![]() |
Citiraj:
|
done. to sam isključio prije gro godina kad je vbulletin imao js include propuste u parseru bb code-a, pa se moglo u php i html code blok include-ati remote file.s
dodano je još nekoliko novih bbkodova, sad ću složit ikonice i za njih |
Citiraj:
Code:
Zasto opet nema "<" i ">". |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f..._special_codes |
|
Ja sam pokrenuo oba filma i ista su :D
|
efo, sad smo dobili ono kaj je davno traženo:
code tag: Code:
#!/bin/bash HTML:
<html> PHP kod:
koji je smisao života |
Ne šljaka spoiler:D
|
|
Citiraj:
indent |
Kad dođeš na Ždere
|
Citiraj:
|
:goood:
Evo imam i ja jedno pitanje. Jel bi bilo moguće pisanjem u pravom replyu/quoteu, editu, prostor za pisanje povećati po širini? Znam da se ovo može povećati, no moguće je samo po dužini. Znači kad bi ''pravi'' edit/quote i sl pisalo u prozorima širine kao kod quick edita npr. U to bi slučaju smajlići bili s donje strane a ne sa strane, jel to izvedivo? Nadam se da si skužio što sam htio reći :) |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/misc.php?do=bbcode pod "Code - The [code] tag switches to a fixed-width (monospace) font and preseves all spacing." baca jedan ljepi "Hello world" popup, umjesto da pise nesto smisleno kao sto bi i trebao. Code:
Ovdje cu pokusati staviti "<" zatim "horzamitevolimo" i nakon toga opet ">" pa da vidimo hoce li to raditi: Kao sto sam si i mislio, meni *opet* ne radi. Iz it mi or watafak? |
Citiraj:
Za Spoiler plaćam :beer: I još samo mala proba, da vidimo kaj se bude dogodilo userima koji će ovaj fićer koristiti za druge stvari... |
Citiraj:
@Jelc Tvoj spoiler će najviše volit TOR :D :banana: |
argh. ne uspijevam pronaći zašto code ne ubija sve živo.
probao sam na službenom vbulletinu i tamo ga ubije. probao sam ovdje, ali sa potpuno defaultnim template-om i ne ubije ga. dakle, nešto smo smrdali. sorry, fakat ne mogu pronaći više gdje je to, a ako zagrizem potrošit ću previše vremena koje mogu uložiti u razvoj nečeg pametnijeg. uglavnom, uskoro ide forum od nule (što se dizajna i customizacije tiče), pa bumo se svi skupa strpili do tada. ps. please nemojte zlorabiti ove nove mogućnosti |
@Horza - jel moguće izvesti ono što sam pitao gore u postu?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Puno bolje :goood:
Tnx :beer: |
Citiraj:
može isto i u pm-boxu? hvala. |
A mene sad totalno ubija to što je ovak taj brzi odgovor tak raširen,jel može za rezera da bude raširen a za nas onak kak je bilo staro:D,ili da barem ima u opcija izbor oćeš manji ili veći brzi odgovor,jer ovo mi nikako ne paše:(
|
Citiraj:
|
Meni je baš gadno ovak...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Čini mi se da je i napredno odgovaranje nešt pomaknuto u desno a mislim da je bilo u sredini,oćemo nazad staro:) |
Sada je puno preglednije odgovaranje na postove nego je bilo prije, pogotovo u ''naprednom'' odgovaranju.
OT: @Lihto - što je s onim logoima :D |
Citiraj:
Ako treba otvorit ću anketu pa neka većina odluči:D:chears: |
u svezi mog problema sa forumom. evo slike kad upalim forum:wtf2:
http://www.imagesforme.com/out.php/i47563_pcecudno.jpg ne kuzim u cemu je spika. sve ostale stranice rade kak spada, no zakaj se shebo pce nemam pojma...ako nema poznatog ljeka, ide reinstal ffa za pocetak...ko zna kaj si je on umislio :) :) |
Citiraj:
ako ne uspiješ pronaći, please javi ostatak programa koji su vezani. ne možemo pomoći ako ne znamo detalje (antivirus, firewall, verzija windowsa (koji update) da li radi u IE6 ili IE7 i Operi,) možeš kliknuti i na view source na stranici pa javiti da li tamo možda nešto piše. kako god bilo, mi nismo apsolutno ništa mijenjali, i kod nas sve radi :) |
Hvala Horza:care::chears::chears::fala:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovak ipak "normalnije" izgleda to sve.
|
a meni bash nice bilo onak heh
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Neka malo poveća i svi zadovoljni.
|
Ma treba samo dodat strijelice u quick reply,fino ima gore i dolje,sad još treba dodat lijevo i desno i to je to,svako si podesi koliko misli i gotovo:)
|
ili ne zahebavati horzu i pustiti kako je sada. sada je ok i mislim da 90% foruma želi da ovak ostane.
|
a ona ekstenzija za FF koja omogućava rastezanje tih prozorčića? :) ja sam imao jednovrijeme i uredno je radila :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:24. |