![]() |
Bio danas u lidlu kod arene nesto prije 10h, uzeo rukavice 2 para i nisu bas nesto, nakon danasnje voznje se izvuklo 4-5 končića i brzo će se raspast. ali ono, koliko para toliko muzike :D
nosaca naravno nije bilo ni za pogledat, rukavica je nestalo prilicno brzo, mislim da je ostao samo jedan broj moje velicine. jedino je ciklokompova bilo dosta. iako, u intersparu ima neki ciklokomp za 29 kn. bezican, 18 funkcija, uzeo curi za bajk, i ne cini se nista posebno, za nju ce biti ok sto se tice silikonskih ulozaka bilo je nesto malo, i za to su se ljudi potrgali ocito |
Evo i mene iz Lidla. Ima još svega i to dosta ali nosača niti jednog. Kupio sam rukavice i računalo za bicikl :D.
Citiraj:
Citiraj:
Lidl Jastrebarsko. |
Citiraj:
kaj nemas zube 11-23? ja imam tak na toj cestovnoj sa narančastim spajderom. |
bio i ja u shopingu u lidlu
krenuo po jaknu, al posto nije bilo uzeo jednu majcu i torbicu s alatom neznam kakva je majca, al za 70 kn bude dobra (bolja nego pamucna ko do sad) uglavnom trazio sam tak neku malu torbicu pa vidio ovo i ugodno se iznenadio ima komplet za krpanje guma i nesto imbusa i kljuceva. uglavnom 31u1 :goood: |
Citiraj:
Pumpa je dosta dobra, i obzirom da je deklarirana da može napumpati do 8Bar-a mislim da nemereš fulati za 50kn! |
Citiraj:
|
Bio i ja u Lidlu...i kupio sam samo kekse - nisu izdrzali do doma :D
Sutra padaju jos jedni za 3.99kn |
Bio danas u TLu, Giant Seek4 s mehaničkim diskovima na sniženju 2100kn. Da tražim nekakav drugačiji bicikl(neki s prednjom suspenzijom) za po gradu ili će ovaj biti dobar?
Neplaniram se vozat po nikakvom brdu il blatu, samo asfalt tako da ništa hc netražim. I da, da li bicikli imaju di propisanu nosivost? :D Citiraj:
|
Citiraj:
Gume su na 6.8 BARa i racunaj de ces bez suspenzije osjetiti svaku rupu i grabu na tijelu (pogotovo na rukama) a preko rubnjaka ces malo opreznije. Znaci to je tvrd bajk. Inace po brdima vozim fulku, i nedostatak suspenzije na Seeku mi uopce nije tesko pao. Okvir je po meni debelo predimenzioniran (pogotovo na Seeku 2 koji ima robusniju vilicu od seeka 4) tak da ne brini. |
Citiraj:
Inače, gledao sam i njega danas. Zanimljiv bajk, odnosno kočnice i brzine. Nisam vidio tako rješene kočnice već jako dugo. Naravno, nisam vidio takve skupe nikad:D već na taj način rješeno |
Citiraj:
Ali da su ukusni, jesu :D |
Citiraj:
|
Meni su ti keksi previše masni. A ja mastan ovako još bolje da ih ne jedem :D:D
|
Da vi znate koliko ja mogu pojesti, pogotovo slatkog...upravo sam veceras potukao jos jedne :D - znaci danas 2 paketa.
Skupljam energiju za vikend :D Ima li netko preporuku kuda se spustiti sa Sljemena ali na Zagorsku stranu - cilj je gadjati Stubake |
Citiraj:
@riceburner a da samo znaš kako je fino staviti 4 komada u šalicu i preliti ih mlijekom ali ne previše i pričekati da se malo razmoče i onda ih izmrviti i dodati još malo mlijeka i staviti u mikrovalnu na 45sec, e to je POSLASTICA! :) Ako mi nevjeruješ pitaj ekipu koja me vidjela koliki sam pa će ti biti jasno zakaj sam toliki :D Eksperimentiranje mi je srednje ime, naravno govorimo o hrani ;) |
Nova bebica je naručena. Dolazi idući tjedan kad i plaća.
http://www.merida.com.au/en_au/bike/...s+TFS+XC+600-D Ovaj put novo da nebi bilo nisam znao... :D |
Citiraj:
bum probal ovaj tvoj "eksperiment" :goood::chears: Citiraj:
|
E ovo u Lidlu nije normalno, jučer navečer bio tamo u Rudešu i od opreme samo brzinomjeri ostali, ništa obleke osim par komada za žene. Danas tamo otišao kod Doma sportova i opet ništa osim brzinomejra pa sam si ga uzeo, ima funkcija 2 stranice a i svjetli:D
Ovo da ljudi kampiraju ujutro prije početka rada mi nije bilo ni na kraj pameti:D |
Ljudi ja sam vidio već za slijedeći četvrtak kaj hoću i ovaj put kampiram ispred da si odem kupiti to :D
I ja sam malo prije bio u Lidl-Jankomir i nema niš osim ciklokompova, nožnih pumpi, nešto obleke za žene ono jedna jakna i možda koja majica i to je sve, e da i onih glupih lampi je bilo još par komada! Evo i novi katalog http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=19142 Ja mislim neku pajicu ubosti! |
Jel netko da se ide sutra?
|
Citiraj:
:stoopid::nono: |
Kaj ne štima tu?:stoopid: Kaže da neće biti kiše....
|
Kotač došao doma, dt žbice 2.34naba-2.0 ostatak + doubletrack, ako sad pukne koja žbica bacit ću ga u smeće :D
Sutra ne mogu, al kao što sam napisao u nedjelju bih mogao na sljeme, ako ne bude neočekivanih gluposti :D |
Zna netko gdje se može nabaviti nosač sličan ovome?
http://tinyurl.com/5slv9sz Ne mogu monitirati stražnje svjetlo na sic štangu, predebela je, pa mi vjerojatno treba veći obruč. Sad imam pravi cirkus na biciklu:D |
Citiraj:
U subotu moram uzeti dan odmora, bas se tak poklopilo. |
Citiraj:
Šteta, ni vrijeme neznaju pogoditi :lol2: |
ja ću do navečer probati organizirati prijevoz do vrha za sutra...
ima itko zainteresiran osim mene i poprilično sam siguran za distrača ??? jedan uspon 80% sigurno auto+ prikolica. ovisno o ljudima je promjenjiva i cijena. pa, raspitujem se dal je itko za ?! :beer: dakle, 4 osobe (putnika) i 4 bajka ! ja osiguravam i tovarim bajkove :D |
Ja sam ziher za. Blato je enormno pri usponu + ispiti su, pa bi mi svakako pasala brza promjena visine :)
Naravno, kretanje bi bilo relativno kasno onda, ne? Nema smisla da se spuštamo dok ne ugrije :D |
nema smisla ni da idemo gladni :D
tamo, oko pol 2-2 :D ili možda i mrvicu kasnije. (govorim u rasponu pol sata :D) :beer: |
Ja bi na brdo sutra ali moram bit doma u 16 jer imam nogomet u 17. Vi prikoličari mi onda najvjerojatnije otpadate. Ko ide ranije?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |