![]() |
Harley and The Davidsons
Mini serija od 3 nastavka, išla na Discoveryu. Sinoć pogledao prvi dio....fenomenalno. |
baš sam na go imao maxtv (doma ga nemam) i gledao najave za to i reko neeeeee, hoću to gledat like NOW... thnx na rimajnderu ;)
|
EDIT: kriva tema
|
Dans riješio prve dvije epizode Narcosa S02.
Bilo je "must...press...stop...and leave some for other days" :D jebeno dobra serija :D |
raja, svi gledat quarry!! Konacno pocelo, ko da su true dectectives,fargo i breaking bad imali dijete i dojili ga s meth-om.
Mislim da ce se o ovom pricat vise nego o the night of |
Što se događalo u prvoj sezoni Narcosa?
|
I ja imam feeling da ce biti dobar Quarry, zato cekam da se skupi par epizoda :D
|
Gledam BrainDead u zadnje vrime, fora serija :)
|
Pogledana quarry epizoda, ima potencijala, cekam jos epizoda prije nego što sudim
|
Počela S02 Blindspota. Vidio sam na nekoj našoj TV (naravno, nije HTV) da reklamiraju seriju u svojoj jesenskoj shemi.
|
Citiraj:
|
The Americans & Quarry
|
Pocela: The Big Bang Theory S10
Gledam iz navike, nova EP01 je li-la ... :zdero2: Ocit je pad kvalitete u zadnjih par sezona. Taman kad pomislih da ce sezona 10 biti zadnja ... |
Pogledao StartUp (2016). Fora serija, nova tematika (digitalne valute), osvježavajuće
|
Citiraj:
Sve dok nisu babe uletile u seriju (osim Penny), bilo je super. Ovo kasnije je kretenluk. |
Citiraj:
|
Kao i Simpsoni, trebali su završiti već jednom...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW mi upravo na prvoj epizodi sedme sezone SOA. meni je osobno ova serija losa. neznam zasto je toliko hvaljena bila i zasto tako jaku ocjenu. toliko me pocelo nervirat na momente da sad vec navijam da se tim "klubskim clanovima" sto losije stvari dese. |
Meni je nova sezona The Big Bang Theory odlična. Valjali su nešto nonstop
|
SOA mi je teška preseratorska tvorina. Pogledao prve 3 epizode na silu i šift-dilitao ostatak.
|
upravo tako, krivo mi je samo sto smo nastavili gledat pa sad nema smisla prestat kad smo na kraju. nadam se losem kraju za clanove. klanje i propucavanje...
kakav je hell on wheels? |
Pogleda sam cili BrainDead... vrh, super osvježenje. Ne znam da li će je obnoviti ali bilo bi fora iako kraj nije toliko otvoren.
Super glumačka postava, Mary Elizabeth Winstead je :zdero: <3 |
|
Danas izlazi 2 ep South parka. Osobno mi nije baš nešto ova PC tema, bolji su mi klasični ali što je tu je...
|
Krenula nova sezona Marvels Agents of SHIELD. Nije nešto prekvalitetna serija, ali meni čisto ok i pogledam svako malo nekoliko epizoda kad se skupit 15-ak.
|
Gotham počeo isto, ne znam, kao da su bez ideja, prve dvije sezone su mi bile super, sad ova prva epizoda mlaka.
Shield mi je standardno na istoj (ne)kvaliteti taman za pogledati kad nema ničeg drugog. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Obe su otišle kvragu u svojim zadnjim sezonama. Prva im je bila ok, a poslije njih kvaliteta scenarija se gadno strmoglavila.
|
Nije moguće da nitko nije skužio da je novi Red Dwarf vani?
S11E01 Navalite! |
Fala :care:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |