PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warcraft (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44983)

thedream 01.02.2010. 10:52

Sad je ona misao kod mene..nemoj misliti na torticu..:D:nono::chears:..ajme neću valjda opet..:D

Nybelung 01.02.2010. 11:04

Citiraj:

Autor thedream (Post 1557013)
Sad je ona misao kod mene..nemoj misliti na torticu..:D:nono::chears:..ajme neću valjda opet..:D

:goood:

Ja već 2 godine samo stare naslove igram, dosta je, vrijeme je da se iskešira nešto love na poštenu igru..
Gledao sam cijeli vikend kako buraz igra WOTLK, nisam mogao odolit.. Aktivno sam se bacio na traženje acc-a (i ovdje sam temu otvorio -Link-, ali se slabo ljudi javljaju :(), još kad sam saznao da se sprema novi add-on ove godine, uff.. Nova rasa - Vukodlaci. Konačno jedna poštena rasa kod Alliance. :D

Ako sad kupim nov novcat acc, izlevelat cu Shamana ili Drooda, skupit nešto gear-a i kad izađe novi add-on idem u lov na Vukodlake. :CoolRamb:

Čitao sam još moćnih stvari o novom add-onu, radi se malo i na poboljšanju grafike (iako WoW i dalje izgleda sjajno), a i konačno će u ovom add-onu uredit Azeroth tako da će možda opet biti zabavno levelati se od 1-60.

thedream 01.02.2010. 11:37

To bi trebao neki opaki Battlechest izaći,ne isplati se ovako kupovati zasebno..da je bar -20,30% na chest,u odnosu na zasebnu kupnju..:), puste želje..

Nybelung 01.02.2010. 12:34

Citiraj:

Autor thedream (Post 1557056)
To bi trebao neki opaki Battlechest izaći,ne isplati se ovako kupovati zasebno..da je bar -20,30% na chest,u odnosu na zasebnu kupnju..:), puste želje..

Pronašao sam jednu dobru ponudu:
Citiraj:

World of Warcraft+Burning Crusade+Wrath of the Lich King po cijeni od samo 287,00kn
S ove stranice: http://www.cdkey.biz/index.php/

Ne znam je li scam, ali vjerojatno ću zarizikat.

Edit: Evo upravo sam si kupio od jednog poznanika acc. :D

WoW + TBC sa 4 char-a (Priest, Rogue, Mage, Hunter, svi level 60) za 110 kunića. Ako mi se ne svidi nijedan lik (ako bude imao ružno ime xD) igram sa DK-om.

Yeeeeey, vidimo se ingame!:beer:

thedream 01.02.2010. 12:48

Sumnjam iskreno na scam..vidim da i gold dilaju i sve. Unlike,rekli bi na fejsu.:D

E.T. 04.02.2010. 15:35

Da ne otvaram novu temu a i ovo se moze smatrati nekom vrstom trazenja wow helpa :D

Dakle, igramo na Kor`gall-u i hr smo guilda - CroGall - na strani Allianca pa trazimo lvl 80 nase koji bi dosli u guildu. Preferiramo DPS jer imamo odlicne healere i tankove ali svi su dobrodosli.

Ako ste tek dosli do lvl 80 mi cemo vam craftat dobar dio potrebnog geara (sve za sta imamo recepte i mats-e) te vas bustat da dodete do razine ToTC10 koji trenutno raidamo da sve spremimo za ICC... Od vas se samo trazi da pomognete drugim clanovima guilde i budete tu kad se javite za raid na kalendaru. Da znamo da mozemo na vas racunati.

Nasi igraci su od 25-55 godina stari, vecina preko 30 pa preferiramo da budete punoljetni ili barem dovoljno ozbiljni....

Posaljite mi PM ili ingame kontaktirajte nekog od clanova: Fonevodao, Silba, Sleepe, Anadeo, Worfius....

ehohr 04.02.2010. 15:44

Citiraj:

Autor vga killer (Post 1527585)
Eto kak izgleda sat i pol cekanja na ulaz na server ffs

http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a481a3c3.jpg

Jesi ostao na ravencrestu ili otisao? Jer sam i ja na RCu pa da vidim jel imas jos ljudi tamo :)

d4rk_ch1ld 04.02.2010. 15:54

@Nybelung Ja sam igrao shamana od vanille wow-a do prije 3 mjeseca kad sam prestao igrati. Počeo kao enhancement kasnije prešao na resto i izlaskom wotlk igrao elemental. Shaman je posebna klasa i u pravim rukama jako močna. Odličan healer, odličan malee i spellcaster dps. Kvalitetan resto shaman stvarno može čuda raditi u hilanju raida, a s pravim partnerom može biti i jako dobar u pvp-u. Kao elemental u pravilu sam bio među top 5 dps-era, često i prvi. Za raidanje stvarno go for it. Doduše pvp s shamanom može biti velika frustracija i to je jedan od razloga zašto sam odustao od wow-a.

vga killer 04.02.2010. 19:23

Citiraj:

Autor ehohr (Post 1560271)
Jesi ostao na ravencrestu ili otisao? Jer sam i ja na RCu pa da vidim jel imas jos ljudi tamo :)

Ostao sam, al trenutno ne igram jer imam jos posla oko diplomskog. Mozda si nas vidio jer nas 4 igramo gnome lockove i svi se zovemo Xixi, samo su drukcije tocke na i imamo

Andeo 05.02.2010. 10:51

Toliko dugo cekas? grozno...
btw, sad ti je besplatan prijelaz sa njega na Korgall i slicne server...

vga killer 05.02.2010. 13:43

Ma naviknes se. Dodes doma popodne i prvo se logiras i pustis ga....nesto pojest, pod tus, posevit...ima se kaj za delat u to vrijeme :D

ehohr 06.02.2010. 11:45

A queue je nesto odkad je otislo 5-6 guidlova, a serveri tipa korgal su mrtvi skroz, nemozes ni VoA25 napravit osim ako nemas bas srece :)

E.T. 06.02.2010. 14:29

Pa na Kor gallu alliance ionako nikad nema Wintergrasp...tako da od VoA nista :)

Steta sto nema za raide nesto slicno kao dungeon finder za instance. Pa da barem igras s ljudima s drugih servera. Makar bez znanaja taktika za bosove s pugovima zna bit frustrirajuce. Ovako je tesko skupit se, pogotovo bez guilde al ako si uporan uvijek netko nesto trazi...bar icc reputation farm je u zadnje aktualan... :)

Mislim da ima 6 alliance guildi na Korgallu... :p al vidim da su sad omogucili free migration za alliance igrace pa mozda netko i dode...

junkieee 09.02.2010. 09:04

sta vas 2 igrate na korgallu? Ja sam na alijansi isto :D
Jebiga nije nam lako ali kad gledas po pve progresu alijansa je ispred horde na korgallu.

Andeo 09.02.2010. 12:03

Citiraj:

Autor junkieee (Post 1564740)
sta vas 2 igrate na korgallu? Ja sam na alijansi isto :D
Jebiga nije nam lako ali kad gledas po pve progresu alijansa je ispred horde na korgallu.

yup korgall

tamo imam prot warrior, tank, tek mjesec dana lvl80, jos par dana pa epic gear :) mada i ovak mogu offtankat neke raide, u slabijama mogu biti i main... a za koji tjedan bi mogao i fury epic :)
nick: Anadeo

junkieee 09.02.2010. 14:58

pa sta ti je danas skupit gear? Ja sam sa svojim shamanom doso do 80 lvla i doso do geara za ICC u 7 dana :D . 2 puta odradio toc25,toc10, i svaki dan drapio sto vise heroika.

E.T. 09.02.2010. 15:58

Pa da....
Za 220 emblem of Triumph ima 4x Tier 9 (232 sa 4x bonusom)...
Heroic fos, pos, hor 232 drop , totc 219/226 drop
Hrpa 245/232 za Emblem of triumph
Puna AH recepata iz totc10/25
a sa ToC 10, VoA25- sad s novim bossom i 264 dropom(jest da je rijetko al se da upast) se da jos izbustat da budes spreman za icc

Ispred horde jesmo u pve (rasturaju "Loot ftw") al npr. jucer sam igrao Wintergrasp bilo nas je 6 protiv njih 40! Imao sam 380% bonus health/armor al kad na tebe trci 10 horde mogu mi dat i trilijun heltha ne pomaze nis... Siege weapons nemogu ni do zida doc... imamo 8 vozila za napravit a nas 6! lol

U kojoj si gildi junkieee?

Cuo sam da se dosta igraca prebacilo s Ravencresta, i jucer su se hvalili neki da je cijela guilda dosla tu... Tako da cak nismo mogli ni uci u VoA 25 kad smo napokon uzeli WG jer je pisalo to many
instances running allready, trebalo je cekat 10 minuta!

pacijent 09.02.2010. 20:06

i tata bi sine:D

igrao sa trol pristom prije 2.. sad bi se opet ukljcio, a ak neko ima volje da me pogura u lvl-u i samom druzenju na ally strani javite se pa da tamo napravim lika i pocnem avanturu :fala:

Awelorn 10.02.2010. 10:56

Mi smo na Tarren Millu ally strana.Guild je Indeficienter izvorno napravljen kao hrvatski guild vrlo brzo smo se okrenuli i strancima i isli internacional.Inace neznam kako je na drugim serverima ali ovdje je prilicno jednak i pvp i pve izmedu hordi i alliance.Cak nam je i Ensidia dosla na server.Inace mislim da kod hordi ima previse "fan boysa".Ali da nekako mi se cini uravnotezeno. Cak se da i wintergrasp obranit :D.
A ovo s gearom...ma da postalo je ful jednostavno.Nakon sto se dode 80 za tjedan 2 se vec ima dobar gear.Ali su pozurili s ICC-om...bit ce da se na ekspanziji radi punom parom.

junkieee 10.02.2010. 12:36

Citiraj:

Autor E.T. (Post 1565130)
Pa da....
Ispred horde jesmo u pve (rasturaju "Loot ftw") al npr. jucer sam igrao Wintergrasp bilo nas je 6 protiv njih 40! Imao sam 380% bonus health/armor al kad na tebe trci 10 horde mogu mi dat i trilijun heltha ne pomaze nis... Siege weapons nemogu ni do zida doc... imamo 8 vozila za napravit a nas 6! lol

U kojoj si gildi junkieee?

Cuo sam da se dosta igraca prebacilo s Ravencresta, i jucer su se hvalili neki da je cijela guilda dosla tu... Tako da cak nismo mogli ni uci u VoA 25 kad smo napokon uzeli WG jer je pisalo to many
instances running allready, trebalo je cekat 10 minuta!

Koliko ja znam presla su 2 gilda na alijansu sa Ravencasta sto je u redu, bar da se malo popravi omjer. PVE je alijansa jaca relano gledajuci (LOOTftw, Rosovoktori ili kak vec se pise, Phalanx, Bad company itd...), sto je cudno kad je horde 3 puta vise.

Ja sam trenutno u SCUM-u sa altom kojeg sam prije 2 mjeseca prebacio na Korgall . A vec sam imao 2 lika jos u vrijeme Vanile, a TBC sam preskocio.
Bio sam i widgetsima i u Bad Companyu davnih dana, prije nego sta sam prvi put prestao igrati. Sad isto mislim da cu prestat jer je igra postala pizdarija totalna.

ikocuba 10.02.2010. 20:07

Poz wow igrači
Jel ima ko od vas lika na Agamaggan?

vga killer 10.02.2010. 20:18

S agamagana smo svi pobjegli kad su se spanjolci nakotili jos davne 2006 :D

dado023 22.02.2010. 05:42

www.cdkey.biz nije scam, provjereno je ;)

pogledajte na hcl-u,.....

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 1557110)
Pronašao sam jednu dobru ponudu:
S ove stranice: http://www.cdkey.biz/index.php/

Ne znam je li scam, ali vjerojatno ću zarizikat.

Edit: Evo upravo sam si kupio od jednog poznanika acc. :D

WoW + TBC sa 4 char-a (Priest, Rogue, Mage, Hunter, svi level 60) za 110 kunića. Ako mi se ne svidi nijedan lik (ako bude imao ružno ime xD) igram sa DK-om.

Yeeeeey, vidimo se ingame!:beer:

Njusskallo 24.02.2010. 18:38

Jel ima koga na Hellfire serveru? :) na allyima naravno

pdx 25.02.2010. 23:02

Genjuros ? Horda :D

Cyberninja 31.03.2010. 18:55

World of WarCraft

Ugl da ne duljim...

EU-Dentarg
Guild: Night Birds - balkanski guild ali vode ga hrvati...horda.
Icc 25 - 11/12
Icc 10 - ociscen
Icc 10 HM - 9/12

Ugl trazimo hilere i range dps ali slobodno napravite aplikaciju pa cemo vidjet sta se mozemo dogovorit. Ako imate kakvih pitanja kontaktirajte Rokiaoe, Cyberninja, Mystiks...

http://www.night-birds.net/

Genius007 19.04.2010. 14:47

evo da ne otvaram novi topis...jel moze mala pomoc...dakle krenem instalirati wow i dode mi do 98% i izbaci mi gresku

The file "C:\Program Files\World of Warcraft.temp\Data.temp\enGB.temp" could not be renamed to "C:\Program Files\World of Warcraft.temp\Data.temp\enGB". (ConflictManager::ResolveConflicts/1)

dali tko zna sto bi moglo biti ???
sa istih cd-ova kolega instaliro na svoj komp oboica imam Win7 i takoder bili instalirali na XP prije...
njemu radi a meni baca gresku pirlikom instalacije...surfao sam netom i naso razno razna rijesenja ali niit jedan nije uspio...

vga killer 19.04.2010. 19:01

U najgorem slučaju...odnesi svoj disk kod njega i iskopiraj cijelu instalaciju s njegovog kompa...mora raditi.

Meni je ista instalacija wow-a preživjela od XP-a SP1 pa sve do win 7 64 bit

extremepc 04.05.2010. 23:39

Kaze meni frend da mu na sindragosa 25MAN sa i7 procesorom i 5870 grafom,4 gige rama, detalji sve full na 22" monitoru fps zna pasti ispod 30, da budem precizniji za doc do 10.

Pošto nisam našao ni jedan video koji bi prikazio fps uz izmaxane detalje u igri sto vi kazete na to??

Po takvome bi trebalo biti da je wow najzahtjevnija igra na planeti : ))))))

Svadali smo se valjda jedan sat...

vga killer 04.05.2010. 23:45

Meni je takoder znalo sa detaljima nafrljenima do kraja na onyxiji 25 stekat u toj mjeri da bi prilikom prvog "vatrenog daha" poginuo jer nisam bio u stanju vidjet di se kucka nalazi i kam gleda...konfa iz siga....FPS u tom trenu oko 5
Normalno igranje nam problema sa rezom, al 25 man zna tolko zaklat da je to strasno

JVC HX-Z10 04.05.2010. 23:49

heh, dešava se i najboljima ;)

Brown Acid 04.05.2010. 23:53

Dakle..bi li mi tko mogao reći koliko bi vrijedio wow account sa:
LVL80 Orc Hunter - Full T10 - 5560 Gear Score
LVL80 Undead Rogue - Full T9 - 4920 Gear Score
LVL80 Undead DK - Full T9
LVL80 Orc Warrior - Neka početnička oprema
LVL50 Troll Shaman
LVL30 Druid i još nešto sitno..

Knick 05.05.2010. 09:13

Ovisi koliko cijeniš svoje vrijeme. :)

Ja bi za takav acc dao nekih 100 eura. Svi likovi osim huntera i nemaju neki extra gear jer se sad 5k gs skupi jaako brzo.
Meni je trebalo neki 8-10h igranja da svog DKa gurnem do 5k.

Ono što mene zanima je:

Gdje se može prodati WoW acc? Po oglasnicima baš i ne ide, a na ebayu ne vidim da se prodaju, a i kako bi ga prodao kad ne mogu primit novce preko pay pal-a?

ehohr 05.05.2010. 12:29

Citiraj:

Autor extremepc (Post 1636949)
Kaze meni frend da mu na sindragosa 25MAN sa i7 procesorom i 5870 grafom,4 gige rama, detalji sve full na 22" monitoru fps zna pasti ispod 30, da budem precizniji za doc do 10.

Pošto nisam našao ni jedan video koji bi prikazio fps uz izmaxane detalje u igri sto vi kazete na to??

Po takvome bi trebalo biti da je wow najzahtjevnija igra na planeti : ))))))

Svadali smo se valjda jedan sat...

Ništa čudno, prvi boss u ICC25, sa svojim coldflame shitom, dropa ljude ispod 10 fps, vrlo vjerovatno igrica i nije optimizirana, a i plus 25 ljudi od kojih svatko ima special effect nije ugodno ni za jedan sistem.

Nybelung 05.05.2010. 12:38

Citiraj:

Autor ehohr (Post 1637179)
Ništa čudno, prvi boss u ICC25, sa svojim coldflame shitom, dropa ljude ispod 10 fps, vrlo vjerovatno igrica i nije optimizirana, a i plus 25 ljudi od kojih svatko ima special effect nije ugodno ni za jedan sistem.

Ja igram na ovom svom laptopu i došao sam do Lich Kinga. :D

Nemam nekih većih problema, iako ponekad dobijem disconnect kad tek počinje borba s boss-om u 25man. Događa se kod Onyxia25, ICC25 (Lord Marowgar i Professor) i jednom kod Algalona u Ulduaru.

Treba mi nekih 20-40 sekunda da se vratim, nije neki problem ako nisam tank ili tank healer. Jednom me DC kad sam tenkao Onyx25 -> kaboom and PHAIL. :D

extremepc 05.05.2010. 13:05

Citiraj:

Autor ehohr (Post 1637179)

ej ali radi se o i7 procesoru, jednoj od najjacih grafa na trzistu i nije mi jasno kojim to nacinom fps moze pasti ispod 30 na takvoj mašini kad nema igre na kojoj bi se to dogodilo....realno gledajući wow u biti nije ništ extra zahtjevan..

A i btw ako je to istina idem tuzit blizzard da nisu dobro isprogramirali igru jer se nemre igrat. PO standardu je sve ispod 30 fpsa neigrivo.

Nybelung 05.05.2010. 13:20

Citiraj:

Autor extremepc (Post 1637204)
A i btw ako je to istina idem tuzit blizzard da nisu dobro isprogramirali igru jer se nemre igrat. PO standardu je sve ispod 30 fpsa neigrivo.

Sretno. :kafa:

vga killer 05.05.2010. 14:03

Citiraj:

Autor extremepc (Post 1637204)

Hahaha...ajd reci da se salis.

Kad su dosle one sjene...ne sjecam se koji patch tocno ekipi sa ultimativno najjacim konfama tada je u zangamarschu stekalo do bola. Pomiri se da u 25-man fajtovima steka.
Il smanji detalje

d4rk_ch1ld 05.05.2010. 16:24

Zgasi sjene i išlo bude bolje. Ne igram više wow, ali nema tog kompa da wow ide uvijek glatko(u raidu). Možda i neki addon zeza. Isto na win7 wow bolje radi nego na xp.

junkieee 05.05.2010. 17:05

Citiraj:

Autor vga killer (Post 1637255)
Hahaha...ajd reci da se salis.

Kad su dosle one sjene...ne sjecam se koji patch tocno ekipi sa ultimativno najjacim konfama tada je u zangamarschu stekalo do bola. Pomiri se da u 25-man fajtovima steka.
Il smanji detalje

negdje patch 2.3 ili tako nesto . Zlatna doba TBCa :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34.