grafike past na 30FPS, no vecinom se mota oko 70-80. 1280×1024, 4×AA, 8×AF..., još bi bilo bolje da nemoram prokl E6 držat na 2400. |
Imate raspored na stickyu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U koliko sati prcimo Prceve ? ;) :p |
neka mi se javi kapetan JESUS-a, poradi dogovora oko rasporeda
mail: drago.ratkovic@zg.t-com.hr |
Citiraj:
|
Citiraj:
Idemo napraviti Veselu Prcionu :D :D :D |
Ja mislim da bi mec weED gAys vs. KIDS mogao biti zanimljiv, ali nista sto weED gAysi ne mogu rijesiti : goood :
|
Naziv tima_________Broj Bodova__Broj Pobjeda__Broj Poraza
1.[weED gAys]_________3__________1___________0 2.Kids________________3___________1___________0 3.Fallen Angels_________3___________1___________0 4.SLIJEPCI_____________0___________0__________1 5.Alien Vultures_________0___________0__________1 6.Die Wustenratten______0___________0__________1 7.Vesela Prcetina________0___________0__________1 8.Jesus&*NOOB*Support__0___________0__________1 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:12. |