![]() |
Citiraj:
Kaj se tiče AC/DC-meni je novi album čisto ok. Čak i bolji nego kaj sam očekivao... |
Bolji nego kaj si očekivao...
pa meni je dosadan :) poprilično :) |
Odi slušat onda GnR Amdijo:)
Meni su kako sam rekel čist ok. a i susjedima se dopao:D |
amdija sluša trenutno zz-top i apsolutno mu nije stalo za ej si di si :)
|
Citiraj:
Meni se čini da ste me napali zbog Metallice :D A GnR poslušajte sami, ja sam prije par mjeseci i rekao sam svoje mišljenje. Citiraj:
|
Page, Bonham i Jones bez Planta na turneju?
Citiraj:
|
Citiraj:
No i? Jel stiglo? :) Kakav je? :care: Nevermore :care: |
Citiraj:
Neeee, nisam ja fan takvih grupa-za razliku od tebe i Rendule:D |
Citiraj:
|
Uvidom u Jelcovu arhivu neovisni stručnjak reći će vam da je Jelcov glazbeni spektar širi nego očekujete (izuzmemo li 5 albuma Guns n Rosesa) :kafa:
|
Citiraj:
cijena aranzmana sa ukljucenom kartom oko 1000 kn. kako stvari stoje ja putujem u milano :D :beer: |
|
Preporuka dva odlicna technical death metal benda:
Spawn Of Possession (naginje prema brutal DM) Sleep Terror (bolesna svirka, zovu ih "experimental" death metalom) The Faceless (takodjer slabo poznat band, mix technical DM-a i deathcore-a) BTW konacno sam dosao do Pitbulls In The Nursery-ja (album je Lunatic). :D WOW. Tehnikalija i pol. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Da, Sleep Terror imaju ritam masinu, ali koliko sam procitao da je to samo trenutno tako. Prije su imali "pravog" bubnjara. :D
|
Neka neka, kod takvog benda ni nema druge nego nasnimit sa ritam masinom, pa neka bubnjar kasnije skida (ako moze) :D
|
Novi AC/DC nabavio prije nekih dva tjedna,ali sam papao bananu pa nisam mogao pisati dojmove:D,meni je album u redu.Nema previše praznih hodova i pjesama da tek tako popune album,sve u svemu 7/10.
Vidio sam jučer,pa i Nazareth ima novi album,morat ću to pogledati.:roller: Trenutno mi je žao ko psu šta sam kupio obični machine head - blackening jer sam jučer vidio limited,sa dva cd-a , znači i ona B strana,bolesnija :D + DVD making of,sa snimkama koncerata i isječaka,za 170kn. Pas mtr.:D Sad gledam malo Cradle of Filth i Cannibal Corpse,neću valjda opet u tu fazu. |
Citiraj:
|
ja samo cekam Blind Guardian, da napokon odem po prvi put na metal koncert...uvijek me dosad bilo stra onije siljaka na jaketama
|
Citiraj:
A čuj,da bi dobio zlatnog junikorna i vidio valhalu moraš ubit jedno tri kerbera i dva boun dregena..otud potreba za šiljcima..defense rating dižu.. Vidio sam ja i većih pacijenata,bez brige..s nekima se i družio:D. |
Martyr - Havoc in Quebec City (DVD)
Reci cu samo jedno - tko misli da je vidio dosta od tehnickog death-a nije vidio ovo :D |
evo malo najava...
FEB 3 Sepultura+Napalm Death+Support on 3 Feb 2009 -------------------------------------------------------------------------------- FEB 4 Grave Digger + Alestorm + TALETELLERS at Boogaloo, Zagreb on 4 Feb 2009 -------------------------------------------------------------------------------- FEB 5 S A M A E L "Solar Soul" Balkan Tour 2009 on 5 Feb 2009 -------------------------------------------------------------------------------- FEB 21 Iced Earth + Saxon + Inciter at Boogaloo, Zagreb on 21 Feb 2009 -------------------------------------------------------------------------------- MAR 23 Amon Amarth + Obituary + Legion of the Damned at Boogaloo, Zagreb on 23 Mar 2009 -------------------------------------------------------------------------------- APR 2 Nightwish + Pain + Indica at Mala dvorana Doma sportova, Zagreb on 2 Apr 2009 -------------------------------------------------------------------------------- APR 8 HammerFall + Sabaton at Boogaloo, Zagreb on 8 Apr 2009 |
iced earth i amoni :):):)
mljac mljac a ako budem raspolozen mozda se ode i na hammerfall :D nece bit losa godina :) EDIT:su ove najave sluzbene? ne vidim nista na amonovom sajtu..... |
opa, amon i hammerfall + sabaton
:) na to vrijedi otici :D :beer: |
Da kupim plastični mač,štit i warcraft alliance majicu odma,ili na dan koncerta Hammerfalla?:hitthewal::hitthewal:
Sepultura i Napalm Death,to već da. Kakav morbidan combo će to bit,uf. |
de jadni ste
|
Bar ne slusa(mo) Hammerfall :D
|
Citiraj:
|
Manowar
Iron Maiden Metallica GnR (nije metal al ajde :D ) pantera (uf :P ) od ovako "alternativnije" glazbe (pod ovo smatram ono sto nije folk-pop, i tehno (ovo sam izdvojio zato sto, iako je ne slusam, nemam stav prema toj glazbi kao prema recimo folku, a pop je jos isto ok)) volim poslusat garrya moorea, dylana, casha i tako to... :goood: inace iam nepunih 14, i u zivotu nisam cajke sluso, a takih je jos, nazalost, malo... :( |
Citiraj:
:care: Konačnoooooooo!!!! Jon Schaffer i povratnik Matt Barlow u Hrvotskoj :zdero::care::goood: Uffff, moram ovo ulovit! Samo SAxon da maknu :) nikako mi ne pašu Inciter nije loš, za jedan naš bend. |
Meni je zadnji od Saxona (Lionheart) odlican, malo mi vokal ne sjeda sa onim vristanjima, ali sviralacki sve 5 :)
EDIT: u biti nisam ni siguran jel im to zadnji, malo sam ispao iz toka :D |
Ja bi Machine Head,ma može i Motorhead,samo da je head.:D
|
Citiraj:
Kakav to šhow bude Citiraj:
Tad mi nije sjelo, a tad mi je svašta sjedalo, tak da ono, dali bi se preživit :lol2: |
Čak i Brian "Head" Welch? Nije loš albumček, na tragu starih Korn uradaka....vrijedi poslušati...
Čak ni nije toliko dosadan sa propagandom religije.... |
Ruku na srce,jedina dva albuma koja im valjaju su Burn my eyes iz valjda 95 il kad već,i Blackening,ovo između je zaista bio teški trash i crnjak..nevrijedno spomena.
Ali volio bi ih poslušati jer sam se na njima,panteri i megadethu zakačio na ovu glazbu,lako za maidene i metallicu to ni ne spominjem.. Bio je tu slayer,al nikad mi nisu preveć sjeli makar ih rado slušam..:chears: Sepultura je sentiment:D,od bijele original kasete morbid visions/bestial devastation do ne znam,roots bloody roots,pjesama tipa hunt,refuse-resist..to je čisti sentiment...:) Moram pogledat kako Cannibal corpse stoji,jesu oni šta novo izdali.. |
94' je Burn My Eyes :)
I da, donekle se slažem. Tu bi još dodao i Through Ashes of Empires, koji je fantastičan album, nije bolji od Blackeninga, ali je bolji od BME, Imperium eeeeeeee :care: jedna od jačih pjesama... ono, like... ever :D Pa i Descend The Shades of Night Onih 10 godina između BME i TAOF nisu vrijedni spomena jer je to neki veliki period traženja Machine Heada, i ti albumi su blaga katastrofa |
ja sve po malo
Metallica Iron Maiden Children Of Bodom Tool The Killers Slipknot SOAD In Flames Dragon Force uglavnom slusam samo metal |
Citiraj:
|
OOOOOOOOO DAAAAAAAAAAA. Jebemu, Iced Earth čekam već godinama da dođu do nas, i nikako. Ali eto, konačno dolaze i to sa najjačim pjevačem ikad!!!! Matt je legenda:banana:
A ono, nije ni Saxon za odbaciti, hehe:D Ugl, bit će orgazmično!:dobartek: |
Mislis Suckerson? :D
Sakson i Sakerson. Yup, slicno izgleda kad se napise onako kako se cita. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |