![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
ako je tako onda ću pogledati
hvala na odg roberto |
the night of
Uff, dobra, tek sad pogledo. Mislim da nece bit s02, cisto zato jer je ovdje rijec o HBOu, axe-ali su Rome,Deadwood,Carnivale,True Dectectives...Serije za koje bi druge producentske kuče ubile i vukle sezone u nedogled, oni otkazu s lakocom, jer ima vani još boljih scenarija,a ocigledno neko u HBOu zna kaj radi. Filozofija im je:"quit while you ahead and theyll come back for more". I funkcionira. Ak neko treba cool off s01 American Crimea je jako,jako dobra, s02 meh |
Pogledan The night of. Zadovoljan krajem, serija u globalu 7.5-8/10, ima nekih mušica ali ništa što puno oduzima od kvalitete.
|
The Night Of:
Zadovoljan krajem... |
the night of
|
The Night Of
|
The Night Of
|
Citiraj:
|
meni je zanimljiva ona prica s mackom
|
|
MacGyver i Lethal Weapon...pa jel može bolji 80's throwback :) Jedva čekam
|
movie to tv poplava.
Što se LW tiče, radije bih sa starcima gibsonom i gloverom jedan suvišni filmski nastavak nego seriju, ali ajde, živi bili pa vidjeli. Westworldu se više veselim. Ako ništa drugo, ove sezone će ipak biti boljih novih serija nego što je bilo prošle. prošlogodišnje nove serije su uglavnom bile meh, osvježenje došlo u ljetnoj pauzi kroz stranger things i night of. |
kladio da ce ih pola cviknut nakon prve sezone, naravno one koje budu "bolje".
jel se zna oce radit nastavak the night of? to ima neki kraj koliko sam vas skuzio tako ako i bude bit ce nova radnja? |
piše ti gore u prvom postu na stranici, ne zna se još.
evo malo detaljniji popis nadolazećih serija: http://www.popsugar.com/entertainmen...#opening-slide |
Pogledajte The Missing (2014), odlična britanska(radnja u francuskoj) serija.. 8 epizoda prva sezona. Očekivao ništa posebno, a na kraju ispala skroz dobra( ne obiluje akcijom kao US serije). Tko voli, preporuka
|
Ne dajem previše šanse LW-u obzirom da je neki Wayans uključen u to.
EDIT: potvrđena S02 Stranger Things https://www.youtube.com/watch?v=aXWG_kKDZlY |
Moram priznati da sam malo razočaran krajem The Night Of, moglo je puno bolje.
Narcos S02 ovaj vikend, tj. u subotu :D |
Dovršio 11.22.63
Dobra ideja, neloša izvedba, na trenutke priča potpuno nepovezana i amaterski odrađena, ali ogroman plus seriji zbog nje; btw. Kraj vrhunski odrađen http://www.renatekijkt.nl/wp-content...2.63_sadie.png |
Narcos je "izasao", vrijeme je za drugu sezonu :D
|
Pablo se vratio, 10 novih epizoda vani. :goood:
|
Prva sezona je bila vrhunska,sad ćemo vidjeti kakva će biti ova nova.
|
Pogledan season 2 Narcosa, meni bolje od prve sezone, nekako je repetativno bilo iz epizode u epizodu ali me držalo svejedno i imao više interesa ovaj put.
|
isplati se ic gledat zg80?
Sent from my XT1032 using Tapatalk |
Narcos sezone 3 i 4 su dobile zeleno svjetlo..
|
Mr. Robot - meni je priča sve nejasnija. Apsoštrumpfno mi je nejasna. Umjesto da se raspetljava, ona se komplicira.
|
Proljev saga oko Narcosa obrisana. Molimo da se više ne kenjavi oko toga.
Spoilere koristiti pod obavezno. Pa makar Winona Rajder prdne i slučajno se usere u drugoj sezoni Stranger Things, metat to u spoiler. |
Stvarno Brko mogao si moj post ostaviti, baš je dobar .gif :D
Ima li nešto novo da dolazi, a da bi moglo biti dobro, ljepite YT trailere, najviše se ovdje sazna o dobrim (novim) serijama. :) |
Gif je odličan, slobodno ga okačiš opet ali bez popratnog teksta :)
|
prati netflix i to je to, sve kaj vredi u zadnje vreme je njihovo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:04. |