![]() |
Citiraj:
To je web serija, nije ništa novo, a i gotovo je mislim čak. |
Citiraj:
al ne izgleda mi ko nekakva web serija, poznati glumci , visa prod. mozda je HBO otkupio prava pa malo preradio? http://www.nytimes.com/2016/09/11/ar...-hbo.html?_r=0 Ja po trackerima to pratim i ima samo 2 epizode koje su u biti indirektno povezane 2 short story u jednu normalnu epizodu. Mrak, po ovoj logici ima 5 sezona, di si to izrovo, YT? Vimeo, eto od Vimeo e-celeba do HBOa, amerika. tnx |
Počela 7 sezona shameless US
|
I 4 sezona Blacklista.
Sent from my G2 |
|
Citiraj:
Dobar potencijal sezone. |
Citiraj:
|
Novi Mekgajver, pa to je takvo sranje, užas. Neznam čemu je to uopće snimano...
Sent from my G2 |
Mekgajver mora bit sranje, jednostavno mora. To je serija koja se gledala poslije 6 pivi. Ili ujutro repriza za mamurluk. Usko je vezana za alkohol i kanabis. Kad je radio pištolje od teleskopa i teniske loptice, ihahahaaa i one stare debele boce ožujskih i crnog Tomislava, navečer zgažen doma, pali se TV, kanal a,ona serija Conan, nekakav detektiv i Mekgaajver
|
Citiraj:
|
Pogledao novog MacGyvera i Lethal Weapon. Moram priznati da su obje serije iznenađujuće dobre. Valjda jer nisam očekivao puno. Prednost ide prema Riggsu i Murtaughu ipak.
|
pogledao lethal weapon, ok, pogledao pitch, serija ima potencijala...
na listi su mi jos bull, notorious i the good place... pratim blindspot i blacklist :) popis serija je poduzi ali nema se bas vremena :D |
Citiraj:
Izdali cijelu prvu sezonu Luke Cage-a. Ko nezna ko je to, to je onaj crni bad mother F. iz Jessice Jones :o The Exorcist novi je isto dobar. sent from my LG G2 |
A gle, ok je, gledljiv. Kad naleti nešto zanimljivije, ispast će iz igre. Exorcist stoji da nađem vremena, isto je na watch listi
|
Odgledo The Night Of, onako u dahu.
Odlična serija i pravo osvježenje. Dalje niš ne pišem jer što se priče tiče, što god da se kaže je faqing spojler. Svakako preporuka. |
|
Čekam prve realne dojmove. Gledao sam Jessicu Jones, nije me se frajer nešto osobito dojmio. Frajer s neprobojnom kožom i birtijom, ne znam otkud materijala za vlastitu seriju, ali bacit ću oko kasnije.
|
Jučer je bilo 9.4 na imdb :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas na repertoaru Atlanta i Westworld :)
|
Gledam Luke Cage. Stigao do E7. Čini mi se da će tek sad postati zanimljivo. Još uvijek nisam skužio koja je uloga Rosario Dawson u cijeloj priči ni odakle se poznaju.
Za sada ok, ništa specijalno, ali gledljivo. |
Westworld izgleda obecavajuce.
|
jel samo meni gluma i gluposti u under the dome bezveze ili...
izbrisali seriju na sredini 4 epizode (1. sezone). imam osjecaj da svaka serija koja "nosi" ime stevo spilberg bude trash? |
Citiraj:
|
Under the Dome sam prestao gledati nakon 5epizode prve sezone.
|
Ja sam počeo knjigu čitati. Još jedna u nizu filmova/serija koje ne prate knjigu uopće.
Knjiga je odlična... |
Počela treća sezona The Flash.
|
Westworld - ne znam što bi rekao iskreno. Dobra je serija, daleko od toga, nešto ima što me vuče užasno, ali trebalo mi je malo da shvatim, što i kako, ali da me onako ostavila vau, nije.
Ali ajde, čekam sljedeću. |
@Mommistake
+1 Mozda je problem sto sam najave citao, i sl. gluposti, pa sam dosta i ocekivao. Nije me pretjerano odusevila prva epizoda, ali ni razocarala. Pogledam jos par epizoda prije konacnog suda. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:27. |