PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Mommistake 14.03.2013. 21:12

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 2358326)
Haha, evo, baš idem Up gledat. :D To još nisam gledala.

E da, The Smurfs - ajoj, koji užas. xD Nabavila sam za bratiće male to, kao, kad već imam, idem pogledat. Onak, ne. Jednostavno ne.

Tak ti je i Oz nekaj slično.. xD Na smurfse mislim.. .

Up je super crtić ;)

MORH 16.03.2013. 14:13

Lawless-ok film 7/10
End of watch-po inssrtima bi rekao da je ok al film je los 4/10
Stand up guys-fora film o "povratku" stare ekipe :) 8/10
Spartacus- odlicna serija steta sta nema glumca iz prve u sve tri sezone
Na bolovanju sam pa udaram po filmovima

zhecky 16.03.2013. 14:26

Lawless mi je cisto ok, nesto za pogledat ako bas nemas sta drugo 6,7/10
I pogleda Dredda. Meni je film odlican, očekivanja nikakva, a jedan od najboljih novih "remakeova" (ovo koristim u jako sirokom smislu), nesto tipa expendablesi, samo bolje :D
Problem je sta je prosa ispod radara ili ljudi ne znaju da je dredd zapravo lik iz stripa, prilicno brutalnog stripa, a ona verzija sa stalloneom u biti nema veze s originalnim likom. U filmu ce uzivat svi ljubitelji dobrog napucavanja, splatterfesta i naravno ako ih ima, fanovi stripa. Bas mi je drago da sam ga pogleda

Fatal 17.03.2013. 08:51

U 13 na hrt-u 3 je odličan film noir: night of the hunter :)

Mommistake 17.03.2013. 13:49

Pogledao jučer na HRT-u The Skin I Live In...

Nije baš za djecu i ekipu kojoj je Segal vrhunski glumac xD
Vrhunska drama o bolesnom čovjeku.. Kak je film išao kraju tako mi je reakcija bila: :wtf2:

8/10

ZoS 17.03.2013. 19:54

Tabu

osobno, uvjerljivo najbolji film u 2012-oj.

syss 18.03.2013. 10:22

it's kind of a funny story - na preporuku kolege pogledali jučer žena i ja... rikavali smo od smijeha pol filma, odličan film, odlilčna priča, odlična gluma i odlična izvedba under pressure :D

zaboravih... gledao argo.

toliko me se dojmio da sam ga zaboravio napomenut :D

gluma assfleka je OČAJNA i reko neću gledat više ni njega ni njegov film i koji đavo me tjero pa makar i dobio oskare (za posebno veličanje amerike).

bati 18.03.2013. 12:10

može preporuka za anime tipa afro samurai, vampire hunter D, final fantasy the spirits within
hvala

coconut 18.03.2013. 12:30

Pogledao Gambit [rate:5.5/10] 2,938 votes

. Tko voli engleski humor, svidjet će mu se iako nije od onih filmove gdje pišaš od smijeha. btw, tko još jednom voli vidjeti Cameron :nuts: u doljnjem rublju neka navali.

Mommistake 18.03.2013. 15:22

Pogledao po 10. put:

I am Sam. Prejaka drama.

panoramix 19.03.2013. 09:23

Citiraj:

Autor ZoS (Post 2360223)
Tabu

osobno, uvjerljivo najbolji film u 2012-oj.

đe nađe titlove?

edit: našao sam. idem gledat.

ZoS 20.03.2013. 02:34

Citiraj:

Autor panoramix (Post 2361360)
đe nađe titlove?

edit: našao sam. idem gledat.

engleski u 'paketu' :)

ako budeš ima problema sa svojima, javi, mogu ja demuxat sub track pa ti pošaljem.

ivan77 21.03.2013. 00:06

Pogledao upravo Bullet to the Head - 2012 :goood: što reći , Walter Hill se vratio u i to u velikom stilu , sa ovim filmom!
Ovo i Gangster Squad i je konačno nešto za nas koji se smo odrasli na Rambu , 48 hours i sličnim filmovima i koji ne nosimo bijele Lacoste veste sa ljubičastim šalovima u 6. mj. Stallone je i dalje:care: unatoč godinama, ocjena : Walter Hill +Stallone "kik es"/10 :care:!!

Mad_Duke 21.03.2013. 00:10

Citiraj:

Autor syss (Post 2360439)
gluma assfleka je OČAJNA i reko neću gledat više ni njega ni njegov film i koji đavo me tjero pa makar i dobio oskare (za posebno veličanje amerike).

Pa, po istinitoj priči i sama srž je oke sadržana. :) I nije USA samo nego i Kanade :P hehe

syss 21.03.2013. 00:16

ma ubit đuka sve to... eto šta :D

IcyTexx 21.03.2013. 03:44

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2362850)
Pogledao upravo Bullet to the Head - 2012 :goood: što reći , Walter Hill se vratio u i to u velikom stilu , sa ovim filmom!
Ovo i Gangster Squad i je konačno nešto za nas koji se smo odrasli na Rambu , 48 hours i sličnim filmovima i koji ne nosimo bijele Lacoste veste sa ljubičastim šalovima u 6. mj. Stallone je i dalje:care: unatoč godinama, ocjena : Walter Hill +Stallone "kik es"/10 :care:!!

Potpis potpis. :goood: Jako mi se svidio Bullet to the Head, ima nešto dobro iz starijih odličnih filmova u njemu.

trouble 22.03.2013. 03:05

Into the white odlična ratna pustolovna ajmo reć drama....na težini dobiva kaj je sve po istinitom događaju. Preporuke!

geronimo_2 23.03.2013. 17:44

pogledao Lincoln.
meni odlican film.
:chears:

coconut 24.03.2013. 09:46

Hotel Transylvania - zabavan crtić. Vuče na Monster Factory jer se čudovišta boje ljudi. Svakako pogledati. Doduše, malo me razp***dila recenzija u Novom listu gdje je neko neuko čeljade od kritičara napisalo da je film 'režirao malo poznati animator Genndy Tartakovsky'. Očigledno da nikad nije čuo za Samurai Jacka, Dexter's Lab i sl. crtiće.

Taman odgledao Hotel kad na satelitu kraj Mars Attacks od Tima Burtona. Film je još uvijek totalno ludilo od komedije. U komentaru na teletekstu su napisali da je to najopičenija SF komedija, ujedno i klasik tog žanra. Ne znaš koja je scena luđa. Uspio sam uhvatiti zadnju gdje na stepenicama razrušenog Kongresa, kćer predsjednika Amerike uručuje ordenje. The scena - američku himnu svira mariachi band! Umro sam od smijeha.
Tim Burton mi je ionako jedan od dražih redatelja jer mi se sviđa ta njegova opičenost i pozitivna opsjednutost horrorom. Da nema njega, Batman ne bi nikada ni zaživio. The scena u Batmanu 2 - Michelle Pfeiffer i njen Mijau!

Kin1211 24.03.2013. 09:52

Django Unchained, jedan od najboljih filmova koje sam do sada pogledao.

His Airness 24.03.2013. 14:12

Citiraj:

Autor Mar (Post 2354962)
Prije koji dan odgleda L.A. Confidential - koja filmčina :goood:

Je, odličan film. Mada sam ja bio malo razočaran nakon gledanja, jer sam prvo knjigu čitao, pa mi smetalo kad sam skužio da je film u donosu na knjigu osakaćen :fuming:

nedavno gledano:

Premium Rush (2012) - glavnog junaka glumi Gordon-Levitt, u ulozi bajkovskog kurira u Manhattanu. Ja bome ovaj posao ne bih nikad radio u takvom City-u :D
Ništa spektakularno, brzo će se zaboraviti, ali je ok. Radnja me držala, kraj mi bzvz, ali solidno za ubit vrijeme pa mu solidna i ocjena. (i fala k neko normalno trajanje filma, svi novi traju 2+ h :hitthewal:)

6/10 (P.S. Dania Ramirez :care:)

Argo (2012) - ne treba trošiti previše riječi, većina je pogledala. Kakva god konkurancija bila, dobivanje Oscara je smijurija :hitthewal: Iako kog briga, to je i manje važno :D
Uglavnom, film je o istinitom događaju, solidna dramica, ni manje ni više od toga

6/10

OZ: The Great and Powerful (2013) - eh sad, kako uvijek gledam filmove bez očekivanja, ovdje nisam očekivao dječji filmić, baš ono dječji dječji :D
Film je simpatičan...a i oduvijek je me zanimalo kako je veliki OZ uspio uvjeriti ekipu da je on moćan čarobnjak...sad znam, to mi je bitno :D

tako da je i ovo solidno 6/10

The Man who knew too much (1956) - Još jedan Hitchcock apsloviran. James Stewart na obiteljskom odmoru u Maroku, ni kriv ni dužan biva upetljan u zavjeru na najvišoj razini.

6/10 (nije namjerno, majke mi janje :fiju:)

Mission Impossible: Ghost protocol (2011) - Znao sam da ću vidjeti Navojeca, ali nisam znao da Ethan Hunt provodi odmor u Hrvatskoj :D (da ne bi netko krivo pomislio; nema kadrova iz lijepe naše!)
Preporuka tko voli akcije.

7/10

The Grey (2011) - morao sam paziti da ne napišem Gandalf u naziv filma :D
nda...razočaranje. Divljina, vukovi, Liam Neeson, preživaljavanje...zvuči odlično, ali nije...ovo je moglo puno bolje. Tekst kao da ime je pisan u 5 min, redatelj je očito htio nešto više, ali u svom naumu nije uspio ni površno, pa nekakve kvazi vizije i sanjarenja glavnog lika još samo dodatno kvare film.

5/10

wnbeeeE 24.03.2013. 16:49

pogledao djanga. Dobio točno ono što sam i očekivao.

Osjeti se tarantino di god se okreneš u filmu. 7/10

syss 25.03.2013. 10:43

pogledao sam striped pidjamas... film je bez daljnjeg odličan, smiješan isto toliko koliko je i težak.

kraj ono... uf... srećom da smo išli odmah nakon filma na eddie izzarda jer brijem da bi završio u depri teškoj :)

wnbeeeE 25.03.2013. 11:23

da.. Kraj ce mi zauvijek ostati u glavi. Najgore je sto se uzivis u likove i kada najvise udes u film to se desi. Drago mi je da su ti se oba filma svidjela :)

syss 25.03.2013. 12:03

je, super je kaj to sve proživiš kroz oči 8godišnjaka, a opet si sablasnut pomrakom uma kompletnog čovječanstva i hororom koji se tada provodio.

samo ti šalji preporuke... možda ne reagiram najbrže, ali trudim se :D

Hamm 25.03.2013. 12:35

Pogledao Zero Dark Thirty. Neloše ali opet jedan od onih filmova koji su dobrim dijelom svog trajanja dosadni pa se tu i tamo uhvatiš u mislima "kad će ovo više završiti". :D Nešto slično dosadnom predavanju. :D

Master_Hrc 25.03.2013. 14:21

Pogledao jučer Olympus Has Fallen, Pad Olimpa po naški....

O bože dragi.....neznam uopće kako bi ga ocijenio.....Moderni Rambo sa tonom američanske propagande.....ženu vuku za kosu po podu a ona citira Pledge of Allegiance.....neprocjenjivo.....

Uglavnom loše, bezidejno, naivno....ali ima rambo efekt pa ako netko ima viska vremena za ubit mozda ali samo mozda bih preporucio...

2.5/10

Mad_Duke 28.03.2013. 15:49

Opa, opa :)

Novi Kick Ass 2 će biti bancija izgleda :) Jedva čekam.

syss 28.03.2013. 16:00

đim keri + mclovin :D

must see svakako!

fanATIk 28.03.2013. 16:56

Must see! Idem jedinicu pogledat ponovno.

Burko 28.03.2013. 17:39

mmmmmm...........

e da, jos kada bi soundtrack bio na razini jedinice, ja automatski zadovoljan.

ivan77 29.03.2013. 06:32

Citiraj:

Autor Master_Hrc (Post 2365503)
Pogledao jučer Olympus Has Fallen, Pad Olimpa po naški....
...ženu vuku za kosu po podu a ona citira Pledge of Allegiance.....neprocjenjivo.....

...

2.5/10

:lol2: da gledao , hvala Bogu na cinestar srijedi pa je karta 19kn po osobi
jer je i to previše za ovo. Ima još bisera , onaj govor na kraju od predsjednika.
Sama akcija i nije loša , Gerald se dobro snalazi..ali propagnde, ajme meni, propagandni dijelovi podsjećaju na ovo

Mommistake 29.03.2013. 10:52

http://www.imdb.com/list/RDuccS_NvmY...hm_3p_vi1#lb-1

Ovdje i dalje pričamo o xmen-u ili?:O Izgleda ko neki glupi akcijski film :S

Mad_Duke 29.03.2013. 11:16

Meni akcijski filmovi nisu glupi (ako valjaju). Tako da, neka naprave i akciju, čak i bolje nego neko pretenciozno smetje :P hehe. Ja se osobno veselim. Doduše, na tom frontu se najviše veselim/nadam Man of Steelu, ali otom potom :)

Mommistake 29.03.2013. 11:19

Ma nije ni meni problem pogledati bilo kaj od filmova ako je dobro. Ali ja sam se veselio xmen tematici, jer volim takve filmove.

Ivo_Strojnica 29.03.2013. 20:13

pogleda End of watch.
film ima prebrutalnih scena, meni se svidija, no klisej je tematika. 7/10

Neo-ST 29.03.2013. 20:20

Django Unchained, film OK, meni osobno tempo malo pre spor, ništa posebno koliko su ga drugi spominjali i hvalili. Rap u westernu = fail.
7/10

listerstorm 29.03.2013. 23:07

Tarantino sux. Naravno, u kvizu o filmskoj umjetnosti vjerojatno bi u džep pospremio sve živuće režisere, al baš zato sux.

fanATIk 30.03.2013. 00:13

Ne znam, ne mogu reć za sebe da sam neki Tarantinov fan, al Django mi je legao samo tako.

listerstorm 30.03.2013. 00:35

Nisam ga gledao, al kontam da rijetko koji režiser stavlja više para na banku sa filmovima koji su opsesivno prestilizirani, u kombinaciji s tako cool i popularnim preplaćenim glumcima.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21.