![]() |
Citiraj:
Hvala, hvala....:-) Više puta se razmišljalo i proširiti priču preko Star wars TV serije no nikako nisu mogli doći na ideju od kuda početi i kako napraviti koncept. Uskoro će krenuti "The Mandalorian", pa ćemo vidjeti da li su usrali ili će biti nešto od toga. btw. glume neki glumci iz Game of thrones, Apolo iz Rocky-a isl. pa će mi to biti dodatni interes :-) |
E da, odakle krenuti, to je glavno pitanje. Ma ne treba od stoljeća sedmog, odabrati neki dobar timeline i pičiti po tome. Serija od 2-3 sezone se može.
Ali to što ti i netko prije tebe reče, Disney i njihova igra na sigurno to ne može progutati. Ima tu more priča bez happy enda, gdje su neke pobune trajale dugo i bile dobre pa prodane od internih izdajnika i na kraju su svi završili na lomači... Ne bih imao niš protiv ni filmova poput Rouge One gdje se vidi da "dobra" strana nije uvijek ona prava i dobra i da ne svršava sve happy endom. Taj Rogue One mi je bolji nego ovo sa Rey i ono sa Đar Đar Binksom. Glede glumačke postave iz GOT, stvarno ne znam jer ne pratim. To sam odavno rekao da ću sve odgledat kad sve izađe ako ne budem imao kaj pametnije za radit/gledat. Nisam ljubitelj te ekskalibur srednjovjekovne tematike (izuzev Vičera 3 :) ). Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Vidim Morpheousa bole prsti opet, ali sve zasluženo. :)
Citiraj:
|
Citiraj:
Srećom, pa su prsti istrenirani od silnog gejmanja :D Provjerio sam na imdb, Mandalorian stiže u 11. mjesecu, pa ako nekoga zanima prvi igrani Star wars TV serijal neka ovo drži na umu. Ima 10 epizoda pa me živo zanima hoće li sve objaviti odjednom kao što se radi u zadnje vrijeme ili će biti tjedno emitiranje. https://www.imdb.com/title/tt8111088/ |
Offtopic ste, ovo je Game of Thrones topik :D
|
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
Citiraj:
Dobri su, pogotovo Clone wars, ali jos nisu napravili igrani tv serijal, pa sam jako zainteresiran za Mandalorijane. Ako promase, nikoga nece biti briga, a ako pogode onda vec vidim nove serijale s poznatijim likovima. Igraju na sigurno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
sarkazam? jer koliko sam skuzio, to uopce nije snimano u dubrovniku, vec su napravili cijeli novi set negdje u skotskoj za potrebe snjimanja te epizode, zato izgleda toliko drugacije nego u prethodnim sezonama. |
Belfast, Škotska. Da. Ali C/P zgrada iz Dubrovnika, odnosno te arhitekture. Ono što je zanimljivo prvo su snimali izgorene i porušene zgrade - te ih dovršili za ranije scene u epizodi.
Sent from my OP6 |
Ne cini mi se da je sta od ove sezone iz Dubrovnika, cak se i krajolik promijenio oko KL..
Al i u ranijim sezonama je Dubrovnik bio prilicno zamaskiran CGIem... |
dvije najave... jedan ranija, druga kasnija:
https://youtu.be/c6IA4Vnw890 https://youtu.be/dIdk61KN1to |
Project Blue Book
Konceptom dosta baca na The X-Files. Radnja smjestena 50ih odnosno 60ih godina proslog stoljeca...bazirana na stvarnim dosjeima J. Allen Hyneka. Ako ste volili The X-Files, mislim da ce vam i ovo legnuti |
Back on topic. :D
Ovako to izgleda kad ima savjetnike uz sebe. Što više kopam, očito je da su mrvice kruha pažljivo (p)ostavljane kroz sezone... |
Jel prati tko Chernobyl ? Čudim se da nitko ništa ne komentira ovu seriju...
Drg Brko se zasitio Stalkera pa bojkotira... |
Ma grebote, stan sam okreno na glavačke. Jedini prozor u svet mi je mobitel.
Svakako.ću to.pogledat. iako znam sve napamet kaj je bilo ali budem. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
šteta šta ima još 3 epizode i gotovo... al valjda se nije moglo razvuć na 8-10 |
Da! Moja jedina zamjerka je samo 5 epizoda...šteta! Ali tu nema manevra da se smišljaju i ubacuju bajke jer je true story. Po meni je izvedba odlična i bit će to na kraju visoka ocjena.
@Drug Brko Uopće više nisi fora...ne forsiraš Marked One-a,ne klokaš,sveo si Šojićeve izjave na minimum...daj otkaz i zatraži rastavu braka da imaš vremena za prave stvari... |
Štaćeš, omatorio sam :)
Ali ovu seriju svakako pogledam za vikend. Je li to cijela sezona vani ili kapa jedna po jedna? Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Vidim da su 3 iskapale, još 2 epizode (zadnja 03.06.). Ja ću čekat sve da izađe, kao i za GoT
|
2 epizode su vani...ili imam pogrešnu informaciju ?
|
afaik 2 su vani. ja isto cekam ko i uvjek, al ovajput ce cekanje bit u tjednima :zdero:
|
Sorry da, dvije, 3 su sa slikom :D
https://www.imdb.com/title/tt7366338...f_=tt_eps_sn_1 Inače to čekanje što mnogi od vas rade mi je užas, kad sve izađe - gledam kad hoću i koliko hoću, do tad ne počinjem... GoT je još gori po tom pitanju, ja sam gledao svaku sezonu cijelu kad izađe, pa opet zaboravim radnju i sporedne likove... To treba gledati sve sezone u komadu... |
Citiraj:
|
Slažem se da ova to vjerojatno nije znala. Dobar dio informacija nije dolazio do glumaca, nego su kao i Emilia, tek pred snimanje skužili što se događa. Ali to je tako bilo i zamišljeno - da zaustave curenje informacija.
|
Citiraj:
|
Da bi se zaradilo još malo para, ubrzo ide prequel GoT-a
https://www.index.hr/magazin/clanak/...a/2085370.aspx |
Super, neka snime i 8 sezonu kad knjige budu napisane. Ono reboot, sto je popularno danas. Mogu rebootati i od koje sezone ranjje.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Imaš peticiju za remake 8. sezone, pola milijuna ljudi već “potpisalo” :D
|
Samo? Pa i nije baš neka brojka obzirom koliko je serija (bila) popularna.
Gdje će nabaviti dva nova zmaja? :D Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
U Kini proizvode sve živo, pa možda se nađe koji zmaj na baji ili aliji :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
nije loš ovi Chernobyl, trenutno su samo 2 epizode vani (druga mi bolja od prve), sigurno gledam dalje...
|
Jel napeto, hoće li puknut reaktor il ne? :D
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
lol...da se serija gledati bez obzira sta se sve zna..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |