![]() |
Citiraj:
Sory, ja sam mislio da je obratno, da si ti nosio a Rak peglao po nama. Ne igra ulogu uglavnom dobro si nas zaustavio (bombe vrazje). Ta partija je bila zakon. I gledao sam u njoj (uglavnom sam branio nasu zastavu) nasi su se spawnali a bombe su dolijetale i skidale ih. Tako da prigovori u prijasnjoj partiji (flackovi) bas i ne stoje. Tesko je na takvim mapama izbjeci spawn killing. Kad protivnika pritisnes i stjeras u kut logicno je da se javljaju takve stvari. Nije mozda u redu ali dogadja se ;) |
Moze jedno pitanje?
@Rak: Zašto nema 5. oruzja, tj. zasto je dislejbano? Zasto nema dimnih bombi? Zasto nema jednakog broja granata-bombi kao sto su prikazane kraj puske, mitraljeza? Dobro, bilo je vise pitanja, hvala na odgovoru! I, dal bi moglo doci do promjene po tim pitanjima, tj. enableanja? |
@Baterija
1. Noob stick maknut jer je oružje prejako odnosno ne treba ti nikakvo znanje d anekog ubiješ. 2. Jer neki imaju slabije grafe pa bi igra bila neigriva 3. zato jer je bilo loših iskustava s time, ili ti protivnici bi poumirlai u prve 3. sekunde ili s enebi mogli maknut sa spawna jer bbi bilo beskrajnog bombardiranja 10×( prosj.2,5grantae) = 25komada pa se ti makni iz spawna posebice ak ti m4x zafitliji 3 svoje z očima i točno zakuhane da s jednom skine 3 protivnika to puta 3 =9 i tekam riješena. RAK nadam se da niej bad kaj sma preuzeo ulogu glansogovornika. |
Ma sasvim je u redu da si to napisao. To je vec toliko puta napisano i objasnjavano. : sweating
|
pod 5. oruzje valjda smatrate shotgun. Da to je glupo oruzje, a za dimne mislim da je dobro jer na nekim mapama to postane neizdrzljivo.
Ja sam prestao igrati prije jer je uvijek bilo na mapi 10-15 dimnih, nista se nije vidjelo. I dobar je balans za kolko granata imas. Sa bolt-action imas 2, a s ostalim 1. |
1024x768 - sve na EXTRA, bilinear filtriranje - pazite sad sta cu napisati, NEMA VISE 1fps ni na jednoj mapi!!! Oke, ponekad se spusti na 15fps, al obicno je 20-90fps! Cak i na onoj rhine fps ne pada ispod 30!
Da sam barem prije reinstalirao windoze :( |
dobro se još drži ta 8500
ja sna svojoj 6600GT igram na 1280x1024, sve na high, AA i AF da ne bi bilo zabune na dx7 i nikad ne pada ispod 80fps |
Citiraj:
Znaci da bi moja 6800 LE 16/6 trebala barem isto ako ne i mrvicu bolje raditi :smoke: |
Ja sa svojom 6600GT GS igram na 1024x768 i isto sve na high i AA i AF na dx9 ali samo kada je clocknem jer trza na defaultu
|
Citiraj:
|
Decki... kada u nedjelju pocinje liga? u 19h?
|
Citiraj:
|
Meni svejedno...
|
Citiraj:
|
je je u 15 sati nasi igraju!!
|
Igrat će se od 18h onda. Svi se stignete otrijeznit i skuhat si kamilicu. Još samo da se Andeo pojavi i stavi raspored tko igra :D Nešto ga nema lately.
|
Citiraj:
@ Zule Kamilicu ????? Bljahhhhhh : nono : : nono : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT:A možda nebi ni trznula uopće kada bi se proc friznuo na 2700mhz i mema na 600mhz |
Citiraj:
|
Meni je takodjer sa 6600gt extreme radilo na dx9, nije bas na high, ali je 2xAA, i advanced na medium prema high...FPS --> igrivo, nikada trzanja.
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Poslu? :D Jadnicak, vidim da ga vec bole jagodice na prstima. :D
;) |
Citiraj:
|
Atha nije moguce da je to ekstra? WTF?! koji dx7? Jer 9 sigurno nije a mislim da bi x850 mogla potegnit to... na dx9 i to jako dobro...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |