![]() |
Kupio prošli tjedan Xperia M2 aqua u vipu, i otkljucao ga preko koda.
mobitel je umro, i sada je na servisu. u slucaju da je tvornicka greska, i da mi daju novi uređaj, dali su mi ga nužni otključati pošto sam im dao otključani mobitel, ili će ga zaključati na VIP opet |
Samim time što si ga sam otključao si prekršio uvjete jamstva tako da ne možeš zahtjevati to.
|
Citiraj:
Otkljucao sam ga kodom sa ebaya, što znači da jamstvo nisam izgubio. |
Citiraj:
|
pa citirao sam post u kojemu to piše
|
Taj način otključavanja nije autoriziran i jedini autoriziran način otključavanja je putem onoga koji ga je zaključao.
Da krenu provjeravat način otključavanja izgubio bi jamstvo. Samo što to nije praksa i neda im se zahebavati s tim. I samim time ne možeš uvjetovati nešto. Ako dobiješ zaključan dobiješ, ako ne, eto, imaš sreće. |
hvala, to je odgovor kakav sam tražio
|
Imam Samsung S5610 kupljen u t-centru (simpa paket) u 6. mjesecu 2013.
Mobitel je zaključan na njihovu mrežu pa me zanima ona shema da mogu od njih tražiti kod za otključavanje. Koji period mora proći za to? Hvala |
Citiraj:
|
Zahvaljujem, sad sam to našao i na njihovom sajtu pa ću im skenirati i poslati račun na e-mail.
http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/...estion=3527984 Ako još netko samo zna kad bi mogao očekivati povratni kod od njih? |
Nekoliko radnih dana. 2-5.
|
Najjeftinije otkljucavanje samsunga s2?
|
ebay. cca 10-15 kn
|
Dobio sam jedan SE k800i, osposobio bi ga za rezervni, kako da otključam najjeftinije,
u servisu mi traže 80 kn još mu je baterija skroz u banani to mi se ne isplati kad oboje platim... |
Potrazi malo na netu "Sony ericsson K800 unlock patch" gdje imas i linkove za download fileova. Ja sam nekidan isto otkljucao jedan SE, ali je problem jer dosta firmware linkova vise nije valjano. Imas i na Cafe mobil forumu tutorial za unlock (ja ga pisao) :)
|
A jebemu misha nemam kabel za njega al probat ću ga nabavit :P
Ako nije problematika možeš li šibnut valjanje linkove na PM kad si se već izmučio naći ih.... :D |
Ja sam otkljucavao K750, ali evo ti link za otkljucavanje K800. Firmware imas mislim na topsony, ali moras se registrirati prvo
|
Edit: Unlock Xperia Z1 sa tele2, ima li jeftinih kodova negdje :P
|
Pozdrav, trebao bih otključati Nokiu Lumiu 630. Ide li to nekako od kuće a ako ne ima li tko preporuku za jeftin servis u zg? Thx
|
Od kuće nikako, a mislim da ni u mnogim servisima neće znati kako jer su Lumie dosta zaguljene po tom pitanju.
|
Citiraj:
Kod tele 2 zaključaju s nekim dugim kodovima ili, neda mi se prolaziti kroz gnjavažu traženja povrata s pay pala i slično pa čisto ako netko ima iskustva s ovim uređajem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala na odgovoru. Našao sam u mobi shopu jednom za 150 kn. Zna li netko jeftinije nešto ili ima neki mobi servis za preporučit? |
Ta cijena je ok
|
trebao bi dekodirati Sony E1 D2005.
Pogledao sam malo po netu i za kušpiti kodove svi traže (x) network i da nije 0. Kod mene je 4 (jednom upisao neš) ali izgleda ovako: (o) Network 4 (x) network subset 0 (x) service provider 0 (x) Corporate 0 (x) Sim 0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovisno o mreži. 100 kn pa na više. Ako je dobiven na poklon od tcoma ili tako nešto zatražit free od njih.
|
Citiraj:
|
Ako je pretplata istekla, onda ti ga moraju gratis otključati.
|
Dal se još uvijek HTC ne može otključati s kodovima s ebaya? Konkretno One mini 2.
|
Koliko ja znam, HTC se nikad nije mogao otključati tim kodovima jer su naši ISP-ovi stavljali vlastite kodove na njih.
|
Da, to sam znao. Mislio sam da se možda nešto promijenilo.
|
Citiraj:
Neki stariji modeli jos i prolaze sa ebay kodovima al u rijetkim slucajevima. |
Sony Z3C i Galaxy Alpha, ima neki provjereni jeftiniji unlock? Znam da se neke xperie ne mogu otključat, dal postoji takva neka fora s alphom?
Ili tražit gotove otključane modele, iako nije baš bogata ponuda povoljnih xperia koja je prvi pick? |
I ja sam interesent za otključavanje Alphe. Na vipu.
Neki info? |
Otključavanje Alphe je 100-150 kn.
Meni je kolega zagy otključao. Javi mu se na PM. Možd ima i jeftinije, al ovo ce ziher radit :D |
Citiraj:
Što je sa mobitelima koji se dobivaju na produljenje pretplate ADSL-a za zaključani su? Može li neko potvrditi da T-com to obavlja besplatno? |
Ja potvrdujem. Otkljucao sam ih 20 tako dosad. Posaljes mail s svojim podacima tj s podacima gazde racuna,imei i model telefona.
|
Pozdrav!
Ima li kakav način za otključati ZTE Grand X Pro u kućnoj radinosti,free? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:00. |