![]() |
Orville renewed for season 3 😊
|
Serija koju je pred koji post spomenuo jedan kolega, 8 tage, se čini dosta solidna. Gledam tek prvu, ali sviđa mi se. Nadam se da će i ostat na 8 epizoda a ne da će to razvlačit kao slanu ribu :D (iako ima par baš pravo iritantnih rupa u zapletu, ali šta sad)
|
Parks and recreation, dobra zamjena za the office i mozak na pašu prije spavanja.
|
Citiraj:
Isti rezultat, samo puno smislenije i ne bi svi imali dojam da je nabrzaka sklepano. Sad više ne znam dal da se veselim S08E05 ili da očekujem još veću aljkavost... |
|
Zadnje sto mi je bilo ok je bio After Life. Nova (barem meni) tematika i zanimljiv pristup. Na trenutke srcedrapajuce, ima dobru atmosferu, glumci su mi sjeli i moram priznati da sam je u 2 dana progutao. Od minusa bi dao jedino sto su epizode radjene kao po nekom templateu - prvo scena tu, pa tamo, onda lik odlazi negdje, pa se vraca i zavrsava dan doma. U jednu ruku dobro, prikazana je kao nekakva kolotecina nastavka zivota, a u drugu mozda je moglo biti malo mastovitije.
https://www.imdb.com/title/tt8398600/ |
GoT smeće spizoda... totalno retardirana, koda crtić gledam
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
nakon svog tog cekanja i iscekivanja da zavrsi serija pa da krenem, sad gubim volju za to kad vidim kolko svi pljuju po ovoj zadnjoj :-(
prelose |
Citiraj:
|
Dannyin story arc je kao Nike znak, naopacke
|
|
Vidim da su krenuli komentari, razočaranja i spojleri nakon 5. epizode. Pridružujem se navečer nakon gledanja :D
|
Swell, sad skoro pa ne bih ni gledao lol. Čujemo se večeras. :no2drug:
|
GOT 5. epizoda, izvrsna. Dobro pogođena tmurna atmosfera u kompletnoj epizodi, vidi se da su uložili hrpu para u svakoj minuti. Uglavnom epizoda rasturila kao i cijela serija. I opet jedva čekam zadnju epizodu.
Epski. |
Epizoda glupa.
Do bola. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Ovako nešto glupo nije viđeno odavno. Izgleda da je i producentima dosadilo. A neka, bude im krivo kad presuše tantijeme.
|
Meni je epizoda dobra jer sam dobio ono što sam i očekivao. Ostalo ide u spoiler.
|
uvid u zadnju epizodu
https://www.youtube.com/watch?v=qyBPzUe3hNI ni meni nije do sitničarenja ali vojska joj stalno raste kao da ih diže iz mrtvih. |
Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Meni je dobra ova peta epizoda. Nisam očekivao točno takav slijed događaja no ok je. Da je bilo drugačije opet nebi odgovaralo svima i mnogi bi rekli da je glupa epizoda kao što i sad govore.
Citiraj:
No kako god, serija je jako dobra i vrijedna gledanja.:chears: |
Citiraj:
|
Ovu su barem snimali po danu :goood: :lol2:
|
komentar s Youtube-a s jednog videa - najjači ikad :roller: Naravno vezano uz GOT S08E05
|
Užaš epizoda. Tko voli vatru, skupe efekte, eksplozije, fast and furious itd je došao na svoje, sve ostalo je katastrofa. Totalno uništili neke likove, opet hrpa nelogičnosti, prošlu epizodu neke stvari totalno suprotne istim stvarima u ovoj epizodi. Zadnja epizoda ne može ništa popraviti. Ova sezona je uništena, a GoT kao serija nažalost neće biti ni do jaja jednom BrBa ili Wire-u samo zbog ove sezone.
|
Bas je super epizoda, slicno Iron Sky: The Coming Race, parodija :D
Otklen zmaju toliko goriva?! Jede puno graha? "prot pictures: :D |
|
Citiraj:
Jasno je da ova sezona ispada lošija od prijašnjih i rasplet ispada tak kak ispada. Mogli su i čekati da se napišu knjige pa onda tek snimati. Jel bi onda svi bili zadovoljni? Možda, a možda i ne. Načekali bi se svakako. A kaj se tiče efekata, da ih nema onda bi opet bila kuknjava zašto ih nema. No uz nešto bolju priču bi naravno sve bilo bolje. Citiraj:
A kaj se tiče prijašnje bitke u mraku, barem je napokon noć/mrak prikazan kak spada, a ne ko da su lampe upaljene po nebu ili plafonu. A inače i tokom serije su scene u mraku podjednako mračne, samo su kraće pa ih očito ljudi nisu tako doživjeli. |
|
Da se i ja pridružim sa svojim dojmovima GoT S08E5, prvo bez spoilera:
gluma: vrhunska režija: maestralna scenarij: aljkav i bez originalnosti Citiraj:
Prava šteta da Miguel Sapochnik nije imao kvalitetniji scenarij za raditi jer bi ovo inače bila kruna svega... Za kraj: |
|
Teško mi je procijeniti jel trolaš ili..
|
meni je teško procjenit samo to jel povuka 2 ili 3 crte prije upisa :lol2:
|
:D
Ma nije to moj post, izvukao s drugog foruma. Ali je trolanje tako fino odrađeno i zapapreno, baš onako, po mom guštu. |
je je... kvalitetno :D
|
Pogledao i ja GOT.
Žali bože vremena i volje/strpljenja koje sam uložio u tu zadnju sezonu. Čekao sam ju kao žedna glista, sada nakon svake epizode sam toliko ljut da više nisam siguran a bi spavao s Danny :D Uglavnom, zadnja epizoda užasna, Thor u licu izgleda kao debelo dijete u tvornici čokolade. |
Citiraj:
|
Ma ne znam
|
izgubili su oni doticaj sa logicnosti i realnosti cim su samo poceli izmišljati toplu vodu(nije napisano u knjigama kako se topla voda izmišlja) :D
ugl. jako loša sezona iz te perspektive, puno viši standard je bio u prvih pet sezona...u krajnosti Therion i Varys-dva najveca mislioca imaju razgovor na temu buducnosti svijeta u trajanju od niti 2 min, a na intelektualnoj razini 5-to godišnjaka |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:05. |