PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   TES 4 Oblivion (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35992)

Pajser 03.07.2006. 06:13

Evo kako to izgleda na 2x BFG 7900GT OC;)
http://img149.imageshack.us/img149/6...shot0pf.th.jpg

thedream 03.07.2006. 12:49

Citiraj:

Autor Pajser
Evo kako to izgleda na 2x BFG 7900GT OC;)
http://img149.imageshack.us/img149/6...shot0pf.th.jpg

To je onaj quest sa slikicom,ajme dobri stari početak igranja...pazi se trollova..:D ima ih fino unutra,i nisu baš prelagani...ako je to taj q,sa kistom onim..truepaint tako nešto...:D ,fora...sad baš 7900gt : goood : ,prije s3 virge 1mb...;)

Pajser 04.07.2006. 00:05

Citiraj:

Autor thedream
pazi se trollova..:D ima ih fino unutra,i nisu baš prelagani

Ima trolova kažeš: CoolRamb
http://img55.imageshack.us/img55/5612/screen7go.th.jpg
:)

Fleks 04.07.2006. 00:14

Pa di nadjete te lude iteme ? To u igri ima serijski ili neki dodatci?

Pajser 04.07.2006. 00:28

Ima,ima, serijski samo treba malo pročavrljat sa raznim NPCovima, prošvrljat po raznim spiljama i bespućima i bit će,naravno uvijek nosit hrpu napitaka ili bilja(kako kome više odgovara): hello2 :

hmmm 04.07.2006. 19:18

mislim da sam se malo sabotirao, uglavnom na glavnom questu imam one cetiri knjige tj. imao sam one 4 knjige dok nisam prodao prve 3. predpostavio sam da mi nece trebat jer mi je igra dozvolila da ih prodam a svaka tezi 5 pa su mi malo smetale. e sad mi ona neka treba govori da je desifrirala nesto i da ja moram prouciti te knjige i citati prvu rijec iz svakog poglavlja te vidjet di me to vodi, sta da radim. prodao sam ih onoj lopini u brumi al ih on vise nema

Pajser 05.07.2006. 15:45

Sorry ja bih ti pomogo al glavni quest ostavljam za kraj pa ne znam o čemu se radi(jedino što ti mogu preporučit da loadaš raniji save, ali vjerojatno nebi ni pitao tako nešto da to možeš):o

Inače, htijeo sam reć da ako ima netko tko nije skinuo ovaj mod:
http://www.tessource.net/files/cache/2536.html
BRZO SKINUT!: goood :

http://img240.imageshack.us/img240/8...een21hc.th.jpg http://img154.imageshack.us/img154/1...een6ve1.th.jpg

thedream 05.07.2006. 16:20

Citiraj:

Autor Pajser

..izgleda mi ovako isprve kao neki glass armor,ma imaš toga fleks svugdje u igri,ne znam ja to uglavnom po caveovima nalazim..light armor čini mi se,a čisto solidno štiti..: DualWiel ..imaš sve uglavnom u igri tog oblika,glass,tj. zeleno..od daggera,do čizmica...pa neki prstenčić...

..ne znam koji si level,ne vidim to iz screenshota,pretpostavljam 15,tu negdje..ali ok su ti postavke,ja imam blade na 125,pošaljem slikicu kad skužim kako se screenshota haha :clap: ....aj,kad si već tu,kako se ?:)

AMDhammer 05.07.2006. 17:24

Citiraj:

Autor Pajser
Ima,ima, serijski samo treba malo pročavrljat sa raznim NPCovima, prošvrljat po raznim spiljama i bespućima i bit će,naravno uvijek nosit hrpu napitaka ili bilja(kako kome više odgovara): hello2 :

....Get the book follow Barus out of the sewers, return to your mage friend
and she'll give you a hint about how to find the shrine using the books. The
trick is to read the big red letters and then partition them into words. They
read "GREENEMPERORWAYWHERETOWERTOUCHESSUN" aka "Green Emperor Way, where tower
touches sun". "Green Emperor Way" may sound familiar, its an area right outside
the Imperial Palace filled with tombstones. "Where tower touches sun" is less
a location and more a time of day, i.e. noon. Your mage friend will eventually
tell you all that if you ask her on four separate days for help. Wander around
the cemetery till you find a large Princes tomb, on the side opposite the tower
you'll find an engraving, now wait till noon, the engraving lights up and gives
you the location of the Mythic Dawn Shrine.

Pajser 05.07.2006. 23:23

2 privitaka
Citiraj:

Autor thedream
pošaljem slikicu kad skužim kako se screenshota haha :clap: ....aj,kad si već tu,kako se ?:)

Skrinšatanje:
My Games->Oblivion->Privitak 6292(otvoriš sa Notepadom)->
pronađeš:
bAllowScreenShot=0
ovu nulu obrišeš i upišeš 1 -> Klik na Save,zatvoriš taj file,
pokreneš Oblivion, kad hoćeš napravit screenshot -> tipka: Print Screen -> i tvoj screenshot se nalazi u instalacijskom Oblivion folderu u bmp formatu.
Ako ga želiš postat otvoriš ga u nekom programu za obradu slika(najjednostavnije je u ovom Privitak 6293) i snimiš kao JPG format da ti se brže uploadira.: cheers2

E da i prije nego što uđeš u igru isključi Antialiasing.

Air Force 06.07.2006. 00:48

kako se izliječit od vampirizma?

pričao sam s nekim vampirom i sad čim krenem spavat odmah vampir postanem
...ali sam loado neki quicksave (od prije nego što sam zaspao) pa tako još uvijek nisam vampir
ali nemoguće mi je igrat, a da nekad ne odem spavati (zbog vremena)
a opet ne želim vampir biti...

LuXor 06.07.2006. 11:36

to o vamprizmu potraži na starijim postovim, misl da sam to već par puta objašnjavao...

thedream 06.07.2006. 17:28

Citiraj:

Autor Pajser
Skrinšatanje:
My Games->Oblivion->Privitak 6292(otvoriš sa Notepadom)->
pronađeš:
bAllowScreenShot=0
ovu nulu obrišeš i upišeš 1 -> Klik na Save,zatvoriš taj file,
pokreneš Oblivion, kad hoćeš napravit screenshot -> tipka: Print Screen -> i tvoj screenshot se nalazi u instalacijskom Oblivion folderu u bmp formatu.
Ako ga želiš postat otvoriš ga u nekom programu za obradu slika(najjednostavnije je u ovom Privitak 6293) i snimiš kao JPG format da ti se brže uploadira.: cheers2

E da i prije nego što uđeš u igru isključi Antialiasing.

...zašto ja to sve napravim,i meni neće...hm,ja sam disableao od tastature software,koji sam instalirao,imam multimedia keyboard od microsofta,onaj zaobljeni..možda ne mogu zbog toga PrtScn...damn...: hitthewa

Pajser 07.07.2006. 04:45

Evo savjeta:
Kupi neku tipkovnicu za 20-30 kn;) :)

Fleks 07.07.2006. 13:57

Imam problem. Kupio si kucu u skingardu za 25 000 golda. Velebna vila u centru grada. Blizu mi je ducan, bolnica, tramvaj... Sve. Ali ima jedan problem. Nemam namjestaja. Onaj lik mi veli od do Gunthera da se pobrines za namjesta, ali LIK nema namjestaja, niti imam nesto takvo slicno u kontekstu? Pliz help ppl.

Jelc 07.07.2006. 15:03

Citiraj:

Autor Fleks
Imam problem. Kupio si kucu u skingardu za 25 000 golda. Velebna vila u centru grada. Blizu mi je ducan, bolnica, tramvaj... Sve. Ali ima jedan problem. Nemam namjestaja. Onaj lik mi veli od do Gunthera da se pobrines za namjesta, ali LIK nema namjestaja, niti imam nesto takvo slicno u kontekstu? Pliz help ppl.

Ma kako nema...još si možeš i piknut komada da ti bude sluškinja:D
Komad je tak grdi da sam ju prvom prilikom zamjenio plavušom.
Mislim da se zove Eyja, tak nekak uglavnom...

Fleks 07.07.2006. 23:29

Da? fakat mozes imat sluskinju? kak?

Skuzio sam.

Sad me muci kak da stavljam stvari u one izloge prozirne. Znam za skrinje, ali kak stavljam u one staklene izloge?

thuNdeR 08.07.2006. 09:25

sry ak je bilo, al jel ima kakav patch da nemoram stavljati cd u case pri ulasku u igru (skužio sam da za igru ništa ne očitava sa dvd-a nego je samo potreban pri ulasku u igru)

hvala

thedream 08.07.2006. 19:08

Dark Brotherhood sam upravo prešao sve questove,ja nešto bolesnije nisam u igri vidio..lika su ogulili i objesili naopako,hihi : evil : ...Luciena onog..sad sam ja kao Baja,Slušač rekli bi po naški...ma mrak su svi q...para ko blata,magic itema još više...samo fali jedan opaki Feather jedno 500...da mi svi stanu u ruksak..: goood :

A i infamy je solidan...31..fame je još uvijek 64..: goood :
Uglavnom eto,samo sam ovim putem htio pohvalit questove za taj guild..totalno sick..doduše malo monotono katkad,ubi ovog,odvali onog..pa otruj....daleko najjače kad ekipa traži nepostojeće blago u onom manoru..u skingradu čini mi se..a mene ubace unutra da im kao..pomognem,hihi...a zapravo ih sve pobijem..ma bolesno...word.:beer:

Crash009 18.07.2006. 12:26

eh... sad kad je došlo ljeto počeo i ja igrati :D

jaš nisam ni iz tamnice izašao :D

thuNdeR 22.07.2006. 23:23

ja sam sad na ''spies'' i nemrem nači lockpickove:(

Delta S4 22.07.2006. 23:32

Kupi kod onog tipa ispred zidina Imperial Citya...vrti se malo oko gradskih zidina pa ćeš ga naći. Mislim da je tamo negdje blizu City Islea.
A loskpickove možeš kupiti i ako si u Dark Brotherhoodu kod onog Khajita u skloništu Darkovaca.

thuNdeR 26.07.2006. 18:48

omg pogledajte ovo

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33857719

SniperWolf 26.07.2006. 21:49

http://i63.photobucket.com/albums/h1...Tower/Amap.jpg
jeli netko bio tamo?
:D

Pajser 28.07.2006. 01:57

1 privitaka
Citiraj:

Autor $$kiLL3Rr
ja sam sad na ''spies'' i nemrem nači lockpickove:(

Alat koji bi svaki pravi bravar trebao imati je The SKELETON KEY!: CoolRamb
Privitak 6371
Ne puca i otvara sve živo.
Ne sjećam se više točno gdje sam ga pokupio, mislim u jednom od shrine questova oko Leyawiina.

EDIT:
Skeleton key -> Nocturnal Shrine

Pajser 31.07.2006. 23:01

Jel zna netko kako se zove mod u kojem se može nositi po 5 prstenja na svakoj ruci,više ogrlica, hlače i kosulja ispod oklopa i 'robe' preko oklopa?

EDIT:
Pronašao. Evo ako nekog zanima: Capes and Cloaks i Unlimited amulets and rings(nije baš ono sto sam tražio al može posluzit svrsi).

A evo i još nekih zanimljivih modova koji poboljšavaju Oblivion:
3rd person Crosshair
Whistle Mod (dogs and horses) - Dozivanje Konja ili pasa
Tamriels Glittering Geology
All Shapes And Sizes
Better Oblivion
Cities alive at night
Diamok Giant races
PJs Lightning Strikes
Lock bash
Louder Nirnroots
More arrows recovered
Natural enviroments
Natural wildlife
NPCs with jobs
Visually Enchanted weapons
Wolf packs
Sagerbliv Creature Balance Fixes
Jason1s pilotable pirate ship + Safe Water: goood :
Cats & Rats :)
Extreme Marksman :)
http://www.tessource.net/files/cache/index.html

Jelc 01.08.2006. 00:23

Citiraj:

Autor SniperWolf

To je neki mod?

Sky 01.08.2006. 10:29

Nije, to je dio jednog questa, samo se ne mogu sjetiti kojeg, mislim za jednog Daedra princa...uglavnom, zaspali čarobnjak kojeg trebaš ukokati...dosadno...
BTW, Oblivion sam prešao i već dulje vrijeme nisam osjetio potrebu da ga ponovo odigram. Ali zato sad razmišljam o dvadeset i kojem prelasku Fallouta 2...ili devetom prelasku Deus Exa...

žile 01.08.2006. 11:51

Citiraj:

Autor Sky
BTW, Oblivion sam prešao i već dulje vrijeme nisam osjetio potrebu da ga ponovo odigram.

Baš,mada ga nisam obrisao.Slučajno sam prebrzo prešao glavni quest,a sa sideovima se nisam mogao zadovoljit:D .Mada ću probat opet zaigrat kad se vratim s mora.

E.T. 01.08.2006. 15:09

Citiraj:

Autor Sky
BTW, Oblivion sam prešao i već dulje vrijeme nisam osjetio potrebu da ga ponovo odigram. Ali zato sad razmišljam o dvadeset i kojem prelasku Fallouta 2...ili devetom prelasku Deus Exa...

I ja isto (Fallout 7 puta zavrsio igru, 20-tak puta jos igra pa odustao negdje na pola, Baldurs gate 2 - 2 prelaska i nebrojeno puta zapoceo igrat)...
BTW kakav ti je Vampire bloodlines... ja sam ga igrao vrlo malo al evo jucer sam gledao Underworld2 pa mi dosao gust ponovno...

Pajser 01.08.2006. 16:24

Evo da se i ja uključim, Diablo II:Lord of Destruction prešo sa svim likovima na nightmare, a sa nekima i po dva puta (Druid, Necromancer i Paladin - svaki put drugačijim stilom borbe).

jed2i 01.08.2006. 17:32

malo ot,

prekjucer mi zafalilo mjesta na hardu i gledam kaj da maknem
i odlucim se na oblivion
bas kako je sky rekao presao sam glavni quest i nisam ga odigrao vise
s druge strane fallout II sam presao ravno 33 puta i dode mi da ga odigram opet

kad ce taj fallout III.....

Sky 01.08.2006. 21:56

@ ET : Bloodlines su ok, zabavna igra.
@ jed2i : mene je strah F3...igra će morati biti nešto iz drugog svemira u odnos na kakicu koju nam danas serviraju da postigne slavu F2...ipak je F2 igra koju majka ne rađa dvaput...

Jelc 08.08.2006. 11:26

Ja još tu i tamo zaigram Oblivion, malo prosurfam netom i kad mi se nabere kolekcija modova, novih questova i slično instaliram i othaklam malo...

thuNdeR 08.08.2006. 22:41

mene čopilo na tjedan dana al sad više ne igram:(

Pajser 08.08.2006. 22:53

LAST MAN STANDING: Machineg

Čopilo me na svaki dan(svaki drugi) po pol sata/sat.

MASTER SVIH GUILDOVA I SLIČNIH UDRUŽENJA je moj moto.:burn:

Sand 09.08.2006. 14:54

Nisam igrao ovakav žanr skoro nikad, ali me lijepe slikice zaintrigirale. I prije nego što sam dobio oblivion, sam listao malo ovaj thread, i vidio da je netko napisao da se može brzo završiti glavni quest. I tako kad sam ga dobio 2 tjedna nisam dirao martina, već hodao naokolo i radio svašta. I onda jednu noć se zapitam, kako je Martin, odem do njega i prođem glavni quest za 3 sata. Smiješno. Postao sam samo još poslije glavni u Mage guildu i to je to. Potpuno me pustilo.
Oblivion vrata sam odmah na početku zatvarao za 2-3 minute, jer sam imao invisibility spell, tako da sam išao ravno prema kamenu. Novaca imam 55000, i ne znam koliko kuća i vila i... Sve zadane questove sam prošao osim ***************... duha watchmana gdje nisaqm našao ključ za kapetanove odaje.
I to je to. Necu brisat igru, želio bi mođda proć, kad nađem vremena, kao lik sa teškim oklopom. Mada ne vidim neke velike razlike.

žile 09.08.2006. 19:47

Citiraj:

Autor Sand
I tako kad sam ga dobio 2 tjedna nisam dirao martina, već hodao naokolo i radio svašta. I onda jednu noć se zapitam, kako je Martin, odem do njega i prođem glavni quest za 3 sata.

Tako sam ja igrao morrowind.I igrao 6mj. i kusur;)
E to je bio komad igre,a ja ju tek 2004. igrao.Bio level 63.I slučajno formatiro i nisam spasio sejvove: hitthewa

Pajser 13.08.2006. 00:38

Da malo pomaknemo ovaj thread gore evo jednog screenshota:D
http://images6.theimagehosting.com/Screen334.th.JPG
E tako, sad idemo malo isprobat lopovsku asocijaciju;)

P.S.Ajmo ljudi šaljite malo screenshotove, znam da vas sigurno ima još hrpa koji igrate.

Sand 16.08.2006. 20:01

Bloodgrass, gdje se može kupiti, jel se sjeća itko? Negdje sam vidio to na početku kod nekog trgovca, ali se ne sjećam više. OG su sva zatvorena...

@Pajser stavi si BT mod

Nasao!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37.