![]() |
Ugasen naravno , i maknut sim .
|
ja kad ga normalo ustekam bez xs++ programa onda se cuje tutu-(tak nes), onda se spoji na komp normalno !
a kad ga ustekam i ocu u xs++ programu radit onda se cuje ko neka greska i nespoji uopce mob na komp !! |
2 pitanja:
1.)Jel moguće to sve napraviti na z550i i z310i ericssonima? 2.)Jel moguće spajanjem moba na PC preko Bluetootha? |
1.sta to sve?
2.ne |
Citiraj:
2. Za flash Bt ne dolazi u obzir , samo preko kabela . |
Dakle, jedini način za otključati/dekodirati vip vodafone sim, ako nemam kabel, je da saznam nck i ncsk kodove ili da odnesem dekoderu?
p.s. pm is your friend I još nešto: -dal netko zna što dobijem ako napravim onaj glavni reset u settingsima od mobitela? |
Reset vraca sve sve postavke na tvornicke , dakle sve ono sto si mozda promijenio da bi personalizirao aparat se vraca na nulu , odnosno na pocetne postavke .
|
Citiraj:
|
Ne . Za rjesavanje kodiranja jedino rjesenje je unlock .
|
Citiraj:
|
pozdrav svima... imam samo kratko pitanje, tj trebam ovo :
CID49 firmware w800_r1bc002_main_eu_emea cid49 w800_r1bc002_fs_emea2 cid49 s onih linkova na prvoj stranici ne mogu skinut :( a onda mogu dalje po uputama isprobat.. bio bih zahvalan ako netko ima da mi da linkove. ty |
jel se može staviti neka flash tema na k770 bez flashanja moba? star je mjesec dana pa nebi da izgubim garanciju
|
Citiraj:
|
a kak da te menije promjenim?
|
imam samo jedno pitanje dal se moze stavit flash menu na w800i sa cid 49
|
postoji li neki driver kamere za k750i koji može raditi bez onog poklopca. mislim meni se ona kvačica izgubila i kad idem u kameru piše: otvorite poklopac objektiva, ja otvorim, a ono i dalje isto, pa sam shvatio da je kvačica ispala, pa pitam znate li neki driver za kameru k750i da radi bez tog poklopca ?
|
e, ljudi po cemu se razlikuje sonny ericsson W800 i D750 ??
|
Citiraj:
Razlika je u kucistu i softveru , jer w800 ima glazbeni soft . A d750 se lako pretvori u w800 . |
hvala...
ljudovi jel mozda neko zna otprilike kolko bi me dosao popravak ekrana na se k750 ?? |
alo, ljudi, a meni malo pomoći, barem dajte linkove za driver, dajte pls help
|
...imam problem...htio bih izmjeniti sliku kada se pali i gasi mobitel...trenutno imam W810 startup i shutdown pack...sve napravim kako treba u files_to_upload i pokrenem XS++ i piše da je sve gotovo...no kada palim mob pojavljuje mi se stalno ista slika...jel mi može neko reć kaj krivo radim??????
|
jel netko zna link gdje ima firmware za k750 eu2(emea2)?
|
|
@mann
hvala |
Moze li netko link postati kako staviti TomTom na G700?
|
Jeli se može ikako povećati font da bude slično kao i na k800
evo slika:http://img2.vpx.pl/up/20081001/44.gif :dobartek: |
Citiraj:
k800 je prvi mob koji podržava ttf fontove |
SonyEricsson k750i / W800i crkla tipka za glasnocu,trebam patch :P
e ovak,neki dan dobio neki stari k750i,lagano sazvakan,jer je moj stric koji mi ga dao,pokusao zamijeniti staru masku sa novom kineskom i normalno potrgo par stvari,poput tipke za glasnocu/zumiranje(+/- tipka),i one za paljenje kamere kad se otvori poklopac......................................posto mi bilo dosadno isao sam vidit dal da ga malo sredim za neku upotrebu il da ga u kantu bacim,pa sam napravio par stvari:
1.flasho ga,i sad se na njemu vrti W800i software :D 2.Unlocko ga,tako da posto je primao sam Vip kartice sada vrti i sve ostale :D 3.napravio bypass putem patcha,tak da sad kamera radi bez obzira na poklopac :D 4.zamijenio staklo na starom kucistu,i malo ga ofarbo i sad je ko nov-skoro eeee da,al sad me muci ono sto neznam kad da uradim,jer nisam nist naso na netu a to je: -kako da zaobiđem tu tipku za glasnocu odnosno zumiranje,ili jel postoji neki patch koji ima to vec nariktano,il dal bar neko zna dal ima kakva caka da si bar muziku pojacam,jer nemogu pustit nijedan mp3 kak spada,jer je po defaultu nariktan na 50% glasnoce :( ???? |
IMAM PROBLEM!!! NE MOGU UPALITI MOBITEL !!
Sve sam radio po uputama za flashiranje....jel mi netko moze pomoci kako da ga upalim?? probao sam ga puno puta upaliti i nista...i stavljao sam ga na punjenje i opet nista!!! jel mi moze netko pomoci??? :care::care: Hvala! :care: :respekt: |
Negdje si omašio, dali ti ga PhoneXS detektira kad tel prikopčaš na usb kabl i stisneš te malo držiš tipku C ?
|
Citiraj:
da...kada ga ukopcam u komp i drzim tipku C pronade mi ga....i mogu opet sve raditi...al kada ga otkopcam nece se upaliti... MOLIM VAS POMOGNITE MI!! :care::care::care::care: |
Ako ga PhoneXS nađe onda nemaš brige, živ je :D
Ponovi postupak flashanja strogo po uputama ponovo. |
jel moze meni neko pomoci s mojim problemom gore navedenim?
|
Citiraj:
postaj log od xs-a |
imam ja jos jedan problem... Imam Sony Ericsson S500i... i njemu sam htio nadograditi software...i skinuo sam sa Sony Ericssonove stranice program za nadogradivanje...i sve ja lijepo po uputama to...kad mi se odjedamput na na 95% program ugasio....i nista ja probao nazat i opet isto..onda sam zatvorio program i otkopcao mobitel...hocu ga ja upaliti i nista...stavim ga ja na punjenje i opet nista..ne mogu ga uopce upaliti...ZASTO?? pomognite!!! i kupio sam novu bateriju i opet nista....POMOGNITE!!!!:care::care::care::fala:
|
Citiraj:
probaj opet SEUS ili flešaj sam |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61883 |
Citiraj:
|
imam pitanje....dal se mogu driveri instalirati preko XS++??
najbolje bi bilo da ti ja dam MSN..pa da te pitam sta mi treba...evo ti moj MSN pa me dodoaj...mihael133@hotmail.com |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |