![]() |
ne kuzim koji je stos u children of man ( gledao sinoć ) ,malo izlizano,snimano vise manje na istu semu vec 2-3 filma...........nije loš film,ali ni blizu tome kakav sam dojam dobio ovdje
|
Citiraj:
|
The Air I Breathe.
Ugodno me iznenadilo,pogotovo kada sam ga tri puta pokušavao gledat i svaki puta zaspao na početku :D |
The Machine Girl. Japansko klanje i krvi do koljena :D
|
Pogledao upravo Hulk 2 .... nije valjda da se na kraju pojavi Tony Stark. :D
|
Citiraj:
Iron Man je jedno 20 puta bolji od Hulk2,ovaj Hulk mi je bio nekako dosadan a Norton sav mlohav,bolji je bio naš glumac Eric Bana |
Postal - žali bože struje potrošene na gledanje ...
Tropa De Elite ( Elite Squad ) - genijalan brazilski film , moram priznati u Top 5 mojih ikad odgledanih filmova , stvarno nesto posebno , od radnje do načina na koji je prikazana ... |
Treba te brazilske malo pogledat. Zaista su odlični filmovi :)
|
Citiraj:
|
U2 3D premijera u Cinestaru
Evo, baš sam se vratio sa premijere i mogu reć da sam oduševljen jer U2 su jednostavno najbolji :goood: a sad ih vidjeti kao da su pred tobom - predobar doživljaj!
Je li bio još netko? |
Pogledah Mirrors sa Kefirom Satrlendom... nije lose.. trashy horor ali je žemska A+ :D
|
Citiraj:
Pogledah i Get Smart, ima par dobrih provala od kojih sam se rofl ali inace mi film nije nesto.. |
Jučer sam gledao You Don't Mess With Zohan,predobar film,baš sam se fino nasmijao. Ima dobrih fora i predobro su odglumili Izraelce i Palestince,bio sam prije par mj. u Izraelu i totalno isto govore :D i sve se vrti oko tog rata....
|
Citiraj:
Dobri su jos i After school special, Van Wilder 1 i 2, Bachelor Party 1 i 2 i Wieners.... to pogledajte... ako neko zna jos neke tog tipa nek napise.... |
Van wilder oba djela mi je prezestok film. Gusio sam se :D:D
|
|
Citiraj:
film je takav očaj da nije normalno, ismijavanje religija i istočnih zemalja. degutantno i neukusno, čisti trash od filma. |
Obavezno pogledat film This is England,odlična drama
|
Citiraj:
|
|
american gangster - savrsenstvo, ja sam ga gledo isto prije par dana.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Khmm..jel' 'ko gledao "Pi"(klikni)?
Poučno...i itekako vezano za "ovdašnju" tematiku :D "Eraserhead" od Lynch-a?(mislim da je sa kraja 70-ih,tako nešto,klikni za video-clip...) Garantiram da ćete imati "malo" drugačiji pogled spram gumica za olovke... ...ali i inače (i to bez "aditiva"). :D |
KRV KRV KRV KRV GOLOTINJA KRV SMRT MRTVA BEBA RASKOMADANA KRV KRV BABA U STANJU RASPADANJA BIVA KATAPULTIRANA TETOVIRANE BAJKERICE GOLIH GRUDIJU KRV RIGOTINA I OSTALI SEKRETI KRV KRV KISELINA ČUDOVIŠTA
... sve to vam je dragi moji FEAST II: Sloppy Seconds, film kao da su režirali Fred Vogel i ekipa iz Guinea Piga. jebeš sve ako to nije najkrvaviji film do besmisla koji sam ikada pogledao |
Dali itko zna kad dolazi ovaj novi Bond?
|
Citiraj:
|
Upravo pogledao (po ne znam koji put) Pad Crnog Jastreba na telki..predobar film..:respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo pogledao The Bank Job, film je pre, pre jeben..odlično snimljeno sa obzirom na istinitu priču..10/10
|
Citiraj:
Pogleda Taxi 4, neznam uopće šta san očekiva, al dobija san ništa, sranje na kvadrat. 1 i 2 su mi nekako bili simpatični, preseravanje s auton po gradu, ovo, ono. Tricu sam nekako proguta, ali četvrka....preskočit obavezno. |
Citiraj:
Filmovi su svi na neki stereotip koji se trenutno fura, ako je u furki Glup&gluplji stil, svi su na tu foru, ako ameri vole pedere, svi filmovi su o pederima itd. Da ne spominjem Adam Sandler stupidne filmove koje uopce netko ima muda zanrirati u komedije, OMFG. Od filmova mi nije tako los onaj Semi-Pro, ali isto ispod ocekivanja...Drillbit Taylor sam ocekivao bolje i takodjer srednja zalost...jedino me filmovi s Alyssom Milano nikad ne razocaraju :D |
zapravo dizel ima pravo,
serije su postale PUNO bolje od filmova, ne sjećam se dobrog filma, sve komercijalno puno efekata smeće, bez prave režije, kamere a ni scenarija... |
Citiraj:
|
prvi put nakon brdo godina bio u renoviranom kinu u puli(akcija ponedjeljkom, 15kn karta:)) gledati film get smart http://www.imdb.com/title/tt0425061/ , i bio mi je odlican, smijeh od pocetka do kraja...glumili i neki meni poznati iz wwe , the rock i the grat kali:)
al sam ostao razocaran kvalitetom projekcije, bila je losha, i nadao sam se da ce ce bit i projektor kvalitetniji posto su sredili nakon duugo godina i to kino, al nis...a, titlovi su svako malo izgorili:):) isto tako gledao vec spomenute odlicne filmove, wanted, iron man...a jucer u spici prije filma bila reklama za hulka, pa me i zena zicala da ga gledamo... serije su i meni malo bolje, od filmova, al to je normalno, jer im se radnja rasteze kroz vishe epizoda, film pogledas i to je to.....prison break, heroji, knight rider.. |
pogledajte death race,meni je bio super za pustit mozak malo i uzivat :D
|
Ola :)
Zadnje što sam pogledo je Deliverance Ok film, o "zlatnim dečkima" koji idu na rafting avanturu...Onda počinju komplikacije kad naiđu na bezzube divljake :D Ok film, iako baš i ne volim takve tipove |
Citiraj:
|
Aham trebamo znaci gledati nekomercijalne aka finske i islandske filmove? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |