![]() |
|
Pogledao 3. epizodu.
Predobro, skoro se nisam tak nasmijao :D Aston Martin Rapide... uffff, koja perfekcija od auta. Produženi DB9. Upišao sam se od smijeha kad je Clarkson rekao za Camara: "The police is going to have an easy job. Pull him over, open the boot... OK who's head is this?" :D :D :D |
Jesam ja jedini kome je čist uredu Panamera?
Aston mi je super, ali kao dvosjed. Masserati je predobar ali zbog detalja koje su popljuvali mi se ne sviđa... |
Panamera kao i svaki Porsche - dosadan.
Inžinjerski gledano, auto je perfektan, ali ružan dozlaBoga Maserati naprijed izgleda opako dobro, ali iza užasno. Unutra mi se čak i sviđa, prava sportska limuzina. Ali Aston, od motora, preko izgleda pa do unutrašnjosti mi je daleko najbolji. |
Ja bi radije onaj E63 AMG nego bilo koji od ta tri . Najbolji zvuk ikad ,grhhhhh i još bi mi ostalo za jedan polovni MR-FQ400 (okusio sam FQ330) u kojeg bi ukucao resto love. Šmrc!
Zonda R |
Citiraj:
AMG C63 Black Edition majka :) Ova sezona mi je vec vrhunska, jedva cekam specijale :) |
panamera je jedini auto koji uživo izgleda još gore :D
prostitucija značke sa najgorim mogućim ishodom, gore od kajena. |
Odlične epizode.Nadam se da ih nebude opet 5-6....
|
Ja od iščekivanja novih epizoda počeo gledat od prve sezone(koju sam preskočio jer nema Top Geara bez Jamesa), zasad 2. sezona je mrak...
|
Citiraj:
Pogledam svih 14, i onda opet ispočetka, i tako over and over again, i svaki put se smijem i uživam kao i prvi :) . Minimalno 1 dnevno epizoda, danas sam pogledao 4 epizode sezone 10, ošo na pivo, pa cu sad opet još 1 ili 2 :) Također preskačem prvu sezonu, nema Maya, a i nisu baš nešto. Od druge nadalje, svaka sezona, zapravo svaka epizoda je epska, i ništa manje od toga. |
Citiraj:
|
NEDJELJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :)
Idemo, kad će ta nova epizoda. :) Pogledao SE 10 i 11 u dva dana, te sam sada na pola SE 12. Over and over again, pa kad opet završim sa SE 14, idemo ispočetka. Jednostavno se ne mogu nagledati. Tu i tamo upalim samo Clarksonov Supercar Showdown, The Good The Bad And The Ugly, Duel ili Fast Lane. Debelo najjače sezone - 4, 9, 10, 11 i 12 Jučer sam se kočio od smijeha kad su kupili kamione i učili ih voziti :D |
Citiraj:
u kojoj sezoni / epizodi je to bilo ? :) |
Season 12, episode 1 :)
Predobra epizoda. Clarkson: "I'm gonna need a hell of a lot of paint" :D :D :D |
Nova epizoda je predobra, čak su imali i vuvuzele u studiju :D, challange je po meni među najboljima.
|
Opet Porsche :facepalm:
Ni Audi nije ništa bolji, ali barem je ljepši. Ali Boga mi Clarkson stvarno nije normalan :D Kak je vrišto cijelim putem :D :D Ništa posebno epizoda, ali bar sam se nasmijao sa challengeom :D |
hej, nisu svi pogledali
|
Isprike... ali šta je tu spoiler?
|
Malo sam nezadovoljan epizodom, kao da im ponestaje dobrih ideja za epizode (barem što se ove tiče) ali gledivo je naravno bilo, dokle god razbijaju i vrište =)
|
Ajme moro sam stat... Clarkson je preeeeesmjesan na autoputu.
Krepavam. Zasad mi je predobro. Ocekujem da ce se nest prevrnut. |
A lik vrišti i vrišti. :D
Genijalan je :D Citiraj:
|
Hehe, dobra epizoda, nista bolje na svijetu za gledat u ponedjeljak popodne, pit ladnu pivu i grickat stapice :D
|
Dobra mi je ova sezona bolje nego prošla.
... uglavnom sat vremena uživancije kao uvijek |
Ajmo, kad će ponoć :)
Šta li danas planiraju razbiti i koliko Clarkson misli vrištati? :D |
Budući da me je utrka F1 razočarala sve nade polažem u TG večeras =)
|
|
|
Danasnja epizoda je bila predobra... Po meni najbolja ove sezone...
Cak sam odgledao i "star in reasonably priced car", sto obicno premotavam :D |
Citiraj:
|
jbt ja nemogu pogledati ovu epizodu do SUB poslijepodne (a vec je skinuta ;) ). popizdit cu :D
|
Dobra epizoda.
Cameron :nuts: Također sam prvi put u ovih 15 sezona pogledao cijeli RPC, jedino sam prije pogledao veči dio RPC-a sa Jay Lenom, ali ne cijeli, sve ostale sam samo preskakao. Nisam se nasmijao kao u svakoj dosad, ali je jako dobra epizoda. Cpt. Slow opet među najbržima na svijetu, ona VW ravnina od 5,5 milja u Njemačkoj je stvarno fascinantna. Tribute dio je fantastičan |
koliko epizoda bi trebala imat ova sezona ?
|
Citiraj:
|
Mislim da mi je ovo ipak jedna od najboljih epizoda Top geara ikad! Stvarno VRH! Pogledao cijeli "reasonaby priced car" dio , May je isao brzo, ali je test driver valjda imao manji objed za gablec :D, tribute je fantastican nema zamjerki nikakvih..
|
Odlična epizoda, gosti, automobili, Senna, prištavi Hemo, sada idem sa zadovoljstvom u krpe na spavanje =)
|
Jako dobra epizoda.......
Jako lijepo što su se sjetili Senne..... I što je nakon 16 godina ( od smrti ) i dalje nešto nabolje što je vozilo F1....... :care: |
Vrh. Vrh vrhova od epizode. Mrzim jednog od gostiju (svi pogadjate kojeg), ali mi nije uspio upropastit epizodu sto je pohvalno!
Btw. "Six barrel carburator for a '66 'vette" :goood::nuts::sweating: I sve vise postujem Captain Slowa... ja nebi imo muda. |
epizoda je vrhunska i baš sam uživao gledajući!
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja mislim da May nije ukopao papučicu gasa u tepih :) 200 BHP više, za teoretskih 5 MPH više, ipak je ispalo malo više od teorije :) 430 km/h, bolesno. Čim je sjeo u auto odmah sam se sjetio prve vožnje kad su mu zasuzile oči i rekao je "i'm pretty sure that's as fast as I'm ever going to drive" Well, guess again James. |
Citiraj:
Ako su gledali da gustoća zraka bude najmanja taj dan onda su definitivno gledali da i vozač bude što je moguće lakši. Citiraj:
Jako lijepo i od tebe što o njemu govoriš u trećem licu i to kao nekoj stvari a ne osobi. :nono::baad: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |