![]() |
DiTech kakav set evo ga u bookmarksima a sto se tice plavog kita ma pusti to vidi kitova do :D
|
Menno de Jong & Leon Bolier - Last Light Tonight
S vrimena na vrime se posjetin kako je ovaj seronja bio dobar... :cool: |
Kad hoces malo low freq... |
|
|
ako nije već bilo... malo oldskula :D
|
Citiraj:
A ne ovo sysovo ćesme :D. Citiraj:
Malo da se digne prašina. |
ma koje smeće... draguljarnica :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
baja molim te ovo sam okačio kao netko tko okačuje stvari prije jedno 15ak godina... ti stavljaš svjesno stvari kao odrastao čovjek na jutub temu 15 godina kasnije koje zvuče kao šala bez soli :D
|
|
Ovaj kevin yost ubija, syss pušta ćesme:D
|
stratosfera
|
Citiraj:
Bas uzivam u prvom mixu, obozavan ovaj deep house :goood: |
Old school ha dobro ovo je novi milenij ali je vec toliko proslo da mi djeluje kao old school :D
|
Malo slusan Prydu (Eric Pryz) i uvik san mislio da je teski mainstream, ali ima strasnih house stvari.
:eek: |
Citiraj:
Evo, da nebude samo sys nenormalan. Moš ga h., al meni je stvar dobra. A ovo je staro, ali ima pravo biti ovdje :amen: . |
Mrzin youtube, i kad pored svih videa mi glupa sranja tura. Slucajno naletio na soundcloudu...
Infected Mushroom - Becoming Insane Koja brutalna stvar, vocal je prebolestan :eek: :eek: :eek: :eek: |
Josh Silver - Set In Motion (Renato Dinis Remix) [EV Music]
https://soundcloud.com/renatodinis/s...n-renato-dinis :goood: |
Malo klasike, obozavan ovaj dream od Milesa...
) Odlican remix od Kearnya... ) Askew rastura, i uvik je rastura. Zivuca legenda. :care: Here's Johnnyyyyyyyyyyyyyy Odlican A&Z Remix za Quite Storm... Mamu zaraznu :smoke: |
OMFG
FREE TRACK :eek: :eek: :eek: |
Čak mi je dobra stvar. |
|
|
I ja bih..al nula bodova: (
|
Dečko iz CRO. Ugl., stvar grmi! :D |
Citiraj:
|
Nice :)
Ide tko na ultru? |
Ako bude sve po planu ja idem na Ultru! ;)
Ovo je isto dečko iz Cro, inače svira i Piano itd., profesor brijem čak :). NJih se da po ZGu čut inače... |
Sada tek vidim ovaj thread, pa da i ja stavim nešto.Vidim GOA scena još traje, moj prvi susret je bio 97.(ajme kolko godina imam) uglavnom evo vam djelić najjačeg festivala psy u okolici i šire
http://www.youtube.com/watch?v=b56efXQCKok Tko nije bio obavezno otići, u Mađarskoj, pokraj Budimpešte, 6 dana ludila za sitne pare. |
Citiraj:
|
|
Kasko upravo sam to htjela stavit :eek:
|
|
Double post, delete please
|
Citiraj:
Za ovaj trance nemogu dosta pojačat sluske Edit: I finiš: |
Kasko :respekt:
|
Citiraj:
Sad je na Jankomiru open air bas 2.5. :p. Bilo je u Osjeku prije par dana dobar open air... Kreće polako, u ZG se dosta sad prži psy-goa itd itd. :chears: |
:fiju::goood: |
:p Malo agresive i to. Bitno je da je pojačano da izbija štokove! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:29. |